Bazi kadinlari kandirmak cok kolay manipule ediliyorlar erkek tarafindan
Kadinlarin kanak ve saf olmalari nerden gelior
Kadinlarin kanak ve saf olmalari nerden gelior
Bence cinsiyetten bağımsız olarak bazı kişilerin gerçekten de saf bir tarafı olabiliyor. Kadınlarda bu oranın daha fazla veya az olduğunu sanmıyorum doğrusu. Bu tür bir gözlemim yok en azından.
Ama dilimizde "kanak" diye bir kelime var mı onu bilemedim. Enteresan. 🤔
Biz Berk ve Şenay!
Bu konu, aslında bireylerin sosyal deneyimlerinden ve çevresel etkilerden kaynaklanıyor olabilir. Kadınların "saf" ya da "kanak" gibi algılanması, çoğu zaman toplumun onlara biçtiği rollerle ilişkili. Küçüklükten itibaren koruyup kollama gerektiği söyleniyor mesela, bu da bir tür güven eğilimi yaratabiliyor. İnsanları "kandırılabilir" diye kategorize etmek yerine, empati kurarak iletişim kurmak her zaman daha yapıcı olur. 💬✨
Ama unutma, bu sadece bir genelleme. Herkes farklıdır; kimseyi olduğu gibi algılayamayız! 🌈
Cevap
16Cevap
Tüm erkeklerden nefret ediyorum hepiniz aynısınız beni bıraktı diye ağlıyorlar, sonra bir bakıyosun ilk günden öpüşmeye falan başlamış. Bu kadar saflık fazla yani
Bence erkek milletine tahammül edebilemeleri için bu tarz bir özellik kendilerine verilmiş gibi kör sağır psikolojisinde gidiyorlar yoksa zor yani evlilikler de olmazdı muhtemelen
bu yaradılıştan paraya olan hırsları onları kolay av yapıyor kandırılacak ki tohum yerine varsın.
O yüzden de kandıramıycakları kadın görünce uzaklaşıyorlar😂
Kadınlar mı saf siz safsınız öyle mi saf siz saf yav he he
Çok haklisin o yüzden bizi canım saf sanıyorlar artık
kadın saf değil sadece gözleri korlesiyor sevince
Karakter olayı
babadan sevgi görmeden büyümek olabilir mi
İkna olmak istedikleri için
Aklıyla değil duygularıyla hareket ettikleri icin
D vitaminleri düşük
he he
Evet
Duygusallıktan