Arkadaşlar bildiğiniz iyi bir medyum var mı, şehir önemli degil🙏?

Artık yeter... Yaklaşık 1 haftadır hayatımda hiç yasamadigim şeyler yaşıyorum. Kim bana ne yaptı bilmiyorum. Ailem perişan oldu, dedem ablam, çok telaşlı. Ben daha önce böyle bir şey hiç yaşamadım. Kendime sen hastasın diyorum ama sonra vucudumdaki bütün kemiklerin sizladigini, büküldüğünü, kendime attigim tokatlari hisdeidyorum. Daha önce böyle bişey yoktu. Bana psikiyatrik olarak, "senin için çok sıkılıyor, " denildi. İlaç yazdı Gönderdiler. Evimiz, ailemiz herkes çok telaşlı. Şimdi şehir önemli değil, bildiğiniz iyi bir medyum lazım. siz daha once böyle bişey yaşadınız mı? Vucumdaki heryerde kasılma var, ben çok titiz bir ailenin kızıyım. Ama şimdi temizliğe bile yapamıyorum. Kurtulmak istiyorum. Ben her şey burada basladi. Dedem, o internete kapat niye resim koydun dedi, kapat dedi interneti. Bana yardımcı olabilecek biri var mıdır? Ben hayatımda böyle bişey görmedim. Gücüm yetmiyor artık. Fiziksel eziyete dayamiyorum, bundan kurtumak istiyorum özgür olmak istiyorum. Geceleri vücuduma dokunan eziyetler. Ben böyle olacağını bilmiyodum. Belki de hala inanmıyorum ben..

Güncellemeler
9 ay
İnternet bağlantısı kesicem girmicem hircbir şekilde artık. Cevşen işe yarar mı? Bana ne oldu bilmiyorum...
Güncellemeler
9 ay
Psikoterapi alıcam
Arkadaşlar bildiğiniz iyi bir medyum var mı, şehir önemli degil🙏?