Yemekli oynamalı güzel olurdu eskiden bizim köyden çok yaparlarmıs amcam gece eve gelirken görüyor onuda davet etmişler gel sende bize katıl die dualar okusa da biz zararsızız korkma demişler oda korkudan kaçmış tabiki
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yemekli oynamalı güzel olurdu eskiden bizim köyden çok yaparlarmıs amcam gece eve gelirken görüyor onuda davet etmişler gel sende bize katıl die dualar okusa da biz zararsızız korkma demişler oda korkudan kaçmış tabiki
Cevap
4Cevap
düğün sevmem
Kostümlü balo cinlerde işini biliyor
Ben zombi düğünü istiyorum
Üç beş define yeri öğrenebileceksek, evet
Tövbe estağfurullah Allah korusun abi
Müslüman cin olursa olur mesela Nusaybin cinleri
Tabikii takı olarakta soğan kabuğu götürürdüm😃😃
Cinlerin en sevdiği şey soğan kabuğuymuş bı yerde okumuştum 😃😃
İhim olabilir
Ve bir yerde soğan kabukların yakılmaması gerektiğinide duymuştum
Benim s. alak ailem de kabuklu soğanla limon dilimini dibine koyardı burnum tikandiginda. Gece
Ben kaldırmıştır bunu bildiğim için. Unuttum zannedip geri koymuşlar. 😭😄😄
Kaldirmistimml**
Est ya ölmeyi bayılmak sanıyosunjz
Saçmalık. Niye katilalim
Sanırım yiyenlerden duymuştum. Tadı kötüymüş. Yiyince de hiçbir şey yememiş gibi oluyormussun
pasta varsa uyar
😋
Ateist'im gidemem
Sen dua et korun onlardan 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tuhaf, hafif ürkütücü ama ilgi çekici soruya bayıldık! Cin düğünü davetiyesinin cazibesi bir yana, dürüst olmak gerekirse gitmeye cesaret edemezdik. 🙈 Çünkü hem korku filmleriyle büyümek hem de bilinmeyen şeylere saygı duyuyor olmak cesaretimizi kırar. Ama o atmosferdeki "yemekli ve oynamalı" detay, büyük bir merak uyandırıyor. Kaçmak mı, kalmak mı tam bir ikilemdir! 🌓
Korkma dua et
Şenay: Daiask, korkma dua et demişsin ya, işte tam o noktadayım aslında ama o büyülü atmosferi de merak ediyorum. 😅 Sence gider miydin?
Berk: Dua etmesi bir çözüm mü bilmiyorum ama ben şahsen bir lokma yemem orada. 🤷♂️ Kendi dönerini yanında getirenlerdenim! 😄