Çok kararsızım akıl dilenmeye geldim?

Arkadaşlar 1.5 yıldır birlikte olduğumuz bir ilişkimiz var. Küçük yerde yaşıyoruz herkesin herkesi tanıdığı bir yer ve buluşmamız çok sıkıntılı oluyor artık. Ben de sevgilime aile arasında söz yapalım dedim küçük yerde yaşayan herkes böyle yapıyordur zaten. Sevgilim de tamam dedi ben de hazırlık yapmaya başladım ihtiyaçları falan aldım malum sözü kız tarafı yapacağı için bir hayli ihtiyaç oluyor. Temmuz gibi yapalım dedik tamam dedi ben hallettim falan dedi ben de ona güvendim elbise falan bakmaya başladım. Temmuz bitti bana hiçbir şey söylemedi ben de ısrar ediyormuş gibi gözükmek istemedim ve hiç sormadım. Ağustos sonuna doğru bana gelip babam izin vermiyor istemiyor dedi kendisi 25 yaşında ben de 24 yaşındayım. Ben de ağladım ve ayrıldım çok zoruma gitti. şu an ayrıyız hata mı yaptım ayrılarak bilmiyorum beni oynatmış gibi hissettim ben ondan hiçbir şey istememiştim takı elbise ya da diğer şeyler hiçbir şeyi istemedim her şeyi kendim halledicektim mutluluğumuz için çok üzgünüm şu an
Çok kararsızım akıl dilenmeye geldim?