Sanaldan tanıştığım aynı şehirde oldugumuz bı oğlan var amacı kötü ve benim kız arkadaşlarıma istek atmış atma dedim hepsine?

Hepsine attim diyor bak dedim küfür ettim uzak dur kız arkadaşlarımdan dedim anlamıyor benim niyetim belli diyor. Ben eskiden seviyordum bu çocuğu ama artık tiksiniyorum nefret ediyorum hala da arkadaşlarıma istek atmaya devam ediyor takipten cıkmaya da kıyamıyorum arkadaş olarak gidiyorum yok yani olmuyor. Bu çocuk pis kötü alışkanlığı var amacı kötü çıkım mi ben diyorum bedel odetim ona annesine gidim soylim arkadaşlarım diyor sen de onun arkadaşlarına istek at ama atamıyorum ben sizce ne yapmalıyım yadirgamayin beni. Geçen bı kızla çıktı kardeş dedi bana ağladım kaç saat. 12 gün sonra yazıyor bana artık ne aklım ne kalbim kaldırıyor kız bırakmış bunu arayıp sövüp engelleyesim var engelleyince de içim rahat etmiyor onun Mahallesi'nde olan arkadaşım bu torbacı dedi çocuğa sordum annesinin üzerine yemin etti bilmiyorum ya ilk defa canım oldum bu çocuk yüzünden fikir verin bana
Sanaldan tanıştığım aynı şehirde oldugumuz bı oğlan var amacı kötü ve benim kız arkadaşlarıma istek atmış atma dedim hepsine?