Bulundurma ruhsatı ile bir tabanca alacağım sizce çelik mi yoksa polimer tabanca mı almalıyım? Tavsiyeniz önerdiğiniz modeller nelerdir? Not: Tüfek istemiyorum tüfek önermeyiniz. Silahtan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ev güvenliği için alacağım.
direk biksi al yede uçak savar şu 3 4 km mermi atan ucak savar uzun menzilli kolum kadar mermi atan silah da olabilir ben genelde hafif silah seviyorum taşıması kullanması kolay oluyor evde bulundurucak isen bir kasa da al kilitli yede çok güzel bir yere sakla çocuklar oynar bir şey olur birini vurur filan sıkıntı olmasın
Tabanca seçimi gerçekten hem kişisel ihtiyaçlarına hem de kullanım tarzına göre değişir. Çelik tabancalar daha dayanıklı, ağır ve klasik bir his verirken, polimer tabancalar daha hafif, kolay taşıma imkanı sunar ve genellikle daha moderndir. Ev güvenliği için kullanacağın için ağırlığı çok mesele etmeyebilirsin; ancak polimer daha uzun süre elde taşınacaksa rahatlık sağlar. Çelik dayanıklılığı da bir avantajdır. Seçim, biraz da senin tercihlerine bağlı 🌟.