Sevgilimin abisi Diyarbakırlı bugün bizi el ele yakaladı die dayak yedim yüzümde şişlikler var dayak yediğim çok belli bugün otele geldim evdekilere arkadşalarla kampa gittik dedim çok utanıyorum morluklar nasıl geçer fondeten geçer mi veya kaç güne geçer
Moralim çok bozuk sevgilimi seviyorum ama napıcam bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
fondöten değil de concealer alsan daha iyi olur, loreal infallible ile günahını bile kapatabileceğini düşünüyorum… Bu arada git eve söyle kızın abisi dövdü diye, dayak yedin diye utanıyosan da sevdiğim kızın abisi el kaldıramadım dersin hahashahag
Yaaa zoruma gitti lavuk 1.90 badici bu halde evdekiler görse beni kalpten gider
Ne el kaldıramaması abi dur abi fena paket etmiş ama daha iyi kız daha çok ilgi gösterir Ay aşkım acıyor mu dfhjhfdgjhfff
ya git de “kızın abisine el kaldırmak olmaz o halde gördü haklı olarak saldırdı” hahahshaha az yalaann be kral iki morluğa kimse ölmez merak etme hahshshaha
Ahahaha iyi ucuz yırttın KOCA BEBEK adam seni bagaja falan koymamış de kuzenleri saldırdı 5 6 kişi hahahahah
@Başşak97 Kankam adam zaten sevdiği kızın abisinden dayak yemiş daha ne zorbalıyosun ya habhahsbsha kaçmamış etmemiş edebiyle yemiş dayağını daha ne yapabilir delikanlı adam işte…
Vallahi öyle karşılık veremedim sporcu boyu 1.90 dedim dayak yiyip Kurtalayım
Yok Allah korusun geçmişte yaşadım Bi kere bagaja attılar
Çok güzel dayak yemiş kankam 😅
Adam sağlammış ama helal olsun delikanlıymışsın
Erkek adamsın söyle olmadı yolda bir hırsızlık vardı hırsızın peşinden koştum 5 kişi beni dövdü der sallarsın
Annem üzülür sana mı kaldı der aslında mantıklı ama
Erkek adamsın koca bebek gaspa uğradım de veya söyle açık açık
E napacaksın mecbur
1, hafta görünmesem geçer mi
İzi kalır
Geçmez koca bebek
offf napıcam
Yalan söyle