Hayır tabi ki. Sinkaflı konuşmaz. Hakaret etmez veya vurmaz. Kolay kolay muhattap olmaz zaten. Bu yumuşama değil. Bulunduğu makam ve rütbeye yakışmaz bir tavır olduğundandır. Yoksa çok gördim koskoca kurmay albayın er erbaş dövdüğünü
Sözleşmeli er olabilirmiyim ben asker olmak ısterım şansım varsa dısarda yapılacak bısey yok Şubat 'ta gidiyorum askere yalniz tek kulağım duymuyor ve düz tabanım uzmanlık ıcın ya da söz erlıkte sıkıntı olur mu çok istiyorum bu mesleği yapmak normal askerlıge gidiyorum hiç birine dıkkat etmedıler
Gerçek ve samimi bir tavsiye istiyorsan olma derim. Özelliklede sözleşmeli er. Normal sürelerde çoğu şube dikkat etmiyor bahsettiğin durumlara fakat iş personel alımı olduğunda evet belirttiğin sorunlar engel teşkil eder. Özelliklede eğitimlerde arazide koşuda... Duymama oranın kaç?
Gözlük takan subay olur. Aktif sahada olmazlar Eğitim tugaylarında veya tümenlerde bölük komutanlığı vb gibi çoğunlukla masabaşı olurlar. Sözleşmeli er hep ve her zaman sahada olur. İlk sözleşmeliler gönderilir temas bölgesine
Normal askere gidiyorum ama bakmadılar normal askerlıkte çoğu şeye dıkkat etmezler var arkadaslarım öyle kalp rıtmı bozuk arkadasım vardı gitmişti askere
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herkes için geçerli değil. Anlayışlılık kısmı doğru fakat yumuşamazlar. Sakin olanlar gençliğinde de aynıdır her zaman.
Mesela Tugeneral ere küfür eder yanı dıyon ya da egosunu tatmın eder üstünde dayakta atar
Hayır tabi ki. Sinkaflı konuşmaz. Hakaret etmez veya vurmaz. Kolay kolay muhattap olmaz zaten. Bu yumuşama değil. Bulunduğu makam ve rütbeye yakışmaz bir tavır olduğundandır. Yoksa çok gördim koskoca kurmay albayın er erbaş dövdüğünü
Oha albayın erle ne işi olsun ki dövsün
Senin askerlikte bu dediklerim yoktu galıba albaylarda generallerde uzmanlar gıbıydı
Şoförünü döveni mi ararsın? Karargahta kendini görmediğini ve saygı göstermedi gerekçesine sığınıp döveni mi ararsın..
Çok var
Ben askeri personelim genç arkadaşım
Aw utanmıyorlar yaşlarını başlarını almışlar evladı yaşındakileri dövüyorlar bıde yıllarını orduya vermısler hangı mantıkla bu yapılır
Uzmanmısın
Subayım
Rutbenız ne
Sözleşmeli er olabilirmiyim ben asker olmak ısterım şansım varsa dısarda yapılacak bısey yok Şubat 'ta gidiyorum askere yalniz tek kulağım duymuyor ve düz tabanım uzmanlık ıcın ya da söz erlıkte sıkıntı olur mu çok istiyorum bu mesleği yapmak normal askerlıge gidiyorum hiç birine dıkkat etmedıler
O bende kalsın. 2006 harbiye mezunuyum
O zaman kesın yarbay ya da bınbaşısındır yasına göre hesapladım 😄😄😄
Gerçek ve samimi bir tavsiye istiyorsan olma derim. Özelliklede sözleşmeli er.
Normal sürelerde çoğu şube dikkat etmiyor bahsettiğin durumlara fakat iş personel alımı olduğunda evet belirttiğin sorunlar engel teşkil eder. Özelliklede eğitimlerde arazide koşuda...
Duymama oranın kaç?
Tek kulak duymuyor ℅40 duyuyor sadece
Gözlük takan subay bıle olurken sözleşmeli er neden kulak sağırlığı engel olsun
Gözlük takan subay olur. Aktif sahada olmazlar
Eğitim tugaylarında veya tümenlerde bölük komutanlığı vb gibi çoğunlukla masabaşı olurlar. Sözleşmeli er hep ve her zaman sahada olur. İlk sözleşmeliler gönderilir temas bölgesine
Yapılmaz dıyon da şu an sözleşmeli er bile 50 bin alıyor subay dedıgın 70 80 bin
Devlet lojmanda veriyor yemeğinide veriyor sıgorta maaş vs hafta içi 8-5 çalısma hafta sonları yatış
Maaşı için düşünüyorsan hiç girme bin pişman olursun. Tabi takdir senin
Sağlıkta elenirsin yüksek ihtimalle
Sana sözleşmeli er olmayı hayli yanlış anlatmışlar veya aktarmışlar
Normal askere gidiyorum ama bakmadılar normal askerlıkte çoğu şeye dıkkat etmezler var arkadaslarım öyle kalp rıtmı bozuk arkadasım vardı gitmişti askere
Yanı hayal diyorsun askerlik mesleği ehh napalım başka yol bakarız kendimize
Öyle tsbi knka, teğmenden , asb cvştan , uzman onb dan korkcan dengesz olrlar kanları hızlı kaynar, napca belli olmaz ahjaja
Ama binbaşı yarbay albay general bunlarda ego 0 yumusaktırlar
Aynen öyle yüzbasidan baslar rhatlamaya ajaja
Gittin askere deneyımledın mı bunları sjjsjdjs
Tabi knak ajaja
Yoo değişmeyen değişmez. Karakter meselesi.
Yüzbaşından sonrakıler ego 0
Yüzbaşı olup egosu olmayanda var, binbaşı olup o sinir katılık hâlâ devam eden de var.
Sen gıttın galıba askere general ve albaylar çocuğu gıbı severmiş ast larını bırazda yaslılık işte
Sen kadınsın nerden bılıyon bunları yoksa subay misin
Bende dıyom nıye kadına böyle bısey soruyom
Kadınsın nerden biliyorsun ne demek ya?🤣 Sen hangi devirde yaşıyorsun.
Tabı dıcem aw gıtmeden ne bılecen oranın ortamını bazı kadınlarda anlatıyor askerliği bana sankı gıdıyorlar
Ben asker kızı olamam mi peki? Veya sülalesi asker polis kaynayan biri?
Baban yarbaydır herhalde senın yasına bakarsak
olgnlsıyodr
Ne dedın anlamadım
olgunlaştıkları içindir her insan gibi