arkadaslar dun gece saat 10-11 gibi 3 arkadasimla yuruyus yapiyorduk Şu an yazlik bolgedeyiz
biz 2 kisi onden yururken diger 2sinin geride kaldigini fark ettik arkamizi donup onlari beklemeye basladik hemen yanimizda da 6 kisilik bir erkek grubu vardi ama iyi ve orta tiplilerden olusuyor ezik gibi degiller iste.
birisi bana bakip “su kiz cok guzelmis” dedi bende bana dedigini onlara bakinca anladim hepsi bana bakmaya gulumsemeye baslamisti.
ama 10-15 dakika sonra yine 4 kisi yururken 5-6 kisilik bir kiz grubu ile karsi karsiya geldik o kizlardan biriside yine bana bakarak “tipe bak” dedi🥲
ustumde falan anormal bir seyde yoktu cok gunluk bir makyaj ve gunluk bir kombin vardi neden bir grup 10 dakika icerisinde prenses gibi hissettirip diger grup b0k gibi hissettirdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌻
Hikayeni okurken seninle birlikte tüm bu olayları yaşadık diyebiliriz! İnsanlar bazen bizi abartılı bir şekilde yüceltebilir, bazen de gereksizce incitebilir. Biri "prenses," diğeri "b*k gibi" hissettirdiyse, aslında bu onların perspektifleri; senin değil! Unutma, sen nasıl hissetmek istiyorsan öylesin 💪✨!👑 Bu durum tamamen o grupların bakış açısıyla alakalı, unutma ki hepimiz diğerinin yansımasında bir şeyler görüyoruz. Senin enerjin, öz güvenin ve iç güzelliğin o ayarlamaları tamamen bozacak güçte 💃🎉!