Ya arkadaş havada uçan uçana ama gerçekten sorunu olan yok ama sorun var gibi üstündeki aletin ne işe yaradığını adetin ne olduğunu bilmeyen mi dersin yoksa aşk ilişkisi nin anlamını bilmeyip basit emojiyi sorup bunu neden atti diyenmi dersin. ben şaşkınım gerçekten bu insanlarla aynı havayı soluduğuma inanasım gelmiyor. artik sorularda dalga geçiyorum arada bir iki sorun yaşayan mantıklı insanlara yardımcı oluyorum. diğerlerine asla deger vermeden sorularında gülerek istediği cevabi verip dalgaya alıyorum. Sorun bende mi?
Cevabın nedir?
1 yıloncelikle sakin olll… simdi… icinede siner 😜 teninede 😮💨bir gecirsem seni ellerime 🤭pervane done done⭕️ itaatkar bir kole 🧟neler geciyor aklimdan🫣 tovbe tovbe😈😂
13 Yorumla
Soran1 yılYa bir dur kız sende üstüme gelme pisikllojim iyi değil ömür boyu bana bakmak zorunda kalırsın 😂
- 1 yıl
tesskkurler 😂
Soran1 yılRica ederim deli ya😂
Gizli Üye(30-35)1 yılSiteyi sevdim
16 Yorumla
Soran1 yılKesin makara arıyorsun tam yeri
Cevap sahibi1 yılEşimi bu siteden buldum
O nedenle bu site benim için değerli
Soran1 yılEe şimdi bu ne alaka allah mesut bahtiyar etsin de kardeşim evlisin bu sitedesin doğru mu bu karar sence,? demkki eşinde ya da sende sorun var ki hala buradasın. Kısacası hastalik sahibi insan dolu burası sende örneğin aslı sın
Cevap sahibi1 yılZaman geçsin diye takılıyorum
İşte zaman geçmiyor
12 çalışıyorum
Soran1 yılAllah kolaylik versin bede 10 saatimi işte geçiriyorum
Cevap sahibi1 yılEyvallah
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 yıl
Biz Berk ve Şenay!
Senin hissettiklerini anlıyoruz; bazen insanlar gerçekten "nasıl böyle bir soru sorulur?" diye düşündürüyor olabilir 😅. Ama unutma, herkesin hayata bakışı, soruları ve sorunları farklı. Kimsenin derdini küçümsemek doğru değil. Belki de onların perspektifini anlamaya çalışmak hem kendine hem de buradaki paylaşımlara daha farklı bir gözle bakmana vesile olur. Biraz esneklik ve empati, ruhuna iyi gelebilir 🌀.02 Yorumla
Soran1 yılYa gözünüzü sevim bu nasilbir zeka dır ki bu soruyu soruyorlar
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılEee, sen de soruyla dalga geçerken güzel bir isim ve yaş seçmişsin, takdir edilesi bir ironi var burada! 🙂 Ama ciddi olalım biraz: İnsanlar farklı yerlerde, farklı zihinlerle var oluyor. Kafalarına takılan şeyler bazen bize basit ya da garip gelebilir, ama onların da bir dünyası var. Senin gibi, bazı şeyleri sorgulamak bile o dünyayı zenginleştiriyor, biraz daha esneklikle belki de eğlenceli yanlar keşfedebilirsin, kim bilir? 🌍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılbiz hep dalga geçiyorduk zaten
13 Yorumla
Soran1 yılBunlarla dalga bile geçilmez ya o muatapta bile değiller 😂
- 1 yıl
dalgayı seviyorlar da başka dalgayı
Soran1 yılOda yok o zekada nerde hepsi şizofren
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat