Arkadaşım enisteci mi benmi kafamda kuruyorum?

2-3 önce yaşanmış olayı biz dün bulusuşunca bana anlattı eximin motorcu arkadaşları arkadaşımın önünü kesmiş sonra exim gelmiş arkadaşlarını uyarmış tamam buraya kadar okey eyw normal sonrasında arkadaşım giderken exim de gitmiş peşinden motorla arkadaşıma bana kızgın mısın hâlâ demiş arkadaşım da arkadaşıma yaptıkların için kızgınım demiş (böyle bise niye dersin ki sonuçta acı çekmiyorum niye öyle lanse ediyorsun) oda demiş esra iyi kızdı ama ben onu bozardim falan demiş arkadaşım da bise dememiş konu kapandı bugünde cafeye gittik bi tane exim de o cafe arklariyla oturuyordu arkadaşım çocuğa bakıp bana dedjki çok yakışıklı olmuş sonra çocuğa bakıp baş selamı verip gülümsedi niye böyle bise yapiyosun hoş mu dedim kızda önce o yaptı dedi ayrıca göz devirsem ayrı gülümsesem ayrı kiziyosun napiyim dedi bende tepkisiz kal normal bakışların yok mu illa göz devirmek ya da gülümsemek zorunda değilsin yani dedim bunun onceside var ama anlatsam konu daha da uzicak ama arkadaşım böyle yapiyo hemen hemen tüm exlerimle muhabbeti var resmenya
Arkadaşım enisteci mi benmi kafamda kuruyorum?