Arkadaşlarım alay eder, dalga geçerler diye açılamıyorum.
Ne yapacam?
Ne yapacam?
Şirin için dağları delen Ferhat'a sormuşlar:
-Ferhat bu Şirin hiç güzel değil nesini beğeniyorsun bunun.
Ferhat da demiş ki "Siz onu bir de benim gözümden görün."
Başka bir şey söylememe gerek kalmadı diye düşünüyorum.
Ne ben Ferhat'ım, ne de o Şirin.
Şirin için dağları delen Ferhat'a sormuşlar:
-Ferhat bu Şirin hiç güzel değil nesini beğeniyorsun bunun.
Ferhat da demiş ki "Siz onu bir de RETRICA'lı görün."
dasdsafsasafs :D
Eğer sen bir kıza arkadaşlarından çekindiğin için açılamıyorsan sen zaten o kızı sevmiyorsundur. Bence boşver.
Arkadaşların mı cıkacaklar sankii o zaman sen onların lafylamı harket edıosun kalbın beynın yok mu senın? Byle sorabılıyorsan zaten hıcc acılmaa !!
Tanıyorlar ya kızı o bakımdan, beğenmediklerini açık açık söylüyorlar
Eğer arkadaşlarının ne düşüneceği bukadar önemliyse hiç sevme o kızı, kıza yazık olur bir kalbi var sonuçda
Arakdaşım.. Senin Arkadaşlarınmı sevicek kızı Sen mi? Boşver Kıza Yazık sen kıza açılma bence.
Kızın hakkında aşağılayıcı konuşuyorlar.
Cevap
2Cevap
kızı seven sensin başkalarının ne düşündüğü çnemli değil, demek ki içinin güzelliği seni cezbetmiş. hem çirkin insan elindekinin kıymetini bilr güzel genelde tatmin olmaz. sen sevmeye devam et kimsedeb de çekinme.
O kadarmi cirkin. b kizdan cok arkadaslarin görüşüne önem veriyosun ya da bana yakismaz diyosun gibi gibi
Senin hoslandigin kızla onlar mi çıkacak
Yanımda hep ne mal kız gibi şeyler söylüyorlar
Kardo guzel degılsen senın ne ısın var deyısık?
hoşlanıyorum
kızı hak etmiyosun zaten
Niye
baksana ne biçim düşünüyosun. insan sevdiği kızdan utanır mı. arkadaşların da arkadaş olsa. bunla alay eden adam madam değildir
Gerçekten merak ettim de ciddi misin sen
Ciddiyim
Yok seviyorum
Yani ben sonradan etkilendim başta güzel gelmiyordu, güzel yanlarını keşfettim yani güzel gelmiyordu derken karakter olarak uzaktan tanığım kadarıyla şimdi gayet güzel geliyor. ama arkadaşlar işte biraz dalgacılar...
Evet haklısın, ilk fırsatta konuşuyorum...
Bence sen bu kafayla hiç açılma
O neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar