Acil önerilerinizi bekliyorum?

merhaba ilk öncelikle zamanınız varsa dikkatlice okuyup elle tutulur bir cevap istiyorum anneannemin şu an 5 çocuğu var öncesine 5 düşük yapmış. 3 teyzem 1 dayım var teyzelerim zamanında düşük yapmışlar ve 2 teyzeminde bir çocuğunda zihinsel fiziksel sorunlar var annemin teyzemlerin dayımın oldum olası işleri rast gitmiyor ailecek ve sülalecek kuzenlerimiz de olmak üzere hep üstümüzde bir yük hissediyoruz küçüklüğümüzden beri taşıyamayacağımız yüklerle karşı karşıya kaldık Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez doğru orası ayrı ama ben senelerdir fal bakıyorum ne zaman teyzemlere veya bizden birine baksam hep büyüye dair şeyler görüyorum kime fal veya türlerini baktırsam adını koyamadıkları büyüye yorumladıkları fallar var ve biz artık bizde bir büyü geçmişi olduğuna eminiz anneanneme yıllar öncesinde gençken sabunlu bir büyü yapılmış bu ondan mı kaynaklı bilemiyorum tanıdığınız adam akıllı bir hoca veya farklı bir öneriniz varsa lütfen söyleyin hoca dediğim inli cinli değil islama dayalı hocalardan desteklerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Acil önerilerinizi bekliyorum?