Diğer Organik Kimya için zihin haritası? Sometjingg Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Youtubeda çok Organik Kimya ile alakalı taktik bulamadım. Bildiğiniz bi video var mı nasıl akılda kalıcı olur organik kimya Güncellemeler9 ay 10 ay varken Organik Kimya çalıştığımı gören kız hesabını silmiş dkdkdkdk Organik Kimya için zihin haritası? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sileceğimya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Tyt ayt full kimya + şu an türkiyenin en iyi teknik ünisinde kimya okuyan biri olarak kimya adasının tüm videolarını öneriyorum 1 4 Yorumla sileceğimya 9 ay Ben organik kimya için ayrı bi defter yapmıştım oraya yazıyordum her şeyi tüm alt başlıklarıyla Yorumla Sometjingg 9 ay Teşkürler ama ben Benim hocamın fasikülünü aldım ordan ilerleyeceğim😅 Görkem hocaya çok alıştım ben başka birini izleyemiyorum. Tebrik ederim bu arada. Yorumla sileceğimya 9 ay Hahaha ben de görkem şahine bi alışamadım ya herkes de onu seviyor teşekkür ediyorum sana da başarılar Yorumla Sometjingg 9 ay 😊 Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Mal mısın oğlum sen organik kimya nedir organik bitki vs tamamda doğal olan şeyler kimya olmuyor 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 9 ay Diğer konusunda 729 cevap paylaştı. lise mi üniversite mi? 0 0 Yorumla
Elsaybeni Takip Et Xper 4 Yaş: 26 9 ay Şimdiden organik mi calisiyorsun 0 28 Yorumla Sometjingg 9 ay Evet Ayt Kimya Bitti Yorumla Elsaybeni 9 ay Ne silmesi Yorumla Sometjingg 9 ay Sildinnn az öncee Yorumla Elsaybeni 9 ay Ben sınava hazırlanmıyorum Yorumla Sometjingg 9 ay Görmedim sanma yalancı Yorumla Sometjingg 9 ay Ne bilim hesabında Nayır Nolamaz filan yazıyodu hesabını silmiş olduğun anlamına geliyor diye biliyorum o Yorumla Elsaybeni 9 ay Onun için silmedim silmeyi düşünüyordum aaa ajan mısın sen Yorumla Elsaybeni 9 ay Senden önce sen ders calış bence Yorumla Sometjingg 9 ay dldldldldkd biraz didikledim ya olmaz mı Yorumla Sometjingg 9 ay Çalışıyom zatennn sence çalışmıyo muyuö Yorumla Elsaybeni 9 ay Olur benim kardeşim hazırlanıyor Yorumla Sometjingg 9 ay Ne güzel umarım ii bi yeri kazanır Yorumla Elsaybeni 9 ay Bak gine siliyorum Yorumla Sometjingg 9 ay Hayırrr bırakma bemiii Yorumla Elsaybeni 9 ay Netlerin nasıl tyt ayt Yorumla Sometjingg 9 ay Tyt 80 Ayt 20 falan Yorumla Sometjingg 9 ay 3'e kadar sayalım aynı anda hesapları silelim mi? Yorumla Sometjingg 9 ay Geri dönmek yok Yorumla Elsaybeni 9 ay Diğer dersler kaldı galiba ayt de Yorumla Sometjingg 9 ay Evet işte Ayt Kimya Bitti Ayt Mata 1 ay sonra başlıcam Ayt Fizik ve Biyoyu da sınava 6 ay kalaya kadar bitiricem. Yorumla Elsaybeni 9 ay Bence ayt Matta şimdiden başla çünkü bir tanıdığım derece yapmıştı ve ayt mattı ne zaman erken başlarsanız o kadar kârdır diyordu Yorumla Sometjingg 9 ay Bence de haklısın ya bu arada. Sanırım öyle yapıcam🙂🙂 Yorumla Sometjingg 9 ay Teşekküürrr ederrimmmmm Yorumla Elsaybeni 9 ay Ne demek bence güncelleme yap tekrardan Yorumla Sometjingg 9 ay Tamam silmicem hesabıı seneye yazarım eğer burada olursan😊 Yorumla Elsaybeni 9 ay Olurum Hadi ben de silmiyorum Yorumla Sometjingg 9 ay Duyduğuma sevindim ben çıkıyorum şimdi görüşürüzz🙃 Yorumla Elsaybeni 9 ay Görüşürüz Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 9 ay Diğer konusunda 662 cevap paylaştı. YouTube'de vardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tyt ayt full kimya + şu an türkiyenin en iyi teknik ünisinde kimya okuyan biri olarak kimya adasının tüm videolarını öneriyorum
Ben organik kimya için ayrı bi defter yapmıştım oraya yazıyordum her şeyi tüm alt başlıklarıyla
Teşkürler ama ben Benim hocamın fasikülünü aldım ordan ilerleyeceğim😅 Görkem hocaya çok alıştım ben başka birini izleyemiyorum. Tebrik ederim bu arada.
Hahaha ben de görkem şahine bi alışamadım ya herkes de onu seviyor teşekkür ediyorum sana da başarılar
😊
Mal mısın oğlum sen organik kimya nedir organik bitki vs tamamda doğal olan şeyler kimya olmuyor
lise mi üniversite mi?
Şimdiden organik mi calisiyorsun
Evet Ayt Kimya Bitti
Ne silmesi
Sildinnn az öncee
Ben sınava hazırlanmıyorum
Görmedim sanma yalancı
Ne bilim hesabında Nayır Nolamaz filan yazıyodu hesabını silmiş olduğun anlamına geliyor diye biliyorum o
Onun için silmedim silmeyi düşünüyordum aaa ajan mısın sen
Senden önce sen ders calış bence
dldldldldkd biraz didikledim ya olmaz mı
Çalışıyom zatennn sence çalışmıyo muyuö
Olur benim kardeşim hazırlanıyor
Ne güzel umarım ii bi yeri kazanır
Bak gine siliyorum
Hayırrr bırakma bemiii
Netlerin nasıl tyt ayt
Tyt 80 Ayt 20 falan
3'e kadar sayalım aynı anda hesapları silelim mi?
Geri dönmek yok
Diğer dersler kaldı galiba ayt de
Evet işte Ayt Kimya Bitti Ayt Mata 1 ay sonra başlıcam Ayt Fizik ve Biyoyu da sınava 6 ay kalaya kadar bitiricem.
Bence ayt Matta şimdiden başla çünkü bir tanıdığım derece yapmıştı ve ayt mattı ne zaman erken başlarsanız o kadar kârdır diyordu
Bence de haklısın ya bu arada. Sanırım öyle yapıcam🙂🙂
Teşekküürrr ederrimmmmm
Ne demek
bence güncelleme yap tekrardan
Tamam silmicem hesabıı seneye yazarım eğer burada olursan😊
Olurum
Hadi ben de silmiyorum
Duyduğuma sevindim ben çıkıyorum şimdi görüşürüzz🙃
Görüşürüz
Chat gpt sor
YouTube'de vardır
netten bak