Nolur cevap verin yardım edin?

nolur cevap verin 6-7 ay önce falan bi sevgilim vardı ve sınıfta baya yakın anlarımız oldu kucağındayken falan bizim ortak arkadaşımız vardı videomuzu çekmişti ama yüzüm görünmüyordu sesim duyuluyor ama bugüne kadar pek umrumda olmamıştı benim bi sevdiğim çocuk var ve toxic bi ilişkimiz vardı şimdi o çocukla aynı okuldakarmış ve eski sevgilim ve arkadaşı eskiden o çocukla olduğumu biliyor acaba o videoyu gösterirler mi gösterirlerse ne diyeceğim ne yapacağım farklı sınıftalar bide videoda yüzüm görünmüyor sadece boyundan aşağısı kıyafetlerimde üstümde çok fazla giymediğim bi hırkamı giymiştim o gün ortak arkadaşımıza o videoyu sil falan dediğimde ilk başta yok silmem falan demişti sonra bari kimseye gösterme dedim oda göstermem kime göstercem falan dedi ama güvenemiyorum ben Şu an o okulda değilim bana bi hainlik yaparlar mı nolur açıklayın nolur yol gösterin
Güncellemeler
10 ay
Okula haftada 1 gün gidiliyor meslek lisesi gibi bi yer çok pişmanım canım çıksın o kadar pişmanım ki
Güncellemeler
10 ay
BİRDE BANA DUA ÖNERİN NOLUR ELİMDEN HİÇ BİRŞEY GELMİYOR BARİ DUA OKUYAYIM GERÇEKTEN DENEYİPLEYİP ETKİSİNİ GÖRDÜĞÜNĞZ Bİ DUA
Nolur cevap verin yardım edin?