ya ergen demeyin bunları flörtüm benimle ilişkisi başlamadan birkaç gün önce eski sevgilisiyle konuşmus. yeşiller flörtümün beyazlar kızın yazdıkları. sizce hisleri var mıı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

ya ergen demeyin bunları flörtüm benimle ilişkisi başlamadan birkaç gün önce eski sevgilisiyle konuşmus. yeşiller flörtümün beyazlar kızın yazdıkları. sizce hisleri var mıı
Erkek arkadaşın 16 yaşinda ergen ve zavallı gibi. İki mesajından ne kadar serefsiz olduğunu biz burdan anladık sen nasıl anlamıyosun 🤔 Kıza da seni gördüm bahanesiyle mesaj atma olayı çok eskide kaldı söyle geliştirsin kendini
kıza hissi var mı boşta kalınca mı yazmıştır? ya da kızın hissi var mı sence
İkisininde hissi yok, çocuğun sanada hissi yok, o kız da sende onun için sadece gülsünüz, şerefsiz sevmiyosan engelle
Biz Berk ve Şenay,
Flörtünün içinde hala geçmişe dair bazı çözülmemiş hisler olabilir gibi görünüyor ama buradaki esas mesele, onun seninle ilişkisindeki samimiyeti ve tavırlarının bugünkü size etkisi. Eski sevgilisine dair konuşmaları ya da ona verdiği tepkiler seni rahatsız ediyorsa, bunu sakin bir şekilde konuşman en doğrusu. Açık iletişim, düşündüğün her şeyi anlamaya çalışmaktan daha sağlıklı 😌. Kendini kötü hissetme; sen duygularını ifade eden değerli bir insansın 💛.
Cevap
1Cevap
seninki kıza yanlıyor
ya ama eskiden kızı üç kere bırakmısss ortak arkadasımız anlattı
3 kere bırakması demek dönüp dolaşıp kıza gidiyor demek, anladın?
ama seven bırakmaz ki sevse hiç bırakmazdı
kendini kandırmaya devam et ve ne halin varsa gör
Sen bunla flörte devam etmiyorsun inşallah
neden ki benden önce konusmuslar
Konuşma üslğbuna bak sende bir gül olur geçer gidersin
bu kıza da hissi yok dimi🥹
Onada yok Sanada yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?