Oncelikle boyle bir defter tutmak ve bunlari gelecekte ya kendim ya da baska birisi tarafindan okunacagini bilip ongormekte dahice bir ozelliktir
Ben dahi miyim yoksa birseyleri cok mu dusunuyorum bilmiyorum
Ve simdi buraya aklima gelen onemli ama sacma seyleri yazicam
Bir kizla tanisacak ve ona yazacak olsam kizin numarasini panelden bakmam cunku artik panel cok yayginlasti bizim zamanimizda turkiyede %0.1lik kisim paneli biliyordu simdi bu oran %83 e cikti ve kiza eger panelden bulup yazsam numarami nereden buldun diyecek arti olarak kizin aklina direkt panel gelecek ve bu cok siradan bir eylem olacaktir
Onun yerine kizla yuzyuze konusup numarasini istemeyi tercih ederim cunku donemimizde bu bir farkliliktir
-----------------------
Benim egolancak bir yanim yok egolularida sevmem acikcasi ama zekamdan dolayi ovunmeyi hak ediyorum tabi zeki oldugumda supheli ama diger insanlardan farkli oldugumu biliyorum 3 secenek var ya dahiyim ya narsistim ya da deliyim
Anaokulundan beri sanki diger insanlar ayni yoldan gidiyor ama ben onlarin o arabayla gittigi yolu ucarak gidiyordum hep onlari taklit etmeye calistim farkli oldugum dusunulmesin diye onlar ne yaparsa onlara benzemeye calistim cunku ben farkliydim dusunce yapisi olarak bu nasil bir ozellik dahice mi delice mi onuda bilmiyorum elbet ogrenicem
Ergenlige girdigimde cok asosyallestim hep sanaldaydim ve yururken kollarimi sallamayi unuttum ve disari ciktigimda robot gibi tuhaf yuruyordum sanirim insan olmak bana gore degil insanlar hep cok siradan geliyordu hepsi ayni sekilde yasayip ayni sekilde öluyor ama insanin hayata birakacagi buyuk birsey olmali mesela kimsenin cesaret edemeyecegi birsey
Gecen gunlerde bir genc oldurulmus Hakan Cakir isminde ve bu genci oldurenlerden birisi daha onceden bir gencin kulaklarini kesmis ve keserken video kaydi almis mesela gidip o katilin 2 kulagi ve burnunu videoya cekerken canli canli kessem bu bir ornek olabilir devlet cezayi vermedigi takdirde anarsi basvurulmasi gereken bir yoldur
Ve devletin de vermesi gereken asıl ceza muebbet bile degil bunlarin toplu bir alanda baglanip tum uzuvlarinin kesilmesi derilerinin soyulup tuz bastirilmasi klima 19 dereceye getirilmis soguk bir odaya kapatilip islatilarak zatureye cevrilmesi ve bu katillerin usuduklerini belirttikleri an ornegin Üşüyorumm çıkarın bizii dedigi takdirde bunlarin disari cikarilip buyuk bir tencereye konup suyla doldurulup kisik atesle haslanmasi ve bunlarla is bitince bu katilleri doguran anneyi ve babayi sucsuz da suclu da olsa bulup kafalarina sikmaktir dogru olan
Cunku bu yapilmazsa turemeye devam ederler
Biryerde kusur buldugun an o kusura yakin herseyi yok etmektir gerekli olan.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer