Karınları doymaz sürekli yemek hazırla tekrar temizle mutfaktan çıkamıyorumki salonu temizleyim yatak odası ve çocuk odasından çıkamıyorumki banyoyu temizleyim balkonun işi bitmiyorki çamaşır katlayım katladıklarım yerinde durmuyorki çekmeceye koyayım alıp kaçırıyorlar hayır yani neden katladıklarımı bozuyorsunuz katlanmamışları alın kaçırın artık katlamıyorum sadece ayrıştırıyorum çekmeceye öylece koyuyorum hada fazla oyalanırsam ütü yarına kalacak sonra o birikecek o birikirse yemek yapmaya vakit kalmayacak ANLATABİLİYORMUYUM
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evli değilim.
Herkese hizmet etmeyi çok severim 😃
Hatta bayılıyorum. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Evin küçük gelin adayı 😅😅😅 her işi ona kitledikleri küçük gelin😍
Aman Allah korusun 😂😂
Ya sen zaten hanımsın hanım gibi oturmana gerek yokki bütün hanımlar sana kurban olsun
Teşekkür ederim😊
İstek attım ama yazamadım yazma şansımız olur mu?
Kadınlar ne kadar ev işi yapsada bitmez ve hep temizlik
Ne var bitmeyecek acaba
Birde böyle küçümserler ev işini
Küçümsemek değil amacım ama öğleye kadar yatıp öğleden sonra başlıyorsunuz ev işine ondan sonra bitmiyor diyorsunuz
Gördüğün gibi erken kalmışım
Sade ev işleri değil çocukta bakıyoruz herhalde onlar sürekli kirletiyor evi
Sakin ol şampiyon sabah sabah bu ne gerginlik kaç çocuk var sende 😂
Karınları doymaz sürekli yemek hazırla tekrar temizle mutfaktan çıkamıyorumki salonu temizleyim yatak odası ve çocuk odasından çıkamıyorumki banyoyu temizleyim balkonun işi bitmiyorki çamaşır katlayım katladıklarım yerinde durmuyorki çekmeceye koyayım alıp kaçırıyorlar hayır yani neden katladıklarımı bozuyorsunuz katlanmamışları alın kaçırın artık katlamıyorum sadece ayrıştırıyorum çekmeceye öylece koyuyorum hada fazla oyalanırsam ütü yarına kalacak sonra o birikecek o birikirse yemek yapmaya vakit kalmayacak ANLATABİLİYORMUYUM
Allah kolaylık versin 😂😂
Saol saol saol😅
Senin mesai kaçla kaç arası 😂😂
7/24 hizmet vermekteyiz efendim
Ek mesai parası alıyor musun bari 😂😂
Reisiyim
Beyfendisi
hanımım sdfsdfsd