akşam üstü saat 8:30 gibi BİM markete girmiştim dedim bişiler alayımda çıkayım. markette sadece bir kasiyer ve bir kaç kişi vardı. neyse efendim abur cuburların oralarda dolanıyorum o koridorda kimse yok bir an ışıklar anide gitti. ulen dedim bimin bile jenaratörü yok. o sırada elim bir şeye gitti böyle yuvarlak ama tuhaf bişi tabi başımdan aşağı kaynar dular döküldü hatim indiriyorum. ulen diyorum yapacağınız işi seveyim koskoca zincir markette jenaratör olmaz mı? terliyorum falan neyse 30 saniye sonra elektirkler bi geldi elimde 5 lik eti cin portakallı hemen kaçtım oradan tabi
Yatıyordum kış ayıydı sonra kalktım biraz telefona baktım. Her yer kapalı olmasına rağmen perdeler oynadı içime garip bir korku düştü dua okudum sonra gözüme bir kadın takıldı eşarplı 50/60 yaşlarında masum bakan bir teyzeydi bana bakıyordu sanki acır gibi sonra mutfaktan ses geldi ismimi çağırdılar buraya gel sert bir ses tonuyla böyleydi işte
O kına olayı benim lisede bı arkadaşımın başına gelmişti bı gün sabah okula geldiki elinde baya özenle yakılmış kina var bize sabah kalktığında gördüğünü söyledi ama bız başta inanmadik sonra dedesinin cinci hoca olduğunu anlattı ölmüş tabi dedesi falan. bizde araştırdık bir şeyler çıktı falan korkmustuk
Evde tek başıma duş alırken kapı tekmelenmişti bizzat duymuştum, gece terliğimi yatağımın yanında çıkarmama rağmen uyandığımda salonda ters çevrilmiş olarak duruyordu, bir kez de gece arsa evinde kalmıştım camdan sihah bir silüet görmüştüm, başka yok, şu an Ateist'im hiçbir paranormal olay yaşamıyorum doğal olarak.
Bunun detayına girmiycem... herkesin kendi tercihi. ama cinler vardır ve buna inanmayan henüz görmemiş olandır bende bı zamanlar bunlarla ilgili duyduğum olaylarla testis geçerdim baya... Ama benimde yaşadıklarım var
Bı keresinde gece derin uykumdan aniden uyandım. gozlerimi açtım böyle yatakta oturur pozisyondayim kardeşimle altlı üstlu yatiyoruz yatakta neyse gözlerimi açtığım anda karşımda ipe bağlanmış yan yana iki köpek gordum ve beni parçalayacak gibi bakiyordular. ama sanki arada bir görünmez çizgi vardı gecemiyorlardi yaklasamiyorlardi ne kadar saçma çığlık atıp bağırmak yerine geri yerime yattım sabah kalktığımda olanları dusundum ve rüya değildi kesinlikle halisunasyonda görmedim. kardesimw sordugumda hiçbir şey duyup görmediğini söyledi hatta benim uyandigimi da hissettmemis
Bunu çok uzun zaman önce yaşadım beyfendi. Bu arada bu olaylari yasarken baya namazımı kılar kuramını okurr hatta teheccut namazına kalkardim. o kadar hoşuma giderdi ki namaz kılmak yani cehennem korkusundan değil Allah sevgisinden gece namazı bile kilardim... ve benimle bu şekilde uğraşmaya başladılar bunun gibi yaşadım bazı olaylar devamında sonra farkettim ki ben korktukca üstüme geliyorlar enerjiswl olarak hissediyorlar daha çok namaz kılıp kuran okudum oyleki arada kildigim gece namazlarını cogalttim ve o namazlari kılarken içimde inanılmaz bir güç olduğunu hissediyordum sanki hepsini çıplak gözle karşımda görsem hiç korkmayacak gibi bir gücüm inancım vardı. zaten onlar bana ibadetlerimi biraktirmaya calisti ama ben inadına üstüne gittim ve sonunda bıraktılar... şimdi ibadetlerimi yapmıyorum ve inancım zayıfladı şu an en basit bir gölgeden ürküyorum
Allah tarafından sizin başınıza gelen bir imtihan olarak görün o halde, netice de Allah'ın rızası olmadan Cinler İnsanlara musallat olup rahatsızlık veremez, lakin inancınızın zayıflamasına şaşırdım Hanımefendi.
İnancimin zayıflama sebebi ben üniversite okumaya gittim başka şehire orada arkadaş ortamına uydum kalk dışarı gezmeye çıkalım kalk şunu yapalım dediklerinde ortamın verdiği gevseklikle namaz yerine onlarla gezmeyo tercih ettim ve bu böyle devam etti şimdi bı turlu toparlayıp ibadetlerine baslayamiyorum. bunun en büyük sebeplerinden biride mesela ben açık bir kadınım ama teseddure girmeyi o kadar istiyordumki hatta tam böyle girecek gibiydim sonra yurtta kalmaya başladığımda gören insanlar ne kadar güzel olduğumu falan söyleyip durdular saçların çok güzel falan dediler ben bu söylemlerden de etkilendim kapalıyken bu kadar güzel olamayacagimi düşündüm ve nefsime yenik düştüm
Kapalıyken bu kadar güzel olamazsınız zaten, adı üstünde kapalı, lakin Müslüman bir kadının kapalı olması gerek tabi ki, o tamamen sizin kendi tercihiniz o da ayrı, Namaz'dan ödün vermemelisiniz
Evet haklısınız ve benim iliklerime kadar hissettiğim bir şey varsa ibadetlerime ve Allah'a bağlıyken dünyada başıma gelen olaylar beni bu kadar etkilemiyordu çünkü o zamanlar yuklerimden arınmış gibiydim maddeden çok manaya önem veriyordum. insanlarin dediklerini pek onemsemezdim. yani kafama reset atılmış gibiydi aydınlanma yasiyordum. bu karmaşık hirslarla dolu dünyada kendimi arınmış hissediyordum bazen oturdugum ortamlarda insanların sohbetleri sıkıyordu... simdi ise bunların tam tersi... bunlar benim yaşadıklarım dinlediğiniz için teşekkür ederim vede saygı duyduğunuz icin
Paranormal hikayeler her zaman heyecan verici bir okuma oluyor, kesinlikle katılıyoruz. Bizim başımıza doğrudan bir şey gelmemiş olabilir ama anlatılan bazı hikayeler insanı ürpertiyor. Örneğin, bir tanıdığımızın anlattığı bir olay vardı; gece uyandığında evdeki tüm sandalyelerin ters çevrilmiş olduğunu görmüş. O gece yalnızmış üstelik. 😱 Valla gerçek mi bilinmez ama dinlerken tüyleri diken diken ediyor işte! 👻
Senin okurken en çok "Acaba gerçekten oldu mu?" dedirten tür ne?
Görürsen bir gün onları tünelin sonunda ışıkta o zaman anlarsın
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
ortaokulda arkadaşlarla ruh çağırmıştık sonra kağıdı yırtıp çöpe attık baya arapça kelimeler vardı. gece olduğunda bi kadın elinde kağıtla büyü gibi bişey hazırlıyordu o günden sonra o arkadaslarla iletisimi kestim