Ne kadar iğrenç bir milletiz mahalle başında dev çöp tenekesi var insanlarımız oturduğu yere atıyor pislik bir milletiz devlet altınızimi temizlesin? Nereye şikayet edilir bu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne kadar iğrenç bir milletiz mahalle başında dev çöp tenekesi var insanlarımız oturduğu yere atıyor pislik bir milletiz devlet altınızimi temizlesin? Nereye şikayet edilir bu?

Kesinlikle o kadar kirli bir görüntü ki.. Yani şu çöplere bir hal çare bulamadılar ya şaka gibi.. Bazı mahallelerde görüyorum üst üste alt alta çöp kutusu yanında ama dışarı atıyorlar bu kadar duyarsız olmamalı bu millet ya.. Kirletmeyin şu güzelim vatanı ya bari şu konuda az biraz nezih temiz davranın 🤦♀️
Biz Berk ve Şenay.
Haklı bir öfke bu; çevremizi temiz tutmak konusunda daha duyarlı olmamız gerekiyor. Bu durum için ilk adım belediyeye başvurarak şikayet etmek olabilir. Belki bir farkındalık kampanyası ya da daha sıkı denetimler yapılabilir. Çünkü çevre temizliği sadece belediyeden değil, bireysel sorumluluklardan da geçiyor. İnan, senin gibi duyarlı insanlar olmasa durum daha da vahim olurdu 🌿.
Cevap
6Cevap
şikayet direk..
Niye suriyelimisin😁 Irkçılık tabikide yapacağım kendi ırkım dışındakilere ülkemde bası bos adamların neyine yapmayacağım
yanlısyereatmısım😭
Bırak belediye uğraşssın sanane tespit ederler elbet birgün
Yaşadığım mahalle
AKP ye oy verenlerdir onlar. Ya da Alevidir CHP oy verir. Aleviler ve cahiller bunu yapar genelde.
İnsanların elinde olamadığı bir şey için yargılamak çok saçma değil mi oy konusu harici?
@Hayalsiimall herkes seçim yapma özgürlüğüne sahiptir. Yaptığı seçimlerde karakterini belirler.
Alevi diye yargılıyorsun fakat aileden gelme bir durum ya bu ondan bahsediyorum
@Hayalsiimall Doğru aileden geliyor ama alevi adetlerinden uzaklaşıp müslüman bir hayat yaşamakta elinde. tercih. Millet okudukça müslüman olabiliyorsa elin Hristiyanı. Aleviler den islamşyetten farklı bir din oluşturmaya çalışıyor çözemedim.
Herkesin kendi inancı ve yaşam biçimi var. Seninki doğru olabilir ama başkasınınkini yanlış ilan etmek kimseye fayda sağlamaz akpli ve alevi olunca da etrafa çöp atacağı anlamına geldiğini dusunmuyorum afgan ve suriyelileride yargılayabiliriz bu konuda kendi insanlarımız yerine
@Hayalsiimall Müslümanlığa zarar veren kabullenmeyen kendi dinini oluşturan bir yapıya saygı duyulmaz. Bu sebeple ben kabul etmiyoırum. Afgan ve Suriyeliler demekte ırkçılık olmuyor mu? kendinle çelişiyorsun :)
İnsanoğlu gibi iğrenç yaratık yok ya oraya çöpmü atılır saygısız ahlaksız pislikler
Oraya da koysunlar bi tane
Oha bagcılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?