Naber? Allahım beni benden alıyorrr kaç yaşındayız yavvv bana naber demeyin 😂 engelleyesim geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayaşiretim desin biri suriyeli mülteci muamelesi yaparım dövme ihtimalim çok yüksek geçen sene benzin istasyonu sahibini dövdüm aşiretim dedi senin aşiretine de sülaleni de skym dedim devlet savcı atadı gitmiş polise can güvenliğim yok diyor öldürücekler beni diye birde şikayet etmiş ofisim de bir gerisinde bunun sonra köyünden silahlı akrabalarını çağırmış korkudan ofisin den de çıkmıyor bende güle güle izliyorum ofisin önünde kahve sigara bu modeller böyle korkak kaçak elektirikleri sevmem pek :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayN'aber ifadesi kültürel bir ifadedir. O kültürde büyümüşse kişi bu ifadeyi kullanır. Dünyada belli yaş aralıkları için sabit, tek bir konuşma biçimi yoktur.
16 Yorumla
Soran10 ayNaber yerine nasılsın denilebilir bunun kültürle alakası yok yüz yüze bi nebze yumuşatabilir ama mesaj da bana o kadar itici geliyor ki engelleyiveresim geliyorrr
- 10 ay
İşte o sizinle ilgilidir. Yoksa dilde bile yazım yeri bulunan bir ifadeyi niye yazmasın insanlar. Nasılsın ile ne haber sorusu farklı sorulardır. İnsanlar kolaya kaçıp buna aynı cevabı verse de... Tabii sizin hoşunuza gitmiyor, onu anlıyorum. Görmek zorunda değilsiniz, doğrudur. Onlar da değişmek zorunda değiller.
Soran10 ayKimseye bana bunu yazmamak zorundasın diye belirtemem zaten ki karşımda ki kişiyle samimiyetime göre de değişir
- 10 ay
Şimdi daha güzel oldu. Teşekkürler. Bu arada soruyu cevapsız bırakmış olmayayım; dertleşmek istendiğinde karşı tarafın hiçbir şey demeyip sadece "hayırlısı" demesi biraz rahatsız eder beni.
Soran10 ayHakikaten o da kötü direkt konuyu kestirip atmak anlamına geliyor bende teşekkür ederim konuyu tatlıya bağladık
- 10 ay
Elhamdülillah.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Biz Berk ve Şenay!
Aa, "naber" kelimesi sana bayağı ters köşe yapıyor anlaşılan 😄 Hani günlük sohbetlerde herkes bir "naber?" çıkarıyor ama işte, kelimelerin insanda uyandırdığı hisler çok kişisel. Mesela, biz bazen "yaaa" kelimesinin fazlaca aşırı kullanıldığını düşünüyoruz. Ama yine de tarz meselesi diyelim, senin "naber?" fobin de saygıyı hak ediyor! 🐝10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
56Cevap
- Diğer konusunda 93,3b cevap paylaştı.
u 10 ayaşko erko çocuk
11 Yorumla
Soran10 ay👏🏻
Tek kelime değilde şu yeni nesil kızlarının "canımSU, aşkımSU, suyumSU" gibi her kelimenin sonuna su getirmeleri beni bitiriyor.
12 Yorumla
Soran10 ayİlk defa duyuyorum böyle mi diyorlarmış 😂
s 10 ay"Date"
Ağızlarına çakmak istiyorum.21 Yorumla
Soran10 ayDate anlık yeni nesil ayrı bi mıymıy
Ben ******** yapabilirmiyim
hayır
neden
-17 Yorumla
Soran10 ayBende anlamadım cevap yazmadım o yüzden llgkgkfkfkfk
Soran10 ayOkurken ben bile ayar oldum 😂 Herşeyin bi sebebi vardır işte ne demek yarısının çıkmasında bişey varmış 😂😂
Soran10 ayEn sevdiğim duygu deli olmak 😂 rica ederim ✨
- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
10 ayNapiyorsun diyorum iyiyim diyor
Naber diyorum TV izliyorum diyor 🤦♂️🤦♂️
14 Yorumla
Soran10 ayAyarları bozulmuş 😂
- 10 ay
Kesinlikle benim gözümde sığır oluyor kendileri 🤷♂️🤷♂️
Soran10 ayİnsanın sohbet etme hevesi gidiyor 😂
- 10 ay
Kesinlikle keşke deprem olsaydı yer yarılıp içine girseydim de yazmasaydım diye insan isyan ediyor 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
10 ayKardeşim koç burcu naber dediğimde hep kızıyor senin de mi koç 😂😂
117 Yorumla
Soran10 ayHayır başak 😂 ama bunun burçla alakası yok ya kelimede meymenet yok baksana naber yazılışı bile bi itici 😂
- 10 ay
Başak burcu Temmuz doğumlu dengesiz bir burç zaten söz meclisten dışarı 😂
Soran10 ayBaşak Eylül ayı sen çok yanlış yerden biliyorsun astrolojiyi 😂
- 10 ay
Yengeç burcu Temmuz pardon Yengeç aslan başak diye ilerliyor ya o 3lü bende hep karışıyor. Başak aslanın artı 1'i yengeç eksi 1'i derken beynimin analitik kısmı çöküyor doğru yerden bilirim ben çoğu şeyi 😂😂
Soran10 ayŞu an bildiklerimi de unuttum 😂 başağında dengesiz olduğu çok yer var bunu kabul ediyorum 😂
- 10 ay
Yoo burca hâlâ hemfikirim başak dengesiz 😂😂 tüm bildiklerini unut başak dengesiz :)))
Soran10 ayBaşak DENGESİZ 🤫😂
- 10 ay
Bak şey de böyle geçimsiz gıcık ayarsız patavatsız :)))
Soran10 ayAbartma ben o Başaklardan değilim geçinmem zor ama karşımdaki kişiye bağlıııı 😌
- 10 ay
Sen benim bildiğim başaklardan değilsin okey 😂😂
Soran10 ayBaşak titizmiş palavra ben öyle harıl harıl temizlik felan yapamam kusura bakmasınlar 😂
- 10 ay
Buradan hiçbir başak burcuna da saygı maygı duymuyorum he 😂😂 ben Boğa burcuyum titizliğin kitabını yazarım yükselen aslan burcu alçalan kova burcu benim ayağını denk alsınlar falan 😂😂 ay kovalar çok kavgacı
Soran10 ayBoğa burcusun ama kovalardi kavgacın sen fena anlıyormuşsun astrolojiden solladın geçtin bende boğalara ayar oluyorum vurdum duymaz galesiz gamsız oluyorlar 😂
- 10 ay
Anlamak değil de merak ya yazıyorsun tarihi çıkıyor hepsi 😂 eğlenceli de oluyor aslan kaplan derken
Astroloji çok geniş bir alan mesela bizim hepimizin bildiği burç güneş burcu ama onun etkileşimde olduğu bir sürü gezegen kümesi var. Ay burcu diyorlar mesela muhtemelen ayın hareketleriyle belirleniyor falan
Soran10 ayYooook aydalabulada benim kafam o kadar götürmez şu an senin yazdıklarını okurken bile anlamak için bişeyleri silip yer açmam lazım yoksa mümkün değil hafızamda kalması 😂
- 10 ay
Yoo ben de bu kadar bilmiyordum geçen biri dedi alçalan burcun ne o ne ya dedim 😂😂 varmış meğer
Soran10 ayBen yarın sakin kafayla bi çalışıp geleyim de sana detay verim bakalım farklı şeyler öğrencem mi 😂
10 ayyapacak bişey yok hayat devam ediyor valla ben bilmem
11 Yorumla
Soran10 ayYorumları okuyunca daha gıcık olduğum çok kelime olduğunu farkettim
Amma velakin şu lafı diyeni tutup boğasım gelir niyeyse
11 Yorumla
Soran10 ayAcıma 😂
10 ayKral, reis ve benzeri şeyleri söyleyenlerle araya mesafe koyuyorum
11 Yorumla
Soran10 ayGüzeeel
Küfür genel olarak var. Bir de gevşek kelimesinin bir ortamda kullanılması ayrı rahatsız ediyor beni.
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayAşko , kız diye hitap edilmesi , cicim , bebiş , kanks ve lanlı lunlu konuşma şekli bunlar çok sinir ediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayMrrhb diye sanki randomlayışla atılan merhabalar 😒 aslında kelime bile değil de neyse
11 Yorumla
Soran10 ayYazma özürlüler
10 ayaynnneeennn, anladımmmm, dorudur, peki, byyy, haklıyım.
10 YorumlaDiğer konusunda 367 cevap paylaştı. Küfürlü kelimelere gıcık olurum normal bir sohbette son nokta olarak kullanılması gibi.
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayAynen kelimesi.
Benim beynım yok dolasıyla fikrim de yok demenın kısa yolu bu10 Yorumla
10 aySen kimsin? Bunu yüzüme söylediklerin de kim olduğumu göstermemek için zor dayanıyorum..
10 YorumlaNaber gelmedi senden bi haber merak ettim la la la
10 Yorumlatakıksın bence 😃 ama yinede nasılsınız tercih ediyorum
10 YorumlaPek takılmam ya samimiyet derecesine göre konuşuluyorsa benim için hava hoş
10 Yorumla- Diğer konusunda 841 cevap paylaştı.
10 ay"Vermem bugun "
En gıcık olduğum cümle10 Yorumla Nerelisin diyene bende sana neresi lazım dediğimde bön gibi hepsi😃
10 Yorumla- Diğer konusunda 318 cevap paylaştı.
10 ayHacı, Azizim, vb. vb daha örnek veririmde üşendim :D
046 Yorumla
Soran10 ayYaşlılarla mı takılıyorsun 😂
- 10 ay
Yok ya şu hikaye falan paylaşıyorlar ya orada azizim yazıp duruyorlar zaten öyle yazanlar yakın akraba falan değilse çıkartıyorum Hacı kelimeside herkesin dilinde ben anlamadım ya ergenlerde hacı diyor gençlerde ne nefret ettim anltamam
Soran10 ayBen anladım.. samimiyetsiz bi samimiyet kurma çabası içeren kelimeler sesli söylerlerkende ağızlarına yakışmıyor bile
- 10 ay
He bir de şu yeni nesilin birbirine aşko maşko demesi sıfatlarına başlayasım geliyor bak sinirlendim ben gidiyom :D
Soran10 ayPapatya çayı vereyim dicem de bende papatyadan nefret ediyorum kim dedi lannn en güzel çiçek diye yalan 😂
- 10 ay
Papatya çayı nedir :D ben öyle çaylar tüketmiyorum maalesef :D
Soran10 ayHiç içmedim tadından da şüphe ederim adı itici bi kere 😂
- 10 ay
En iyisi boş ver bir işe yaramaz normal çay içiyorsan iç işte yeşil çaymış incik boncuk papatya çayı falan sal onları :D
Soran10 ayİçmem zatennn şu an ihtiyacım olan tek şey gözüme güzel bi masaj 😂
- 10 ay
Göze masaj değilde bir ürün var dene masajdan daha iyi göz bandı ama içinde jel var buzdolabına koyuyorsun yatacağın sıra falan şöyle biraz tak o kadar rahatlatıyor ki anlatamam :D bu konuya nereden geldik ne masajı hahahahahahaha şirazem kayıyor bu saatlerde kusuruma bakma hahahahha
Soran10 ayHangi bant acaba o gözümde şu an arpacık varda fena ağrıyor üç dört hafta oldu geçmedi damlalarla felan ameliyat olcam sanırım 🤦🏻♀️ bende anlamadım ama olsun yeni bişey öğreniyorum sanırım ne kusuru 😂
- 10 ay
Amazona gir orada soğuk jel göz maskesi ni arattır göz bandı gibi olanlar var onlardan çok iyi ama varyaaaaa baş ağrısına aşırı iyi geliyor geçmiş olsun bizim buralarda korkutarak göze tükürürler bi kaç güne geçer hahahahha :D koca karı tedavilerinden biri :D
Soran10 ayYaaa sizin ora nere geçecekse tükürsünler yüzümden köpeğe ekmek bile yedirecek annemgil geçsin ameliyat olma diye 😂😂 teşekkür ediyoruummmm
- 10 ay
Kayseri hahahaha :D ama haberin olmadan yapıyorlar bende bi kaç kere çıkmıştı babannem durduk yere tükürmüştü haberim olmadan kavga falan etmiştim baya ama geçmişti bi kaç kez geldi başıma bu :D
Soran10 ayKayseri mi 🫠🫠 beni oraya ışınlayınnn bi yandan pastırma yiyeyim bi yandan suratıma tükürsünler 😂 üfff bende şirazeden çıkıyorum bu saatlerde 🤦🏻♀️ kavga etme ihtimalim aşırı yüksek erkek hoca tükürsün 😂
- 10 ay
Hahahahahaahahahahahahah gece gece kahkaha attım ya :D arkadaş ya :D buyur gel pastırma sucuk mantı yağlama aside ve diğerleri hepsinden yiyebilirsin :D
Soran10 ayÜstüne naneli şeker ikram edeceksen hepsini yerim 😂 yağlama da çok merak ediyorum tadını bilmem ama fena canımmm çekti
- 10 ay
Üffff yağlama varyaaaaaaa yanaaar :D çok severim :D naneli şeker ne senin canın sağolsun vivident naneli 45dk sakızda ikram ederim :D
Soran10 ayTamam o zaman sucuk felan hepsinden hepsinden yiyelim tamam mı böyle ben varya aşırı iştahlı yerim napcazz 😂
- 10 ay
Arkadaşımın pastırma dükkanı var problem yok hahahaha :D Allahım ya :D sana bir de kağıtta pastırma yaptıralım isli et falan öfff arkadaş ne acıktım ya ben kilo vermeye çalışan bir vatandaşım gece gece düştüğüm hallere bak yaaa :D
Soran10 ayBak sen hiç ekmeğe tereyağı sürüp üstüne pastırma koyup yedin mi? Sakın yok deme 😂 yanında şöyle hafif şekerli çayla mmmm 😂 benim kilo problemim yok o yüzden durdurmayınnn 😂 isli etin yanında soğan da yer miyiz sumaklı 😂😂
- 10 ay
Yok tereyağı ile karıştırmam ben pastırma tadı gelecek ama şimdi varya sağlam sabah kahvaltısı hazırlayacaksın şöyle sucuklu yumurta bir yanda pastırmalı yumurta bir yanda üffffff yanar öğlen olacak sağlam bir klasik kayseri mantısı ya da bohça mantı bohça mantı olursa çiğ patatesli olacak sarımsaklı yoğurt gezdirecen üstüne :D Alllllaaaaahhhhh sonra tatlı olarak asideyi patlatacan :D akşam olacak yağlama böyle kat kat önüne koyulacak ağzımın suyu aktı arkadaş bir insan kendine neden bu eziyeti yapar :D :D :D :D
Soran10 ayBi kere karıştır bak bunu nasıl tatmadım diyeceksin 😂 tabii sen say hepsini sabah gidip yeme şansın var ben napcam 🥹🥹 mantı yağlama hepsini merak ettimm bide tatlıyı ilk kez duydum offff sabah en iyisi gidip bi yerde düğün yemeği yiyeyim bende 😂
- 10 ay
Düğün yemeği ne oluyor o nerenin? :D Sabah kalkınca yapacam bu kahvaltı olayını aklıma yer etti az az yapıp yerim artık :D mantı ve yağlama için valide hanıma dilekçe yazıp artık halledecez olayı :D
Soran10 ayCanım diyorum çekti diyorum sen rahatça ulaşıp yersin diyorum hala ballandıra ballandıra anlatıyorsun 😂 Konya’da düğün yemeği olur sabahları böyle etli pilav bamya felan gir bak internetten sabahları derken pazar sabahlarımızın baş tacı tabi şimdi biraz pahalanınca çok vermiyorlar 😂
- 10 ay
E gonyalıymışsın hemşeri sayılırık oralardada bulun sen bastırma hahahhaha :D Valla yemedim hiç düğün yemeği :D tek senin canın mı çekti ölüyorum burada kuduz köpek gibi ağzımdan tükürükler saçılıyor canım çoooook çekti :D
Soran10 ayAnnaahhh nasıl geldin bu hale yat uyu istersen yoksa gözün açıkken sabah zor olur 😂 ulannn o kahvaltıyı yaparken de aklına gelmezsemmm benim içinde iki lokma yemezsen yazıklar olsunnn 😂 var pastırma tabi dee orijinal olmaz kiii
- 10 ay
Tamam yiyecem yok gözüme uyku girmez şimdi gidip bir iki dilim atmam gerek ağzıma :D hahahhahahaha aklıma gelecen söz diyecem niyet ettim Allah rızası için Tontinihanım için 2 lokma yemeye diye sonra atacam ağzıma hahahahahha
Soran10 ayBende ekmeğe çukulata süreyim bari napayım başka 😂😂 hıı sabah garipten bi pastırma tadı gelirse ağzıma senin niyetin kabul olmuş demektir 😂😂😂
- 10 ay
Tamam gelirse haber et sen pastırma mı yedin diye hahahahahah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soran10 aySucukta ye 😂
- 10 ay
Tamam yiyecem :D sağlam bir kahvaltı çekecem sırf şu kadar konuşmanın hatrına o kadar canım çekti ki sabah ziyafet beni bekler :D
Soran10 ayİnanmıyorum bi resim beklerim 😂 sabah uyanınca az üşenecekmişsin gibi bi halin var senin 😂
- 10 ay
Hahaha sen bana sor ben sana gönderecem fotoyu belki o kadar ahım şahım olmaz ama yapacam pastırmalı yumurta kesin kesinnn garanti :D Sucukta olur %70 ihtimalle :D
Soran10 ay%70 dediysen o iş olmuştur 😂 ben çok acıktım gidip dediğim şeyi yapayım sabahta resim bekliyom benim için tereyağı pastırma yap onu da dene bi çek at 😂iştahlandırma yorumların için teşekkür ederim uyumaya gidiyorum sabah unutma iyi geceler 😂
- 10 ay
Hahahah inşallah unutmazsam :D Halledecem ben o işi sana hahahaha :D iyi geceler ben biraz daha buralardayım :D
Soran10 ay✨🥹🌸
- 10 ay
Yat uyu senin yüzünden ağzımın içi gece gece full pastırma aroması oldu yau 😂😂😂😂
Soran10 ayYemin ederim benimde oldu biliyo musun çikolata bile bassssstırrrrmıyorr 😂
- 10 ay
Hahahahahahah grce gece dilim dilim pasıtmr yedirttin bana yauu 🤣🤣🤣
Soran10 ayLannn hani sabah yiyecektin 😂
- 10 ay
Canım çekti valla kalktım dilim dilim attım ağzıma şimdi kürdanla uğraşıyom hahahahaha 🤣🤣🤣 canım çok çekti yapacak bir şey yok 🤣🤣🤣😂😂😂😂
Soran10 ayBide kilo vermem lazım diyor neyse ekmeksiz yemişsin 😂😂 ben bu sefer cidden yatıyorummmm
- 10 ay
He vallah öküz gibi yedim 😂😂 haydi görüşürüz yat uyu 😂😂 gecen iyi olsun😜😜
Soran10 ayAfiyet olsun iyi geceler 😂
- 10 ay
Beraber olsun sağol 😂🤣
10 ayGıcık olduğum birinin her kelimesine gıcık olurum.
24 Yorumla
Soran10 ayBu çok iyiydi yalnız
- 10 ay
En iyi yorum secmezsen pek iyi sayılmaz.
Soran10 aySabaha kadar düşüncem en iyi yorum hangisi sonrası sonra
- 10 ay
İyi bakalım
10 ayEeeee bunu diyenin ağzına geçiresim geliyot
21 Yorumla
Soran10 ayGeçir kızz gerile gerile eeee neymiş
Diğer konusunda 948 cevap paylaştı. Öğretmenlik çok kolaymışmis
11 Yorumla
Soran10 ayBunu ilk defa duydum 😂😂
- Diğer konusunda 717 cevap paylaştı.
10 ayHı hı… sık gırtlağını at aşağıya
11 Yorumla
Soran10 ayUyuz gibi yazma mesaj daha iyi
Diğer konusunda 692 cevap paylaştı. Aynen, ne alaka, hadi bunlar tdk dan kaldırılsın
11 Yorumla
Soran10 ayDilekçe verelim
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayHmm kullanılmasına çok gıcık olurum
11 Yorumla
Soran10 ay👏🏻
- Diğer konusunda 420 cevap paylaştı.
10 ayYav he he diyorlarya ona gıcık oluyorum
10 Yorumla Sen bilirsin, aynen, ok
10 Yorumla- Diğer konusunda 802 cevap paylaştı.
10 ayPeki ve kanka
10 Yorumla
10 ayVar aynen kelimesi 😂
10 Yorumla- Diğer konusunda 527 cevap paylaştı.
10 ayHayırlısı, Yapacak, Bir, Şey, Yok
11 Yorumla- 10 ay
Hayırlısı ve yapacak bir şey yok sözlerinden nefret ediyorum. 😂
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayNasılsın sorusu beni deli ediyor artık
10 Yorumla
10 ayKanka kelimesi aşırı itici
10 Yorumla
10 ayKanka kelimesini duyduğum an tilt oluyorum
10 Yorumla
10 ay"Astsubayım" lafını duyunca cinnet geçiriyorum
10 Yorumla- Diğer konusunda 668 cevap paylaştı.
10 ayVar bacım kelimesinden nefret ederim.
10 Yorumla
10 ayKanki kelimesi çok kekoş geliyor
10 Yorumla
10 ay"Nörüyon?" Kelimesidir. Bu nedir yahu?
10 Yorumla
10 ayNasılsın kelimesi daha samimi
10 Yorumlanaber sorunu okudum
bende bakarız kelimesine10 Yorumla
10 ayBaşkan , dayı , kral , anlüsün
10 YorumlaDiğer konusunda 575 cevap paylaştı. Tontin var
15 Yorumla
Soran10 ayKolay kolay diyen olmazzz
Soran10 ayO zaman gıcık olmuyorum
Soran10 ayOlmuyorsun
Naber?
19 Yorumla
Soran10 ayİyi sen? 😂
Soran10 ayNerde
Soran10 ayKoltukta gerisi yok
Soran10 ayKasıtlı naber diyen birisinin olacağını tahmin ederek açtım soruyu o yüzden şu an sorun yok 😂
Soran10 ay🙈😂
Diğer konusunda 7b cevap paylaştı. selam.. Buna gıcık olurum.,😃
10 YorumlaDiğer konusunda 8b cevap paylaştı. Ne haber?
13 Yorumla
Soran10 ayShowww haber
Soran10 ayTebrik mi edeyim napayım bilemedim kjfkfkfk
10 ayAşko güno erko o getirilen her şey
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayGülüm
12 Yorumla
Soran10 ayIyyyy doğru o da var
Cevap sahibi10 ay😜
- Diğer konusunda 36b cevap paylaştı.
10 ayYani
11 Yorumla
Soran10 ayYani hoş geldin
- Diğer konusunda 11,1b cevap paylaştı.
10 ayok peki vs
20 Yorumla
10 ayNaber
10 Yorumlaaşkım diye hitap edenler
10 Yorumla- Diğer konusunda 827 cevap paylaştı.
10 ayaşko
10 Yorumla - Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayGuno asko vibe
10 Yorumla
10 ayPeki kelimesi
10 Yorumla
10 ayOk.. Nefretlik
10 Yorumla
10 ayAnlamadın
10 Yorumla
10 aySen bilirsin
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayok..
10 Yorumla - Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026