Gizli Üye(25-29)11 ay2 erkekle aynı anda ilişkiye girdim
410 Yorumla
Soran11 ayCiddi mi?
Cevap sahibi11 ayYemin ediyorum ama yakın zamanda olmadı
Soran11 ayPeki nasil bir tecrübeydi sana göre bu? Nerden buldun adamlari?
Cevap sahibi11 ayBiri sevgilimdi sevgilimin böyle bir fantezisi varmış bana anlatmıştı ilk başta ters tepki verdim ama sonra konuştukça nedense merak etmeye başladım teklif etti ben birini ayarlarım sen de tanışırsın onunla sen de güvenirsen yaşarız dedi dediği adamla tanıştım falan yaşadık yani biraz zor oldu ama tabi benim için iki erkek ile aynı anda nasıl davranmam gerektiğini pek bilemedim ama onlar beni yönlendirmişti öyle aşırı zevkli güzeldi diyemiycem ama merak ettiğim birşeydi ve deneyimlemiş oldum
Soran11 ayBana hic merak edilecek bisey gibi gelmiyordu bu sen de cok sevmemissin zaten demek ki hakliymisim
Cevap sahibi11 ayBelki de yaşadığın insanlara da çok bağlıdır ama ben öyle aşırı zevkliydi tekrar tekrar istedim olmadım yani doğruya doğru
Soran11 ayBence bu daha cok erkeklerin zevk aldigi8bir fantezi
Cevap sahibi11 ayEvet öyle
- 11 ay
Anıları yaz çok tutar burada 😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayCinsellikte Karsimdaki insana aci esigini zorlamak aldigim zevki inanilmaz arttiriyor. Bir itirafta senden alalim?
184 Yorumla
Soran11 ayDışarıya çizdiğim personayla gerçekte oldugum kisi taban tabana zıt. Bu beni aslında rahatsiz da ediyor ama gercek bu.
Cevap sahibi11 ayBir cogumuzun boyle degil mi zaten? Ama merak ettim. Spesifik bir ornek verebilir misin?
Soran11 ayInancli biriyim oyle de görünüyorum disaridan ama buna uygun olmayan seyler yapiyorum mesela.
Cevap sahibi11 ayBunun farkinda olman cok hos. Bahsettigin gibi olup yine de inkar eden cok fazla kisi var. Inancina uygun olmayan seyler yaptiktan sonra pismanlik hissi olusuyor mu peki?
Soran11 ayOluyor zaten bu beni mahvediyor ama öbür türlü de hayati kaçırmış gibi hissediyorum zaaflari olan bir faniyim yaratici affeder inşallah
Cevap sahibi11 ayUmarim soylenildigi kadar affedicidir diyeyim. En buyuk zaafin ne diye sorsam?
Soran11 ayDüzgün cümle kuran yazım kurallarına dikkat eden erkekler sdfsdf
Cevap sahibi11 ayAhahah 😅 Hemen yazdiklarimi kontrol etme ihtiyaci hissettim. 😂
Cevap sahibi11 ayUyku duzenin genel olarak bozuk mu?
Soran11 ayHayir degil yarin bi isim yok o yuzden geç yatıyorum bugün.
Cevap sahibi11 ayYine de gunu oldurecek kadar gec uyanmazsin herhalde? Fazla duzenli gibisin. 😅
Soran11 ayNerden anladin?
Cevap sahibi11 ayŞunu gördüm sende ve O yüzden böyle düşünüyorum diyebilecegim bir şey yok. Ama böyle hissettiriyorsun karşındaki insana. Bunu söyleyen kaçıncı kişiyim bilmiyorum ama senin gibi insanlara pek sık rastlanmiyor burada. :)
Soran11 ayIlk kisisin bunu söyleyen teşekkür ederim
Cevap sahibi11 ayBen teşekkür ederim. Sorularimdan sikilmadiysan bir yenisini daha ekliyorum o zaman?
Neden buradasın ve Anonim bir şekilde yabancılarla konuşmanın vermiş olduğu rahatlik hakkında ne düşünüyorsun?
Soran11 ayBuradayim cunku bence psikolojik olarak iyi degilim. Anonim bir sekilde yabancilarla konusmak cok iyi hissettiriyor burada gercek kimliğinden yaşantımdan sorumluluk ve zorunluluklarimdan muafim çünkü
Cevap sahibi11 ayPsikolojini olumsuz etkileyen şeylerden bahsetmek seni uzmeyecekse, dinlemek isterim neler yasadigini. Ama kendini kötü hissetmeme sebep olacaksa hatırlamak, hemen başka bir şey sorabilirim. :)
Soran11 ayEvet konusmak istemem.
Cevap sahibi11 ayÇok netsin ya. 😅 Genel olarak kırmızı çizgilerin de böyle net midir yasantinda?
Soran11 ayYani sanirim evet. Sen niye gecenin yarisi bir yabanciya sorular soruyorsun peki?
Cevap sahibi11 ayşu an çalışıyorum ve uykudan uzaklastirabilecek tek şey bu sanırım. Eskiden kafein yeterli oluyordu ama artık ona da bağışıklık kazandı bunyem. Ayrıca söylediğim gibi, senin gibi yabancılara pek sık rastlanmiyor burada. Muhabbetin hos.
Soran11 ayPeki tekrar teşekkür ederim. Senin de muhabbetin güzel 🙂
Cevap sahibi11 ayBen teşekkür ederim. :) Reelde bırak sohbet etmeyi, muhtemelen aynı ortamda bile bulunamayacagimiz insanlarla bu şekilde konuşabilmek garip ve hos. Hadi o zaman bir itiraf daha alayım senden?
Soran11 aySen niye itiraf etmiyorsun? Benim bitti itiraflarim tamam gunahkariz dedik de o kadar da değil fffgff
Cevap sahibi11 ayİtiraf et dedin de etmedik mi? Aşk olsun :) Ayrıca çok genel konusuyorsun sen.
Sırf insanların hevesi kırılmasın diye yaptıkları çay, kahve, kek vb şeylere güzel olmuş demek istemiyorum. Ama aklım almıyor. Bir çay veya kahve nasıl bu kadar kötü yapılabilir? Siyanur mu atıyorlar icine? 😅
Cevap sahibi11 ayEk itiraf, seni uyutmamanin yollarını da dusunuyorum bir yandan. 😂
Soran11 ayUykum geldi gerçekten 😅
Soran11 ayGenel konusuyorsun derken ayrica?
Cevap sahibi11 ayHadi ya? Uzdu bak bu. Ama lafa tutup uykusuz birakmak istemem (Yalan).
Ustu kapali konusuyorsun, kurdugun cumleler, ucundan tutulup her yone cekilebilecek turden. O yuzden seni tanimakta gucluk cekiyorum.
Soran11 ayBen net konussam bile ne kadar taniyabilirsin ki beni yazdiklarimdan? Birini tanimak icin vakit gecirmek lazim bana göre. Net cevaplamami istedigin ne var mesela? Ama hizli ol her an uyuyabilirim. 🙂
Cevap sahibi11 ayO zaman ben seni hic tutmayayim. Sen uyu, yarin icin sozleselim ve yarin devam edelim.
Soran11 ayYarin aksam icin soz veremem ama gun icinde müsait olursan görüşürüz iyi geceler
Cevap sahibi11 ayTesekkur ederim sana da iyi geceler 😊
Cevap sahibi11 ayMerhabalar, vakit gecirmek mumkun olmasa da, anlattiklatindan yola cikarak bir profil olusturabilirim en azindan kafamda. Tum bunlar disinda ne yapiyorsun? Gunun nasil gecti/geciyor?
Soran11 ayGünüm sıkıcı gecti senin nasil gecti?
Cevap sahibi11 ayUyudum, uyandim ve tekrar nobete geldim. Ne kadar iyi olabilirse artik.. :)
Soran11 aySen nenis yapıyorsun ki?
Cevap sahibi11 aySaglik sektorundeyim. Mr cekiyorum. Kisisel soru sorabiliyorsak ben de adini merak ediyorum :)
Soran11 aySeninki baya kisisel bir soru yalnız 😅
Cevap sahibi11 ayHitap acisindan daha kolay ve hos olacagini dusunuyorum. En azindan bunu paylasabiliriz bence. :)
Soran11 ayHayir burada %100 anonim kalmak istiyorum senlik bir durum degil bu.
Cevap sahibi11 ayPeki saygi duyuyorum o zaman. Soru hakkim sakli kalsin o zaman. Baska bir seyde kullanirim. 😅 Yarin icin herhangibir isin var mi?
Soran11 ayYok sanirim
Cevap sahibi11 ayO zaman bu gece de gec uyuyabilirsin diyebiliriz sanirim.
Soran11 ayYani su anlik uykum yok ama gelince söylerim
Cevap sahibi11 ayPeki anlastik o zaman. Bu anonim kalma olayi hep gizli uye olarak kalacagin anlamina mi geliyor peki?
Soran11 ayAçıkçası düşüncem o şekilde.
Cevap sahibi11 ayPeki o zaman sayfa yenileme konusunda hiz kazansam iyi olacak sanirim. :) Cok ketum oldugunu biliyorsun degil mi?
Soran11 ayEvet öyleyim biraz 🙂
Cevap sahibi11 ayNeden yalnizsin? Daha dogrusu neden yalniz kalmayi tercih ediyorsun anonim?
Soran11 ayRercih degil oyle oldu.
Cevap sahibi11 ayBahsetmek istemedigin bir konu sanirim?
Soran11 ayYoo benim icin onemli ve gerekli. bir konu degil sadece? Sen yalniz misin peki?
Cevap sahibi11 ayBu konudaki tutumuna sasirdim dogrusu. Evet, bir suredir yalnizim diyebilirim. Fena da gitmiyor :)
Soran11 ayYalnizlikla ilgili bir problemim yok benim
Cevap sahibi11 aySaygi duymakla birlikte katilmiyorum. Her insan sevmek ve sevilmek ister. Ne kadar ketum olursa olsun. :) Ama sana boyle olmak iyi geliyorsa diyecek bir sey yok tabi. Kendini nasil daha iyi ve mutlu hissediyorsan oyle devam.
Soran11 aySevmek sevilmek guzel elbette ama olmazsa da hayati kendime zindan etmem
Cevap sahibi11 ayHayatin basli basina zindan olmak icin yeterli sebepleri varken ekstra caba gostermemize gerek yok. Cok haklisin. :)
Soran11 ayAynen öyle 🙂
Cevap sahibi11 ayOrtalamanin uzerinde bir zekaya sahip oldugunu ve yasadigin hayatta bunu ziyan ettigini, aslinda cok daha farkli bir hayata sahip olabilecegini dusundugun zamanlar oluyor mu hic?
Soran11 ayHaha hemen hergun 😅 ama. bu durum icinde bulunduğum sartlari değiştirmiyor
Cevap sahibi11 ayDaha dogrusu gecmise dair keskelerinin cogu islemis oldugun gunahlar icin mi? Yoksa hayatimi farkli cizebilirdim dedigin keskelerin de var mi?
Soran11 ayHayatimin icinden gecildi ben seyrettim gecmise dair en buyuk keskem bu.
Cevap sahibi11 ayDegistiremesen de farkinda olman hos. Ya farkinda olamayacak kadar aptal oldaydin? Bu daha aci verici olmaz miydi? :)
Soran11 ayHayir ya olmazdi. Tanıdığım bütün aptallar cok mutlu 😅😅
Soran11 ayFarkındalığı yüksek insanlar daha mutsuz
Cevap sahibi11 ayVakit gecirmemis olmamiza ragmen sanki biraz biraz tanimaya basliyorum seni 😅
Cevap sahibi11 ayAciz, ettafinda olup bitenden habersiz bir sekilde hayatinin icinden gecilmesine seyirci kalip kola cekirdek yapmak seni daha mutlu etmezdi :)
Soran11 ayEvet ya böyle dedigime bakma aslinda o sekilde insalari gordunce beni bu farkındalıkla yarattigi icin şükrediyorum Allah 'a
Cevap sahibi11 aySuper. :) O zaman alirim bir itirafini daha. Onun uzerinden yuruteyim konuyu. 😅
Soran11 ayBiraz flortoz bir insanim elimde olmadan yapiyorum bunu. Sonra disaridan fark edilmis midir diye endişeleniyorum 😅
Cevap sahibi11 ayOlay donup dolasip disariya cizdigin personayla gercekte oldugun kisinin taban tabana zit olmasina cikiyor. :) Gercekten seninle fena flort edilir ama sinir hastasi edeceginin de garantisi var bir kosede. 😅
Soran11 ayEvet bu da olasi biraz dengesiz bir insanim ne istedigimi kendim de bilmiyorum bence
Cevap sahibi11 aySahi ne istiyorsun? Yarin veya gelecekte falanca gun, ebediyette falan degil. Tam Şu an ne istiyorsun?
Soran11 ayIcimdeki sıkıntının geçmesini huzurlu bir uyku uyumayı
Cevap sahibi11 ayIcindeki sikintiyi acmak ister misin diye soracagim ama ihtimal vermeden soruyorum.
Soran11 ayKendimi bazen bile isteye degersizlestiriyorum. Icimdeki bosluk hissini doldurmak icin yapıyorum bunu. Sonra daha cok üzülüyorum kendime bunu reva gördüğüm icin.
Cevap sahibi11 ayKendini bu kadar guzel ifade edebiliyorken susman karsindaki insani da uzer. Iyi ki hayatinda degilim, iyi ki yabanciyim senin icin. Baska turlu bu cumleleri senden duymam mumkun olmayacakti. Kendini degersizlestirmek ve icindeki bosluk hissini biraz daha acabilr misin?
Soran11 ayAklina gelen sey degil kastettigim. Bazen hak etmeyenlere hak ettiginden fazlasini veriyorum kendimi daha degerli hissetmek icin yapıyorum bunu. Sonrası tam bir hayal kırıklığı.
Soran11 aySen ne zamandie buradasin?
Cevap sahibi11 ayAcikcasi aklima bir sey gelmemisti. Uzerine dusundugumde de senin bahsettigine benzer seyler geldi. Benim 8-10 sene olmustur muhtemelen. Ama boyle 3-5 gun girerim 1-2 yil girmem. Oyle bir sey bendeki. Tamamen zaman oldurme amacli. Peki sen ne zamandir buradasin?
Soran11 ayBenim seni gorme ihtimalim var mi acaba? Akista falan merak ettim.
Cevap sahibi11 ayHayir hic sanmiyorum :)
Soran11 ayPeki mesaj atiyorum sana
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, herkese selam! 😊
Anlayışla karışık bir gülümsemeyle sorunu okuduk. Anonim itiraflar ya da açıkça yapılan itiraflar, genelde insanların içinde biriken duyguları rahatlatır. Senin de böyle bir motivasyonun var gibi. Ama biz burada kişisel itiraflara pek yer ayıramayız. "Sır, sır içinde kutsaldır," diye düşünürüz. Belki bir dostuyla derin bir sohbet ederken daha güzel paylaşım yolları keşfedersin. 💬✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
İnsanların acı çekmesi beni mutlu ediyor
Bazı insanlar hariç33 Yorumla
Soran11 ayNeden peki?
Soran11 ayIlginc
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayFarkli kadınlar, farkli sohbetler, farkli tenlere doyamiyorum.
15 Yorumla- 11 ay
Sen bir once ki soru da karşılaştığım kişisin:) bundan eminim. Enerjin aynı
Soran11 ayHangi soru?
- 11 ay
Ask, mantik, seks sorusu
Soran11 ayMaalesef o ben değilim
- 11 ay
Oyle mii. Saglik olsun🙂 sende yok mu itiraf?
47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
Biri annemın çok yakın bir arkadaşının ablası idi Biriyle de regl iken beraber oldum11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayUzun zaman önceydi. Karşı cinsin yerinde olmak nasıl olurdu diye aşırı takıntı yapmıştım. O dönem kadın kılığına girip, gece geç saatlerde, komşuların uyuduğu saatlerde, balkona çıkardım. Hem yakalanma korkusu, hem de birinin beni karşı cinsten biri olarak görsün isteği beni benden alıyordu. Bu takıntım zamanla geçti :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySevgilimi kuzeni ile aldattım, seks fetiş herşeyi yaptım.
Kurban parasıyla kumar oynadım.12 Yorumla
Soran11 aySeytanin yer yüzündeki yardımcısı olabilirsin sdfdd
Cevap sahibi11 aymaalesef sjejwjsj
Gizli Üye(30-35)11 ay1 gecede 3 farklı kadınla farklı yerlerde birlikte oldum
12 Yorumla
Soran11 aySallamiyorsun demi?
Cevap sahibi11 ayYoo ciddiyim
Gizli Üye(36-45)11 ayTeyzem aslında annem ama bildiğimi bilmiyorlar
14 Yorumla
Soran11 ayBu gercek mi?
Cevap sahibi11 ayEvet
Cevap sahibi11 ay2 yıl evvel biri söylemişti akrabamız ama ben onlara söylemedim bildiğimi hâlâ öyle devam ediyoruz sonuçta annem baktı büyüttü benj
Soran11 ayOyle tabiki ama zor bir durum
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
11 ayMadem inançlı birisin tövbe et, kimsenin görmediği yerlerde milletle fingirdeş me 😜👍
12 Yorumla
Soran11 ayNiye aklina ilk fingirdesmek geldi belki baska kotu aliskanliklarim var
- 11 ay
Kötü deyince öyle geldi, genelde öyle oluyor ya, ne var mesela
Gizli Üye(30-35)11 ayİğrenç biliyorum ama sevgilim olmasına rağmen eski sevgilimi düşünerek mastürbasyon yapıyorum
76 Yorumla
Soran11 ayOlabilir yargilamam
Cevap sahibi11 ayHalen onu arzuluyor olmaktan nefret ediyorum ama o an sadece o aklıma geliyor
Soran11 ayBerbat birsey bu yaninda oldugun kisiyi degil baskasini arzulamak
Cevap sahibi11 ayOnu da seviyorum beraberken onu da arzuluyorum ama uzaktayken olmuyor çünkü diğeri çok farklıydı halen ona karşı duygularım var
Soran11 ayTen uyumu berbat bisey onu gercekten yakaladigin birinden kopman cok zor
Cevap sahibi11 ayEvet severek ayrıldık ama imkansızdık yoksa ondan vazgeçip başkasıyla olmazdım
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 aygrup yapmayı seviyorum ve bir iki şey daha var onları da
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBekarken kurumda her firsatta seviştigim kadin ayrilmisti ve yillar sonra kuruma mudur olarak geldi ve Şu an eskikeri yaad ediyoruz degişmemişiz
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayBazı insanlara iğrenç gelen cinsel fantezilerim var
10 Yorumla İtiraf edebileceğim herhangi bir şey yok. Gizlisi saklısı olan biri değilim.
10 Yorumlaevli biri ile konuştum. evet yanlış buradan
ama pişman değilim çok değişik biri odi
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 aySıcak çay var, kalkmaya üşeniyorum. Çay alırsam ksden çıkar film izlerim çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayCckold seviyorm
Oyle bir partner istiyorm
10 Yorumla
11 ayAşktan ve birisini sevmekten ölesiye korkuyorum o kadar korkuyorum ki düşününce kalbim sıkışıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ay10 yıldır manitalardan uzağım umarım bu sihri bozmam bozduğum kişi sanırım 3 gün yürüyemez 😃
12 Yorumla
Soran11 ayNiye 10 yil ara verdin
Cevap sahibi11 ayEvliliğe saklıyorum kendimi
Gizli Üye(30-35)11 ayKendimden yaşça küçük birisiyle birlikte oldum
19 Yorumla
Soran11 ayNe kadar küçük?
Cevap sahibi11 ay20 yaşındaydı
Soran11 ayResitmis en azindan
Cevap sahibi11 ayYol daha neler
Soran11 ayOyle bi dedin ki o sekilde bisey sandim ne bileyim
Cevap sahibi11 ayKendim 34 yaşında olduğum için öyle dedim
Soran11 ayEtik değerlerinin olmasi guzel bisey ama bu seni biraz rahatsız etmis belli ki
Cevap sahibi11 ayÇok değil. Toplum için absürt olduğu için söylemek istedim.
Soran11 ayEvet biraz absürt
Gizli Üye(45 üstü)11 ayOnonim ne pardon? 🤣😅
19 Yorumla
Soran11 ay@Kral_Jacee aynen yazim yanlisi olmuş
Cevap sahibi11 ay@Kral_Jacee akilli ben mi oluyorum burada sence 🤣
Cevap sahibi11 ay@Kral_Jacee Allahim yaa espirilerin de yakiyor ortaligi masallah 😏😏
Cevap sahibi11 ay@Kral_Jacee güldüm güldüm, tasalanma
Cevap sahibi11 ay@Kral_Jacee ay oğlum yürü gitti ya, biz bu esprileri ilkokuldayken yapıyorduk 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cevap sahibi11 ay@Kral_Jacee çıktığım için bu sene esprilerine katlanamıyorum ya😏
Cevap sahibi11 ay*bu senin
Cevap sahibi11 ay@Kral_Jacee sorma, o kadar kj kusmam yakindir 🤢🤮🤮
Cevap sahibi11 ay@Kral_Jacee yaw bi cek git oglum senle mi ugracam, bebelerin burada isi yok, yat uyu hadi
Gizli Üye(30-35)11 ayİtiraf etmeyi değilde tövbe etmeyi tercih ediyorum
14 Yorumla
Soran11 ayGüzel tercih
Cevap sahibi11 ayTeşekkürler tavsiye ederim
Soran11 ayTavsiyeni dikkate alacağım
Cevap sahibi11 ayAllah herkese nasip etsin
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayNapcan peki bu gereksiz bilgiyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBu siteden 4 kisiyle birlikte oldum
12 Yorumla
Soran11 ayNe kadar zaman dilimi icinde oldu bu?
Cevap sahibi11 ay8-10 sene
Senin ononim
11 Yorumla
Soran11 ayDfggff
Aekadaşımın çocuğu benden
12 Yorumla
Soran11 ayCiddi mi bu?
Gizli Üye(36-45)11 ayCuckold cifte katildim
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayHalen bakirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayGece olunca intihar planları yapıyorum ama beceremiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayevli misin
16 Yorumla
Soran11 ayHayir ama evlenip bosandim
Cevap sahibi11 ayboşandıktan sonra ilişki yaşadın mı
Soran11 ayBurada itirafi senin yapman gerekiyordu benim değil
Cevap sahibi11 ayfarketmez yaşadın mı
Cevap sahibi11 ay?
Cevap sahibi11 aybu potansiyel var hissettim
Gizli Üye(25-29)11 ayTeyzemle annemin önünde seviştim
16 Yorumla
Soran11 ayYohh artik sen de
Cevap sahibi11 ayYemin ederim
Soran11 ayNe bicim bi ailesiniz siz?
Cevap sahibi11 aySarhoştu ikisi de
Teyzem zaten beni arzuluyordu ve bende onu
Hiç affetmedim
Soran11 ayInanmadim ama böyle fantezilerinin olmasi normal değil haberin olsun.
Cevap sahibi11 ayNasıl istersen
Gizli Üye(36-45)11 aytüm güzel kızları hamile bırakasım geliyor
11 Yorumla
Soran11 ayNiye illa hamile birakmak?
Bugün en çok okunan güncel haberleri okudum
20 Yorumla
11 ayTammm
10 Yorumla- Diğer konusunda 15,8b cevap paylaştı.
11 aySola çekiyor
10 Yorumla
11 ay3 tesettürlü kişi ile bişeyler yaşadım
10 YorumlaDiğer konusunda 339 cevap paylaştı. Karşılıklı olacaksa kabul
10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana bayılıyorum
10 YorumlaDiğer konusunda 985 cevap paylaştı. Sebeb
10 Yorumla
11 ayLinç yeriz 😂
10 Yorumla
11 ayYok ki edeyim
10 Yorumla- Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
11 ayneyi desem bilemedim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 aykıllı dudakları belirgin bajima çok seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEvliyim
14 Yorumla
Soran11 aySitede gizliyor musun bu bilgiyi?
Cevap sahibi11 ayHayır gizlemiyorum genelde yani çok bahsi geçmiyor. 2 3 normal lafladığım kişi var onlarda biliyor evli olduğumu
Soran11 ayAnladim teşekkürler
Cevap sahibi11 ayRica ettim
Kimseyi sevemedim
10 Yorumla
11 ayOnonim
00 Yorumlaononim nedir kanka
00 Yorumla
11 ayedemem
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHepimiz ölücezz
14 Yorumla
Soran11 ayBuna hazir degildim
Cevap sahibi11 ayHaızrlıklıklarını yap bian önce : )
Soran11 ayBen cehenneme yapiyor gibiyim hazirklari
Cevap sahibi11 ayYaaa bizim günahlar devede kulak kalır boşversene sen. d öyle düşünme
Gizli Üye(25-29)11 ayBen evliyim.
11 Yorumla- 11 ay
Büyük bir itiraf değil bence 😄
11 ayaoyle
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih