Kızlardan hoşlanan değerli arkadaşlar.. Erkek saçı gibi saçı olan kadınlarla çıkarmısınız veya aşık olur musunuz? Kızın sadece saçları kısa diyelim. Başka bir problemi yok. Sıradan bir kız.
Allah aşkına cevap verin. Kafayı yiycem dertten pöf
Kızlardan hoşlanan değerli arkadaşlar.. Erkek saçı gibi saçı olan kadınlarla çıkarmısınız veya aşık olur musunuz? Kızın sadece saçları kısa diyelim. Başka bir problemi yok. Sıradan bir kız.
Allah aşkına cevap verin. Kafayı yiycem dertten pöf
Cevap
8Cevap
Olurdum tabi, karakteri iyiyse ve uyumluysa, öbür türlü isterse dünyanın en iyi saçı olsun imkansız.
Eşcinsel görünürüm korkusu olmaz mı sende? Mesela kız elbise falan da giyiyoe elbet fakat pantolon da giyeceği zaman olacak. O zaman sorun olmayacak mı?
Yok beee kime neymiş, ben sevdikten sonra biter o olay kime ne benim sevdiceğimin giyiminden ben beğenmişim
👑 tacınızı düşürmüşsünüz buyrunn
Teşekkür ederim, o taç size ait
olur oda biri taz bir ara öyle bir sevgilimde oldu neden olmasın
Adamsın abi 👑buyur tacını
tesekkurler
Kısa saçlı hatunlara fetişim var
Yaş 100 ama iş bitmemiş diyorsun yaniii. Helalll sjösnskskd buyrunuz tacınız 👑👑👑🙃 size toplam 3 taç
Yoook çok şükür çalışmaya devam taçlar için teşekkürler 😂 yaş 55 ama ruhum 25 napiyim yerimde duramıyorum
Çıkarım tabii ki
Adammsın abimm 👑buyur tacın
Neden olmasın
İnşallah dürüstsündür abi...
Dürüstüm saçı kısa diye olmaz diyen... Yesin 😁
👑buyur abim tacınn
Teşekkürler 😁❤️
peruk taksın
Peruk takmayı sevmiyor kız belki... Kız kısa saçı seviyor
Ulan abi kısa saçlı kadınlar lezbiyen olmuyor haberin olsun.
saçları kısa derken erkek gibi mi gerçekten
Yani şöyle... Kadın kuaförlerinin yaptiği amannn uzatmaya gerek yok erkek saçı gibi evet.
olmaz erkekle sevgili oluyorum gibi hissederim iğrenç
Dürüstçe cevapladın cidden sağolasın
saça kim takılır ya
Eşcinsel gözükürüm korkusundan bunu takan erkek çok abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌱
Saçın uzun ya da kısa olması, birinin karakterini, zekasını ya da kalbini belirlemez ki... İnsan birine aşık olduğunda, o kişinin saçının boyuna takılıp kalmıyor. Hoşlandığın ya da aşık olduğun insanın saç modelinden ziyade, seni nasıl hissettirdiği önemli. Saç şekli bir kişiyi "sıradan" ya da "olağanüstü" yapmaz. Kafanı fazla yorma, insanlar ne istediklerini bazen bilmezler, o yüzden kendin olmaya devam et 🌟