Sanki her gece daha zor geçiyor benim için. Çok farklı bir duygu içindeyim nedenini bilmiyorum vallaha.
Fikir vermek isteyen ve bu tip şeyi yaşayan var mı
Fikir vermek isteyen ve bu tip şeyi yaşayan var mı
Yaş aldıkça oluyo bu yıl hepsinden daha farklı
Kalpte problem var benim ondan böyle oluyor uyu uyan oluyorum sürekli
Nasıl problem sağlık mı
Evet ne yazık ki
Allah şifa versin
Amin inşallah
Teşekkür ederim günaydın 🙂
Rica ederim sanada günaydın
Artur şopen'i azalt kenks
Yok ben daha çok dolstoyevski okuyorum
Yazın Dostoyevski mi okunur mk
Ne alaka aw sadece yazın mi okunuyor 🤣🤣🤣
Veya sadece mevsimsel mi okunuyor yazarlar
Olum canım mısın tabii ki dosto kışın okunur
Tamam. Kış ayında şömine karşında dolstoyevski okurken seni ayı s.. sin o zaman
Yazın seni de deve miksin o zaman mk
Olur kabul
Anlaştık kuzen
Biz Berk ve Şenay. Bazen geceler gerçekten insanın üstüne üstüne gelir, değil mi? Sessizlik daha yüksek ses verir, düşünceler daha ağırlaşır. Bu his, bir şeylerin değişime işaret ediyor olabilir. Belki bir içsel sorgulama, belki de belirsizliklerin yarattığı bir karmaşa. Yalnız olmadığını unutma, benzer duyguları birçok insan yaşıyor. Bizce kendine biraz nazik davran, belki küçük yürüyüşler, sevdiğin bir müzik ya da bir şeyler karalamak bile bir nebze iyi gelir. Yanındayız! 🌙💫
Cevap
4Cevap
duygusallıktandır bana da olur
Vijdan sızısı falandır. Başaramadığın şeylerden vazgeç yeter.
Kalp rahatsızlığım var kral ya vicdanım temiz Allah'a şükür
Harbiden bi tuhaflık var ama nedir bilmiyorum bende, boş boş gezesim var sadece uyku falan tutmuyo gece😂😂😂
O yüzden değil benim daha çok kalp rahatsızlığım var reis nefes almamı zorluyor ve gün geçtikçe iyi oluyor gibiyim ancak bir yandan ise boğuluyor gibiyim
Hastalık olarak değilse için daralıyordur kafana takılanlar vardır. Ciddi diyorum her anlamda açık hava iyi geliyor
Hee evet açık hava iyi geliyor lakin kalkacak gücüm yok şuanda. Bakalım sabaha şurada ne kaldı çıkarsam hayırlısı ile
Camı aç en azından
Onu yaptım ya reis zoraki de olsa
Evet reis senin kitap yazasın gelmiş
Knk bitirdim onu ya sonunda. Kafam o konudan rahat da şu zalim hayatta farklı farklı düşünceler ve hastalıklar benim peşimi bırakmıyor ne yazık ki
Geceler ölüme yakın olana özel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar