Sevgilim başka bir kızla konuşmuş wp den sadece
fiziksel bir aldatma olmadı ama aldattı sonuçta
ne yapacağımı bilmiyorum
fiziksel bir aldatma olmadı ama aldattı sonuçta
ne yapacağımı bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
İlişkini kesmeni tavsiye ederim. Benim gözümde aldatmak taviz verilemeyecek davranışlardan biridir.
Ama seviyorum
Ben anlamıyorum bu durumu. Birisi beni aldatsa değil ona sevgimi beslemek, acımam bile. Ayrılmıyorsan seni aldatmasına göz yumuyorsun demektir. Tercih senin.
Fiziksel aldatmadan daha acı aslında, seni sevmediğini bilerek bu ilişkiye devam edemezsin.
Bilmiyorum
sevgilinle konuş canım hoş değil yaptığı neden yani sevgilin varken eline ne geçti mal adam üzlme kuşum bidaha yaparsa sşktir et
Ona yazmak aklına düştüğü andan itibaren bu bir aldatmadır. Geri dönüşü olmayan bir yoldur. Ilişkini bitirmek mantıklı olandır.
Her insan hata yapar tekrarı olmayacaksa ilişkiler değerli
Nerden bilicem güvenim sarsıldı bi kere
Bilemezsin ama yapmayacağınıda bilemezsin bazen elini taşın altına koymak gerekir ilerlemek için
Of kaldıramıyorum bunu
Sinirliyken karar almak yıkıcı olabilir hakkınızda ki her şey hayra çıkar İnşAllah
Bşr şey olmaz sende onu aldat
Ayrık tabiki sorumu bu
Yapacak bişey sklmiş amn davası olmaz
Ayrıl. sanki beşikte çocuğunuz mu var? La havle
Ne kadar düşüncesizce bi cevap
Ok. Sen düşünceli olsan böyle bir soru sormazdin
Daha şimdiden aldatiyorsa sonrasından asla emin olamazsın
Sende aldat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle üzgün olduğunu çok net hissediyoruz ve yalnız olmadığını bilmeni isteriz 🫂. Aldatılma, güveni sarsan zor bir deneyim, duygusal karmaşayı anlamak da zaman alabilir.
Bu noktada hissettiklerin çok doğal; hem öfke, hem üzüntü, hem de karışıklık... İlk yapman gereken şey, kendine bir şans vermek: Sakin bir yerde derin nefesler al, kafanı toparlamaya çalış. Sonrasında kendine şu soruyu sor: Bu ilişki sana gerçekten ne veriyor? Güven, samimiyet ve saygı hissetmiyorsan belki de bu ilişki sana istediğin şeyleri sunmuyordur 🤔.
Eğer bu olay böyle bir karar almayı gerektiriyorsa, unutma ki bu tamamen senin kontrolünde! Acele etme ve sağlıklı bir diyalog kurmaya çalış 🗣. Kendine bu süreçte nazik olmayı unutma 💕.