Diğer Şoktayım Rüyada tuv*letimi yapıyordum ve uyandığımda biraz isl* ktı? Hayatımda ilk defa böyle oldu ya nedeni nedir sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler9 ay Arkadaşlar isl*k derken idr*r anlamında yani Şoktayım Rüyada tuv*letimi yapıyordum ve uyandığımda biraz isl* ktı? Hayatımda ilk defa böyle oldu ya nedeni nedir sizce? Cevapla Nedir Soruları Şok Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. wc ihtiyacın gelmiştir 0 1 Yorumla Soran 9 ay Rüyamdaki WC görseydin prenseslerin bile öyle değildir çok güzeldi 😂
alfano5 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 9 ay İşe gitmeyeceksen sorun yok kalkar yatağı kendini temizlersin 0 3 Yorumla Soran 9 ay Yatak falan bişey olmadı sadece iç çamaşırım biraz olmuş Yorumla alfano5 9 ay Başka bir şey olmuş p Yorumla Soran 9 ay Biliyorum çiş yani belli Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 9 ay Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. O tuvalet değil hormonların etkisiyle gelen orgazm sıvısı. Beyazımsı bir sıvı dimi? 0 5 Yorumla Soran 9 ay Yok yok bildiğimiz çiş Yorumla by_kowboy 9 ay Hımm ama kadınlar da kaçırma oluyor da yaşını sorabilir miyim? Erken yaşlarda olmaz böyle bir şey Yorumla Soran 9 ay Olmuyor hiç çok az oldu sadece iç çamaşırım biraz olmuştu oda zaten hemen uyandım fark ettim Yorumla by_kowboy 9 ay İyi farketmişsin. Kaç yaşındasın? Yorumla Soran 9 ay 23 Yorumla
CücüEdi Takip Et Xper 3 Yaş: 32 9 ay Gayet normal.. gecen sene yani neredeyse 30 yasimda bende yatagi komple islatmistim 😁 hasta mi oldum falan diye doktora gitmistim bisey cikmadi. 0 0 Yorumla
Asirrss Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 81% 9 ay 🤣🤣🤣 çok güldüm ya sabah sabah 0 8 Yorumla Soran 9 ay Gülme ya ben çok şaşkınım Yorumla Asirrss 9 ay Belkide rüyalandın Yorumla Soran 9 ay Hayır biliyorum Yorumla Asirrss 9 ay Bence evham yapma belkide tuvalet ihtiyacın geldi o anlık ufak bir ksıım kaçırdın Yorumla Soran 9 ay Rüya görmesem evet haklısın derdim ama rüyada tuvalette gittim ve biraz yaptım gibi hemen uyandım zaten Yorumla Asirrss 9 ay Bak bu bilinç altı bir şey istemsizce çokta normal tabiki altına yapmak değil bu ama olabilir insanız hepimiz Yorumla Soran 9 ay Anladım Yorumla Asirrss 9 ay Yani bunu dert etme bile şöyle düşün rüyayı demekki yaşıyaniliyorsun ne güzel Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 785 cevap paylaştı. Bunda anormal bir şey yok. Çok doğal 0 6 Yorumla Soran 9 ay Değil bence ben bir yaşında bebekken bile yapmazdım annem öyle derdi Yorumla PİSTANTROFOBİ 9 ay Annen güzel sallamış 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 9 ay Gerçekten öyle Yorumla PİSTANTROFOBİ 9 ay Yaw mümkün deyil Yorumla Soran 9 ay Yani söylerdim gelince ya da tek tük yapmazdın nerdeyse derdi Yorumla PİSTANTROFOBİ 9 ay Rüyada görülen bir hikaye Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Gerçekten yapmışsın 😂 0 2 Yorumla Soran 9 ay Evet ama az bişey 🤦 Cevap sahibi 9 ay bir şey olmaz insanlık hali
Gizli Üye (30-35) 9 ay Çiş olduğuna emin misin 0 12 Yorumla Soran 9 ay Evet evet hemen uyandım zaten Allah'tan fark ettim çok yapmadım yoksa ortalık batardi Yorumla Cevap sahibi 9 ay Geçmiş olsun. Normalde küçükken bile altını ıslatmazsında rüyadan kaynaklı. Bi keresinde bende boxerla uyuyordum rüyamda çıkarıp yapacaktım tam başlicam uyandım. Boxerdan çıkarmışım yapacağım çişimi uyanmasam gidecek ortalık. Yorumla Soran 9 ay Ayn Yorumla Cevap sahibi 9 ay Yazsan bana Yorumla Soran 9 ay Yok Yorumla Cevap sahibi 9 ay Hadi ya lütfen Yorumla Cevap sahibi 9 ay Başka anın var mı Yorumla Soran 9 ay Yazmıyorum kardeşim gidermisin Yorumla Cevap sahibi 9 ay Tamam gizli olarak desene anın var mı başka Yorumla Soran 9 ay Töbe töbe Sabah sabah çattık ya Yorumla Cevap sahibi 9 ay Tamammm geçmiş olsun tekrar Yorumla Soran 9 ay Sağol Yorumla
sonsuzveda1625 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 9 ay islakti ama ne yonden islak 0 2 Yorumla Soran 9 ay Çiş 🤦 Yorumla sonsuzveda1625 9 ay yapis yapis degilmiydi Yorumla
Semiralone Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 389 cevap paylaştı. Wc ihtiyacın vardir 1 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Normal olur 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 14,2b cevap paylaştı. Altına işemiş yuh be 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 9 ay Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. insan a101'e girer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
wc ihtiyacın gelmiştir
Rüyamdaki WC görseydin prenseslerin bile öyle değildir çok güzeldi 😂
İşe gitmeyeceksen sorun yok kalkar yatağı kendini temizlersin
Yatak falan bişey olmadı sadece iç çamaşırım biraz olmuş
Başka bir şey olmuş p
Biliyorum çiş yani belli
O tuvalet değil hormonların etkisiyle gelen orgazm sıvısı. Beyazımsı bir sıvı dimi?
Yok yok bildiğimiz çiş
Hımm ama kadınlar da kaçırma oluyor da yaşını sorabilir miyim? Erken yaşlarda olmaz böyle bir şey
Olmuyor hiç çok az oldu sadece iç çamaşırım biraz olmuştu oda zaten hemen uyandım fark ettim
İyi farketmişsin. Kaç yaşındasın?
23
Gayet normal.. gecen sene yani neredeyse 30 yasimda bende yatagi komple islatmistim 😁 hasta mi oldum falan diye doktora gitmistim bisey cikmadi.
🤣🤣🤣 çok güldüm ya sabah sabah
Gülme ya ben çok şaşkınım
Belkide rüyalandın
Hayır biliyorum
Bence evham yapma belkide tuvalet ihtiyacın geldi o anlık ufak bir ksıım kaçırdın
Rüya görmesem evet haklısın derdim ama rüyada tuvalette gittim ve biraz yaptım gibi hemen uyandım zaten
Bak bu bilinç altı bir şey istemsizce çokta normal tabiki altına yapmak değil bu ama olabilir insanız hepimiz
Anladım
Yani bunu dert etme bile şöyle düşün rüyayı demekki yaşıyaniliyorsun ne güzel
Bunda anormal bir şey yok. Çok doğal
Değil bence ben bir yaşında bebekken bile yapmazdım annem öyle derdi
Annen güzel sallamış 🤣🤣🤣
Gerçekten öyle
Yaw mümkün deyil
Yani söylerdim gelince ya da tek tük yapmazdın nerdeyse derdi
Rüyada görülen bir hikaye
Olabilir böyle şeyler gayet doğal
Sıkımış olabilirsin tuvaleti görünce
Gerçekten yapmışsın 😂
Evet ama az bişey 🤦
bir şey olmaz insanlık hali
Çiş olduğuna emin misin
Evet evet hemen uyandım zaten Allah'tan fark ettim çok yapmadım yoksa ortalık batardi
Geçmiş olsun. Normalde küçükken bile altını ıslatmazsında rüyadan kaynaklı. Bi keresinde bende boxerla uyuyordum rüyamda çıkarıp yapacaktım tam başlicam uyandım. Boxerdan çıkarmışım yapacağım çişimi uyanmasam gidecek ortalık.
Ayn
Yazsan bana
Yok
Hadi ya lütfen
Başka anın var mı
Yazmıyorum kardeşim gidermisin
Tamam gizli olarak desene anın var mı başka
Töbe töbe Sabah sabah çattık ya
Tamammm geçmiş olsun tekrar
Sağol
Çok dolmuş git işemeye
Olabilir kacirmis olabilirsin gayet normal