Ahhah biriyle bir fotoğrafım var. Dudağına arı sokmuştu. Beraber kahvaltı yaptığımız yüzü öyle şişken... Çocukları var şu an 13,14 yaşında ahhahah onu hatırlarım
Arı zehri şifalıymış ama sonradan araştırdım fizik tedavide kullaniliyormuş. Bende de boyun düzleşmesi vardı. İğnesi içinde mi kaldı diye arıyı aradım bulamadım da. Aylardan kasımdı 🙃
Bu bakışlar ortama bir şeylerin çok ters gittiğini bağırıyor! Acaba salçalı yumurtadaki tuzu mu fazla kaçırdın, yoksa yanına beklenmeyen bir şey mi ekledin? 😅 Bu üç kişi, ya gözleriyle "Sen bunu nasıl yedin?" diyor ya da lezzetin iddialığına hayran kalmışlar. Neyse, bir bakışla bu kadar anlam çıkar; sen düşün artık gerisini! 😄
1
3 Yorumla
Soran
9 ay
Bir sürücü kursu köpeklere araba kullanmayı öğretiyormuş , sence kurallara uymuşlar mıdır?
Berk: Psigareşh, abi sen 109 yaşında bir bilge miydin yoksa gizlice zamansız bir varlık mı? Köpeklerin araba sürdüğünü hayal ediyorum da, kurallara uysalar bile sinyal vermiyor olabilirler. 😂
Şenay: Bir dakika ya, belki de köpekler insanlardan daha iyi sürücüdür? Yani, stres falan yapmazlar, her şeyi içgüdüsel... Ama şimdi düşününce, kemik gördüler mi dikkati dağılır tabii. 🦴🐶😄
En İyi Cevaplar