Güncellemeler
9 ay
anlaşıldııı bi film daha izlememiz lazımmm. var mı film önerisi
Güncellemeler
9 ay
2. filmde bittiiiii ve gün daha bitmedi
hava yagmurlu dısarı cıkamadık bugün. film izliyordum oda bitti yeni. ne yapabilirim başka evdee.. sıkıntıdan patlayacaz artık
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Erkeklerden nefret etme çalışmalarına başladım
o nasıl bir calısma sistemi öyle :D hayır ben film izliyorum niye nefret edilecek kısımda oluyorum oturdugum yerdeee
Duygusal olarak nefret etme sistemlerimi erkeklerin yaptığı kötü şeyleri düşünerek tazeliyiyorum kader utansın kadın olsaydın keşke
tüm kötülükler tüm erkeklerden mi cıkıyor yani :D
Çoğu onlardan
bence sen onlara denk gelmişsin oda kader :D
Büyük ihtimalle bir daha denk gelmemek için duygularımı yok edip hayata devam etmeye çalışıyorum
erkeklerden uzak dur duygularını neden yok edesin. duyguların diger varlıklar icinde gerekli sana
Duygusal olmak çok kötü bir şeymiş işte her anlamda zarar görüyor insan dışarda hasta kedi görsem ağlayabiliyorum bazen aklımdan çıkmıyor falan yok olması gerek bazı şeylerin artık acıya tahammül edemiyorum
yengeç burcu musun
Maalesef
Evet
nerde görsem tanırım jghfgdfds bende 26 Haziran...
Geçmiş olsun
geçecek bir şey mi ki bu :D
Umut ediyorum ki benimki geçecek
umarım geçeer
🤗
Yürü yağmurdaa
aslında fena fikir değil ama nedense hava yagmurlu olunca dısarıda olmayı sevmiyorumm
Uyu ozmn😅
cok güzel uyunur da sonra gece aynı bu duruma düşücem :D gecede yazarım ne yapacam ben diyeee
Bilemiyorum artık 😁
bi film daha bulucam o zaman ffgfdffg
Bulbull iyi olur
amazon prime da dilemma diye bi türk filmi gördüm. imdb 5.6 ama türk filmi neticede yeterli bi puan gibi duruyo onu izleyebilirim..
Izle bakalım güzelse soyle bende izliyim
degisik bir senaryosu var. izlemeni öneririm. kesin yabancı bi filmden filan esinlenilmiştir diye düşünüyorum :D:D:D
şimdi bitti benim
Yaa tamam izleriim
bugün 3. filmi zorlarım gibi duruyo... yürümek vardı aklımda da onun icin birisinin araması lazım yoksa hazırlanıp cıkmam dısarı fdgsd
Yemek yap
onun için erken ve cogu hazır yemegindeee. aksama bi köfte kızartılcak basit oda zaten
Tatlı yap madem
daha pasif bişeylerle ugrasmalıyım ya. haftasonu bugunnn :D hici yapıyoruz yemek bulasık camasır vs vs. h. sonu bari keyifli dinlenmeli seyler olsunn
Çık dışarı azıcık hava al
yagmur biraz hafiflesin aksam üstü olabilirrr
Hıh o saate kadar o zaman bakım yap
Yüzüne maske yap
Ayaklarını ılık tuzlu suda tut
bu yaşıma kadar hicbirini yapmadım ama ayakları suda tutmak bence iyi geliyordur bedene. eminim ona :D
Kesinlikle 👍🏻
Denemelisin
deneyeceğim bi günnn
Peki zaten akşam olmuş hadi bakalım bugünde geçti 😅
yok yaa ondann değil. aile evindeyim şimdi biliyorum ben olacakları :D laf söz olur. dalga geçerler :D napıyosun la derler :D
Hııı o zaman al bi kitap oku en güzeli
dün başladım bi kitaba.. ahmet haşim in..
Bize göre ve bir seyahatin notları
okurum onu da bi tutaam :D
şimdi bi film daha izlerim muhtemeln
Peki film önereyim madem
Tür ne seversin?
amazon prime da dilemma diye degisik bişi gördüm ona basladım Şu an . 2 saat öncede dayı 2 filmini izledim..
aslında özellikle bi tür yoktur izlediğim ama moduma baglı yani böyle cok ucuk kacık senaryosu olan bilim kurguları her zaman izlemem nadirdir. son zamanlarda biyografi filmlerini sevmeye basladım daha dogrusu son zamanlarda biraz sayıları arttı gibi :D yani gerçek hayatla ya da kisiyle baglantısı olan filmleri seviyorum. onun haricinde hikayesi senaryosu böyle mantıklı olan filmlerr. bazen konu ne olursa olsun normal hayatta denk gelemeyecegimiz konular işleniyor onları pek tercih etmiyorum. gibi gibi...
varsa böyle kıyıda köşede kalmış ama izlemelisin dedigin filmleri listeye kaydederim izlerim daha sonraaa
Peki şimdi işim var gelince yazarım
dilemma izlemelisin bunuu güzel degisik bir filmdi
Kimle
kiminle isen artık onla
Patlycaz yazmissin
Sevgilinle mi
lafın gelişi oo.. tek başıma izledim filmi.. şimdi tek başıma sıkılıyorum gdfsd
Geliyim mi
yoo. iyi böyle :D biriyle vakit geçirmek istesem dolu insan varda h. sonu insansız hava sahası lazım oluyoo
Ahhhhhhah sesimi cikarmam
dün iş cıkısı tek basıma vapura bindim bogazda bi yürüdüm bi kahve ictim :D cidden insanlar bunu anlamıyor ama bence anne baba aile sevgili eş cocuk ne olursa olsun tek basına böyle 2. bir kafa olmadan vakit geçirmeli insaan. bunun dısında elbet sosyal bir yassam gerekiyo ve yasıyoruzda ztn onu bol bol :D
Şaka gibi yalnız olmak istiyorum diyen erkek çıktı 😅
herkes yapamaz ama cidden :D anlıyorum hemcinslerimi
Ahhhhhhah olabilir