Lan ben 6 senedir ateistim bunu görünce kafam allak bullak oldu gerçekten böyle bişi var mı boş yere mi çıktık dinden kafayı yiycem

Dna 7 defa Rna 7 defa geçiyor diyorlar kehf suresinde böyle bişi var mı olamaz böyle bir şey
Lan ben 6 senedir ateistim bunu görünce kafam allak bullak oldu gerçekten böyle bişi var mı boş yere mi çıktık dinden kafayı yiycem

Dna 7 defa Rna 7 defa geçiyor diyorlar kehf suresinde böyle bişi var mı olamaz böyle bir şey
Cevap
3Cevap
yoktur
Daha yüzyıllar önce biz insanı alaktan yarattık ayeti de indirildi oysa daha o zaman dünya üzerinde biyoloji bile keşfedilmemişti
Farkında olmadığımız daha çok hikmet ve işaret var
Sübha. nallah. 🌹 Allah. zamirlere.🌹fırs. at. vermsin.🌹
Tamamen yalan. DNA ve RNA kelimeleri 20. yüzyılda bilim insanları tarafından bulundu. O zamana kadar hiçbir kaynakta da bu kelimeler geçmemiştir. Hiçbir tasfir veya sürenin kendisinde de geçmez, sosyal medya uydurması.
Oha bu neymiş ya, gece ve gündüz, melek ile şeytan falan da aynı sayıda geçiyordu sanırım
Hadi ateistler bunuda açıklasın
Kafam allak bullak
bin tane daha çıkar
beynim yetmedi görsele
olay ne
18 surede Arapça olarak DNA dal nun elif RNA ra nun elif terimi 7 defa geçiyormuş genetik bilimi ile alakalı burdan çıkarak insan yapımı olamaz diyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Böyle şeyleri görünce insan ister istemez bir "nasıl yani?" moduna giriyor. Sakin ol, derin bir nefes al. Kehf Suresi'nde DNA ve RNA'nın geçtiğine dair iddialar, aslında çeşitli yorum ve kelime analizlerine dayalı. Ama bu, ayetlerin bilimsel bir gerçeği tam anlamıyla açıklamak üzere yazıldığı anlamına gelmez. Bu tarz iddialar genelde bir anlam bağlantısı kurmaya çalışan yaklaşımlar, ama akademik ya da bilimsel bir boyutta doğruluğu onaylanmış değil. Kendi inancını sorgularken sağlam bir kaynak ve bakış açısına başvurman önemlidir.