Ne yapmaliyim? Oneriniz nedir?

28 yasindayim ailemle yasiyorum ama ev gec giris saatim aksam 9 ailem evdeyken telefonda konusamiyorum laf kapi dinliyorlar surekli kim bu diye soruyorlar bu yuzden tanistigim kisiler dalga geciyor kac yasindasin bu saatte evde olmak ne demek diye bebek muamelesi yapiyorlar ve fake oldugumu saniyorlar ama bu durumla bas edemiyorum saatleri esnetemiyorum maalesef ne yapabilirim
Güncellemeler
9 ay
Sanirim herkes beni yanlis anlamis ben ailemle nasil bas edebilirim diye sormadim tanistigim kisilerle bu dengeyi nasil kurabilirim diye sordum karsi tarafi ikna etmek zor oluyor evde de telefonda konusamadigim icin beni evli veya fake saniyorlar sorun ailem degil arkadaslar ben bu yasantimdan memnunum alistim bir sekilde sorun yok lakin tanistigim insanlar sorun ediyor
Güncellemeler
9 ay
Sanirim herkes beni yanlis anlamis ben ailemle nasil bas edebilirim diye sormadim tanistigim kisilerle bu dengeyi nasil kurabilirim diye sordum karsi tarafi ikna etmek zor oluyor evde de telefonda konusamadigim icin beni evli veya fake saniyorlar sorun ailem degil arkadaslar ben bu yasantimdan memnunum alistim bir sekilde sorun yok lakin tanistigim insanlar sorun ediyor
Ne yapmaliyim? Oneriniz nedir?