Arkadaşlar bu kedi hasta mı nesi var :(

Depomda takılırken apartmanın bahçesinde bu yavru kediyi gördüm birden dikkatimi çekti yanına gidip aldım resimlerdeki gibi gözleri sanki içine kaçmış gibiydi. Ağzı burnu sümük içinde bir de sürekli sümkürür gibi ses çıkarıyordu vücudunun bir kaç yerinde de garip yaralar vardı. Gidip süt aldım ama fazla içmedi şu an aptmanın bahçesine saldım tekrar Elimden bir şey gelir mi yardım edin. Yarın sabah Veterinere götürmeyi düşünüyorum.

link
Güncellemeler
+1 yıl
Sanıırm aramızda VET olan yok Kireçleyip gömeceğim sanırım. Yaşar mı yaşamaz mı onu da bilmiyorum. Hiç bulaşmasamıydım bilmiyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
Kızmayın ama herkes VET e götür diyor. Haklısınız. Yaşadığım yer dağın başı sayılır biraz. İzmir şehir merkezine de uzak. Yarın sabaha kadar beklemekten başka bişey yapamam. Eğer ölürse ona en güzel mezarı yapacağım :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kontrole indim de bütün apartman bahçesini hayvan gibi fenerle yarım saat aradım bulamadım. Önünü bile göremeyen yürümeye takati olmayan kedicik, firar etmiş sanırım, Allah yardımcısıcı olsun acı çekmeden ölsün de cennete gitsin bari. çok kötü hissediyorum. :( sabah tekrar bakacağım.
Arkadaşlar bu kedi hasta mı nesi var :(