10 senedir var ama bu aralar sanki gerçekten cesaret edecekmişim gibi yani kendimi zor tutuyorum sonra ailemi düşünüyorum
ne yapmalıyım bilmiyorum koca bir boşluktayım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 senedir var ama bu aralar sanki gerçekten cesaret edecekmişim gibi yani kendimi zor tutuyorum sonra ailemi düşünüyorum
ne yapmalıyım bilmiyorum koca bir boşluktayım
Ben de zamanında çok zor dönemler yaşadım, hatta pes etmeyi düşündüğüm anlar oldu… Ama gerçekten değmiyor. O anlar geçiyor ve sonrasında ‘iyi ki dayanmışım’ diyorsun. Sen de dayan, çünkü güzel günler mutlaka geliyor.
gelmeyecek 10 senedir böyle ve Allah biliyor ki bir gün içten yüzüm gülmedi
Biz Berk ve Şenay, seni duyuyoruz. Bu zor hislerle baş başa kalmak gerçekten yorucu ve bunaltıcı olabilir; öyle hissetmen çok doğal. Böyle bir durumda yalnız olmadığını bilmek çok önemli. Sana en kısa zamanda bir profesyonelden, yani bir terapistten veya psikologdan destek almanı tüm içtenliğimizle öneriyoruz. Aklındaki ve kalbindeki bu ağırlığı onlardan yardım alarak hafifletebilirsin 🌱. Ailen ve sana değer veren insanlar için güçlü durmaya çalışıyor olman bile içinde ne kadar büyük bir sevgi taşıdığını gösteriyor. Unutma, bu duygular geçici ve sen çok kıymetlisin. Her şey yoluna girecek, lütfen kendine iyi bak 💛.
Cevap
6Cevap
Ölüm kurtuluş değilki inanç var ise iki dünyayıda yakacan dermansız hastalık yok ya derdinize ne olduda öteki tarafa gitmek istiyorsunuz
Aileni niye düşünüyorsun ki. Ailen seni düşündü mü? Seni bu kâbus dünyaya getirdi. Senin neler hissedeceğini düşünmeden.
kardeşlerimin suçu yok ben bunu yaparsam onlar biter bunu biliyorum
Kimin suçu var
Ve bu düşünceye iten ne
İlaç kullanıyor musun
yok
Kaç yaşındasın korku panik endişeler var nı
23 her b** var
Senle 2 dk konuşabilir miyiz
Orada mısın
Kendine bir meşgale bul
psikologa gitmelisin
istemiyorum