Güncellemeler
11 ay
devlet hastanesine hiç gitmedim. ben hep özel kliniklerde muayene oldum. bu tecrübeyi sizinle yaşamayı çok isterim özlem hanım. benimle devlet hastanesine gelir misiniz? size orada ejder meyveli smothie ve simitte ısmarlarım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya sanki görende ise işçi alıyor. Senin ne özelliğin var yaşın ilerlemiş burumuş dişlerin sararmış çürümüş kendin tam mükemmel kadın arıyorsun böyle kadını Türkiye de bulman zor sen en iyisi yurt dışına git sana köle olucak birini belki bulursun
varlıklı ve doğal olarak bakımlı bir erkeğim. haketmediğim bir şeyi talep etmiyorum ♥️
Adam seçeneklerini belirtmiş sen fakirsen ağzın kokuyorsa adam napsin
Zenginin ya da fakirim bunu bilemezsin bu bir. ayrıca birinin maddi anlamda yüksek olması onu değerli kılmıyor önemli olan karakteri tutum ve davranışları. İki kişi konusurken araya girilmez buda sana ders olsun
bence fakir değil fasfakirsin.
konuşmalarından döşek kokusu geliyor
Sizin için para zaten 1. sirada para olsun yeterli
Biri seni destekleyince hemen havaya girdin o yokken düzgün bir üslupla cevap verdin. bak karakterime bir şey diyemiyorsun kötüdur diyemiyorsun yalancıdır diyemiyorsun beni maddiyatan vurmaya calişiyorsun bu da senin ne biçim biri oldugunu gösteriyor karşında bir bayan var ve ona karşı daha nazik kibar olman gerekirken neyse bir şey demiyorum kalbin gibi geçsin hayatin
Dedi ve gitti otelden şampuan çalan kadın
Hayatımda otele gitmedim insanlara ön yargıyla yaklaşmayı bırak tanimadigin insanlar üzerinden ahkam kesme. geçmişte kötü şeyler görmüş olabilirsin kadınlardan. bu kadınları kötü yapmaz .
sanırım özlem nur hanıma aşık oluyorum. üslubunuz kalbimi titretti ♥️
Bayım bakın yazdığınız son yorum son derece çirkin ve rahatsız ediciydi bunun için özür beklemiyorum hatanizi anladiysaniz sorun yok
hatamı anladım ve yüce kalbinin önünde diz kırıp özür diliyorum.
seninle tanışmak isterdim aslında
Ben dedikten sonra özür dilemenin pek bir manası yok. Ama hatanı anlamana sevindim. Bana daha tanışmadan aşağılayan biri tanışınca neler yapar bilemiyorum kestiremiyorum tanismayalim iyi akşamlar.
işte duruş diye buna derim ♥️
seni mutlu etmek istiyorum
Alay mı ediyorsunuz ciddi misiniz hiç belli değil ama bende kalp bırakayım umarım aradığınız size göre olan kişiyi bulursunuz 💕
Çivisi çılmış sitenin
Aynen öyle
Kimse de duruş kalmadı
Gelmiş Süpermen
kaybol la buradan bebe.
duyar kasmak sana mı kaldı gundi.
yine fakir koktu burası
yaşıyorsun reyiz buraya gömelim bu kımıl zararlısını.
size gülüyorum sadece. @yaşıyorsun adlı şahıs özelden yazar tanışmaya çalışır sen yorumlardan bana yürürsün soruyu soran şahıs. kendine güvenen soruyu gizliden sormazdi neys
dişlerinizde tartar var sanırım özlem hanım. özel kliniğimde ücretsiz diş taşlarınızı temizletebilirim. en azından gülüşleriniz fakir olmaz ♥️♥️
Sizin kalbinizde var ve onun tamiri hiç olmaz biliyor musunuz bir ömür boyu tasırsınız. Ayna misaliyim ben bana bakan kendini görür sen kendindeki çirkinlikleri bana söylüyorsun gördüğün benim ama baktığın sensin bilmem anlatabildim mi
hayır anlatamadın. anlatımında fakir.
istersen sana edebiyat hocası tutayım. en azından anlatımın fakir olmaz ♥️ 💋
Önemli olan anlatım değil yalnız öyle olsaydı şu an beni anlardınız önemli olan hisedebilmek empati yapabilmek düşünebilmek.
ben 2 sene Tibet'te kaldım. tibet keşişlerinden düşünce okumayı, durugörüyü, astral seyahati ve denge sanatını öğrendim.
seni hissetmiyor içimde yaşıyorum.
ve seni şu anda görebiliyorum.
üzerindeki hello kitty'li pijama ile çok fakir görünüyorsun ♥️♥️
Kimse kimsenin düşüncesini okuyamaz bu teknik olarak mümkün değil ve şu an söylediklerinin yüzde biri bile doğru değil salliyorsun bari tuttur
Ve laf attip sonuna kalp koyman çok komik sanki suçluluğu kapatmaya çalışır gibi
hem cahilsiniz hem fakir. sizi nasıl kınayacağımı şaşırdım. hayır birde bilmiş eda ile "töknök olorok mömkön doğol" demezmisin. ağzınızın üstüne budha heykeli ile vurmak istiyorum. belki aydınlanırsınız.
evet kalp koymayı unuttum. herşeye rağmen kalbimdesin ♥️♥️💋
Kardeş bak ilk başta sana destek verdik şakasına sen çok terbiye sınırlarını aşıyorsun ayıp yaptığın karşındaki insana düzgün konuş
Benden size tavsiye psikolojik destek alın normal olmadığınızin sizde farkındasınız. Zengin birine de benzemiyorsunuz benim izlenim öyle devlet Hastanesi'ne gidebilirsiniz araştırin sağlıklı bir birey olursun umarım. aklı kısa olana kısa cevap verilir hadi size iyi akşamlar Allah zihin açıklığı versin size
Terbiyesizlik yapma yeterli bence özür dile özlem hanımdan
hanım efendiye sen nasıl insan dersin be utanmaz adam!!
o kanatsız bir melek ♥️
ona şimdi tibet usülü wang-çi büyüsü hazırlıyorum. kalbi yalnızca benim için çarpacak ♥️♥️
Ya sen hakkaten ne kadar boş beleş bir adamsın admmisin oda meçhul gerçi
Bizim başımıza Allah'ın yazdığından başkası gelmeyecek. ne yaparsan yap kendine yaparsın kötülüğü
Bakın jder meyvesini severim en son elimle aldığımda dikenleri batmıştı ananas da çok severim
Kimin kimi trolledigi konusunda kararsız kaldım.. :))
Bendee
Soruyu soran şahis hanımefendiye bir daha yazma rahatsız etme terbiyesizlik yapma
Evet öyle uzak dursun benden
Çözüm odaklı nedir.. Office programlarına da hakim olsun bari :))
hay çok yaşa o da olsun tabi.
hatta prezentabl en az iki dil bilen
Banyoda kese atma kısmında elendim, kalan yarışmacılara başarılar.
kesw kırmızı çizgim ama senin için esnetebilirim