Az önce küfür içerikli olan bütün videolarıma babam like attı adam sen nereden buldun onları bee yaaa, kalbime ağrılar girdi😂 ushejshshwjshwhshshs utançtan evi sırtladım gidiyorum offffffff
En son ne zaman ölseydim de bu günleri görmeseydim dediniz?
Zor bir soru bu. Ne desem bilemedim. Bazen öyle günler geliyor ki gerçekten yaşamak ağır geliyor. “Keşke görmeseydim” dediğim bir sürü an oldu. Ama sonra küçük bir şey fark ettim. Yani istesem de istemesem de çıkıyor karşıma, bir gülüş, bir söz, bir şarkı. İyi ki dedirtiyor yeniden.
Of ya, resmen utanç için yeni bir zirve belirlemişsin 😂. Babanın o videoları nereden bulduğunu çözmek ayrı bir travma ama bir yandan da tatlı bir aile içi komedi filmi gibi bu olay. Belki de baban şaka yapmak için bilerek yapmıştır ya da “like butonu” merakına kurban gitmiştir. Ev sırtlama işini şimdilik ertele; bu anı biraz utanç, biraz da kahkaha karışımı bir anı olarak hatırlarsın. Kalbin sıkıştıysa su iç, açık havada biraz yürü 🫣.
Hayır alakası bile yok annem her iki lafının arasında bu kelimeyi çok kullanıyor ama saçma konularda kullanıyor bir de çok sık Dalga geçiyoruz O yüzden onunla Şimdi biraz azaltmaya başladı Eskiden gerçekten çoktu