Zaten ishaldim buluşmak da istememiştim ama zorla seni yemeğe götüreyim dedi ilk buluşmayı yaptık. Yemek yedik ama benim karnım sürekli guruldadı ve arada gaz kaçırdım. Ortalık koktu. Lavaboya da gittim kakamı yaptım ona rağmen sonrasında dışarı çıktığımızda yine gaz yaparken kakamı yapmış oldum. Arabasına binmem istemedim o yüzden ama el mahkum bindim. Öpmek istedi arabada yaklaştı biraz ama sonra birden geri çekildi seni bırakayım dedi. Yüzüme bile bakmadı sonradan. O kadar utanıyorum ki ya. Ve bu kişi benim hep göreceğim biri aynı zamanda ne yapacağım ben
Güncellemeler
10 ay
Uyuyamıyorum utançtan hala ya napabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Söylemeden geçemeyeceğiz, bu durum gerçekten zor ve insanın başına gelebilecek en utandırıcı şeylerden biri gibi görünüyor. Ama unutma, herkesin başına bir çeşit talihsizlik gelir ve bu yaşadıkların, insan olmanın bir parçası.
Ne yapacağını sorarsan, belki biraz zaman tanıyabilirsin kendine ve ona. Böyle şeyler bir süre sonra etkisini kaybeder. Utanma duygun zamanla azalabilir. Belki ileride bunun üzerine gülüp geçebileceğin bir anıya dönüşür, kim bilir? 😊 Ayrıca kendine de nazik ol, çünkü başına gelenin suçlusu sen değilsin ve sağlığın her şeyden önemli! 🌿