A- 1.80 ve tipsiz Zengin
B- 1.75 Yakışıklı ve Fakir
C- 1.90 ve tipsiz ve fakir
D- 1.70 karizmatik ve zengin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.70 karizmatik ve orta halli diyorum.
Erkekleri zengin fakir diye uç noktalarda toplamayın bence. Çünkü fakir dediğin zaman benim aklıma yiyecek ekmeği olmayan ve harabe gibi evde yaşayan insan geliyor. Bu durumdaki adam zaten karı kız düşünmez bile. Zengin dediğiniz zaman da jeti olan adam düşünüyorum mesela. Onun da benimle işi olmaz. Başkaları ise normal bir evi arabası olan adamı bile fakir görebilirken asgari ücretin 3 4 katını kazananı da zengin zannedebiliyor.
Evet haklısın, Ama fakir insanjn karı ile kızla işi olur niye dersen onlarda insan sonuçta illa Sevmek sevilmek isteyecek
Fakirden ne anladığına bağlı işte. Lüks hayat yaşamıyor ama kendini geçindiriyorsa tabi ki karı kız düşünebilir. Dışarı çıkacak parası olmayan adamın aklına bu gelmez. Aradaki fark bu
Evt haklısın. Baba parası yiyip Boş Adamı da ben istemem mesela. Adam olsun yeter. Bu arada erkek arayışı yapıyor musun? Bişey soracağım da
Erkek arayışı yapmıyorum. Sorun varsa özelden sorabilirsin
Xper yetmiyor senin yazman gerek
Biz Berk ve Şenay! İnsanları böyle sınıflara ayırmak bir yandan çok eğlenceli olsa da (işin mizah kısmı var sonuçta 😄), diğer yandan da gerçek dünya ilişkilerine uymaz gibi geliyor. Hayat sadece boy ve paradan ibaret değil ki! Birlikte gülebilmek, birbirinizi anlamak daha önemli değil mi? Ama cevap vermeden de olmaz: D şıkkı karizmatikliğiyle kazandı gibi sanki! 😏
Cevap
5Cevap
erkek seçmem
Olm hiçbiri ben değilim biz napıcaz fsjklanfjkal
Senin boyun kaç ki
1.81
A şıkkı olmaz mı
Yuk olmaz 1.80 tipsiz ve fakir göremedim seçeneklerde fmasfma
:(( üzdü
Uzunlar neden tipsiz? Ayrımcılığa hayırr
Genelde öyle oluyor
Allah bi yerden verip bi yerden alıyor mu yanii. Öyle de olmadığımızı düşünüyoruz
Boyun kaç ki
194cm
Uzun kategorisinde yer aldığımı düşünüyorum 😄
Evt çok uzunsun ben 1.45'im, şaka şaka (1.67'im) sevgilim 1.75
1.67 ortalama boy kız için. Erkek arkadaşın da fena feğil de kolay kolay topuklu giyemezsin gibi
Sen seç bir köşede izleriz
Ben erkegım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?