Cevabınız nedir sizin?

Dostlar iyi akşamlar benim 1 yıla dolacak bir ilişkim var uzak mesafe bide ben onun için herşeyden vazgeçerim bana şunu yapma der yapmam içme der içmem yani n derse yaparım ama o öyle yapmıyor kıyafet için sürekli kavga ediyoruz bende en sonunda dedim ki tamam gülüm artık istediğini giy ben bişey demicem dedim o çok mutlu oldu ama ben o gece uyuyamadım sırf kıyafet için neyse ben onun için en yakın kız arkadaşım ile konuşmuyorum o da bana dedi ki tamam bende erkekler ile arkadaşlığımı bozucam dedi bozdu falan neyse bugün de diyor ki biz kız arkadaşlarim ile dışarı çıkacağız ve sınıftan erkek arkadaşlarim gelcek dedi 2 tane yani 2 kız 2 erkek olcaklar ben de o çocukları sevmiyorum yani kız arkadaşımın erkekler ile muhattap olmasını istemiyorum ama eğer giderse dönüşte ben böyle devam edersen ayrılmak istiyorum dicem ama kalbim izin vermiyor dilim dönmüyor bişeyler söylermisiniz (KIZLAR LUTFEN GELİP KIYAFET İÇİN İSTEDİĞİNİ GİYEBİLİR FALAN DEMEYİN KONU KIYAFET DEĞİL GENELLİKLE BENİ DİNLEMEZ )
Cevabınız nedir sizin?