Kızlar, Pis bir geçmisim var?

Kabadayi olan pis bir babanin evladiyim 2 tane erkek kardesim var onlar el bebek gul bebek buyuduler ama ben oyle buyumedim sokakta buyudum kopek kulubesinde yattim kalktim 9 yasimda ayakkabi boyacaligina basladim dayaklar yedim bir cok sey yasadim acikcasi babam gibi bir adam hic bir zaman olmadim bir kadin bana ne kadar kotu olsada hep bas ustumde tuttum babamdan dolayi ve benim cocukken yasadiklarimi bana yasatillan serefsizlerden intikamimi aldim canimi yakanlari ezdim gectim gozumu dahi kirpmadim arkama bile bakmadim hic bir vicdan azabi cekmiyorum pisman degilim ama gecmisim kiz cevremi ve sevgili konusunda etkiliyor ne yapcam bilmiyorum ben kotu bir insan degilim boynum bükük geziyorum kalbim paramparca cocuk yasta egitim aldim dovus, duygu kontrol, ormanda hayatta kalma, korkusuz buyutuldum ama gorun halimi 2 defa intihara kalkistim ama o mermi patlamadi öldürmeyen allah öldürmuyormus cidden 17 yasimda evlendirilmeye kalktim dugun gecesi kactim babam eski hasmiyla olayi bitirmek icin beni yakmaya kalkisti kactim gittim 6 ay eve gelmedim coktukce coktum 55 kiloya indim disardan baktinmi evet ciddi soguk ve iyi bir gulusu olmayan birisiyim konusulcak anlatilcak sey cok ama suanlik bu kadar gerisini siz yorumlarin ve karar verin lutfen 😔😔😔😔

Kızlar, Pis bir geçmisim var?