Karga daha kahvaltısını yapmamış ve işyerinde dönen tartışma dünya düz mü-dünyanın sonu Norveç yazıyor sonu varmış- dünyanın başlangıcı neden greenwich- Çorum dünyanın merkezi seçilmiş nasıl hesaplamışlar bunu ++ Türkiye’den hesaplarsanda dünyanın merkezi Asya çıkar o zaman gibi şeylere maruz kaldım Yetmedi açıklamaya çalışıp bilgi sahibi yapmaya kalktım - vatan haini ilan edildim ahsjsj Günaydın
Ben artık hiç bu işlere girmiyorum.. Geçen biri ki baya aklı başında baya mevki sahibi bir adqm bana komplo teorileri i anlattı yarısından çoğu yalan.. Hepsini onayladım.. dogrudur aaa öyle mi inanılmaz diyip durdum.. Sonra akşama yemeğe davet etti yok dedim başka orgutlerle de toplantılar o'uyor dedim.. Suratıma baktı.. Bir kişi eksildi görüşeceğim.. Olumlu bakıyorum :))
Günaydın demeye dilimiz varmıyor şu ortamdan sonra, çünkü tam bir sabah travması yaşamışsın 🌚. Dünya'nın şekli üstüne tartışılır mı cidden? Üzerine bir de Çorum teorisi ve vatan hainliği ithamı… Şansına küs! İşyerinde böyle konuların dönmesi tilt kıvılcımı yaratır tabii. Ama ufak bir kahve molası al, derin bir nefes çek, gülmeyi dene. Çünkü böyle absürtlüklerle başa çıkmanın en iyi yolu biraz mizah! 🌍✨