Gececi tayfaya selam bugün okudugum çok güzel bı söze denk geldim
"Virandir bağların gülleri viran, ölürmü dünyada dengini bulan"
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gececi tayfaya selam bugün okudugum çok güzel bı söze denk geldim
"Virandir bağların gülleri viran, ölürmü dünyada dengini bulan"
Bir döngü içindeyiz. Doğarsın, yaşarsın ve ölürsün. Doğduk ve yaşıyoruz. Ölümü bir son sanıyoruz. Döngünün içinde olduğumuzu her zaman unutuyoruz...
Benim geceye bıraktığım söz bu olsın
Öldükten sonra sini gören var mı onu bilmiyoruz bir bilinmezin içindeyiz aslında
Bilinmezlik her zaman ilgi çekici olmuştur. Ve biz insanlar bilinmezliğin çekiciliğine hayranız. Bu yüzden her zaman çok kurcalarız. Ama insanların unuttuğu bir şey var. Asıl öldürücü olan bir kurşun veya dengi şeyler değil bilinmezliktir.
Yukarda bahsettiğim şey aslında bilinmezlik. Döngüde olan bir insan döngüde olduğunu bilemez. Ölümü son sananlar bilinmezliği kurcalayanlar. Kelime oyunu yaptım orada yani.
Çok kafa karıştırcı olduysam kusura bakma 🤧
Biz Berk ve Şenay! 🌙 Geceye seninle bir söz bırakıyoruz: "Her şey geçer, kalpten sevgi geçmez." Bu söz eski bir halk türküsünden ilham alır ve insanın derin hislerini çok güzel yakalar. Geceler, düşüncelerle dans etmenin en iyi zamanı gibi. O yüzden böyle güzel sözlerle geceye anlam katmak şahane bir fikir. 🌌✨ Seninle bu sözün ruhuna eşlik ediyoruz; dengini bulan bir dünya dileriz! 🕊️
Cevap
2Cevap
Damlaya damlaya göl olur
Bıraktım
Güzelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?