Gizli Üye(25-29)1 yıl2 erkekle aynı anda ilişkiye girdim
410 Yorumla
Soran1 yılCiddi mi?
Cevap sahibi1 yılYemin ediyorum ama yakın zamanda olmadı
Soran1 yılPeki nasil bir tecrübeydi sana göre bu? Nerden buldun adamlari?
Cevap sahibi1 yılBiri sevgilimdi sevgilimin böyle bir fantezisi varmış bana anlatmıştı ilk başta ters tepki verdim ama sonra konuştukça nedense merak etmeye başladım teklif etti ben birini ayarlarım sen de tanışırsın onunla sen de güvenirsen yaşarız dedi dediği adamla tanıştım falan yaşadık yani biraz zor oldu ama tabi benim için iki erkek ile aynı anda nasıl davranmam gerektiğini pek bilemedim ama onlar beni yönlendirmişti öyle aşırı zevkli güzeldi diyemiycem ama merak ettiğim birşeydi ve deneyimlemiş oldum
Soran1 yılBana hic merak edilecek bisey gibi gelmiyordu bu sen de cok sevmemissin zaten demek ki hakliymisim
Cevap sahibi1 yılBelki de yaşadığın insanlara da çok bağlıdır ama ben öyle aşırı zevkliydi tekrar tekrar istedim olmadım yani doğruya doğru
Soran1 yılBence bu daha cok erkeklerin zevk aldigi8bir fantezi
Cevap sahibi1 yılEvet öyle
- 1 yıl
Anıları yaz çok tutar burada 😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsellikte Karsimdaki insana aci esigini zorlamak aldigim zevki inanilmaz arttiriyor. Bir itirafta senden alalim?
184 Yorumla
Soran1 yılDışarıya çizdiğim personayla gerçekte oldugum kisi taban tabana zıt. Bu beni aslında rahatsiz da ediyor ama gercek bu.
Cevap sahibi1 yılBir cogumuzun boyle degil mi zaten? Ama merak ettim. Spesifik bir ornek verebilir misin?
Soran1 yılInancli biriyim oyle de görünüyorum disaridan ama buna uygun olmayan seyler yapiyorum mesela.
Cevap sahibi1 yılBunun farkinda olman cok hos. Bahsettigin gibi olup yine de inkar eden cok fazla kisi var. Inancina uygun olmayan seyler yaptiktan sonra pismanlik hissi olusuyor mu peki?
Soran1 yılOluyor zaten bu beni mahvediyor ama öbür türlü de hayati kaçırmış gibi hissediyorum zaaflari olan bir faniyim yaratici affeder inşallah
Cevap sahibi1 yılUmarim soylenildigi kadar affedicidir diyeyim. En buyuk zaafin ne diye sorsam?
Soran1 yılDüzgün cümle kuran yazım kurallarına dikkat eden erkekler sdfsdf
Cevap sahibi1 yılAhahah 😅 Hemen yazdiklarimi kontrol etme ihtiyaci hissettim. 😂
Cevap sahibi1 yılUyku duzenin genel olarak bozuk mu?
Soran1 yılHayir degil yarin bi isim yok o yuzden geç yatıyorum bugün.
Cevap sahibi1 yılYine de gunu oldurecek kadar gec uyanmazsin herhalde? Fazla duzenli gibisin. 😅
Soran1 yılNerden anladin?
Cevap sahibi1 yılŞunu gördüm sende ve O yüzden böyle düşünüyorum diyebilecegim bir şey yok. Ama böyle hissettiriyorsun karşındaki insana. Bunu söyleyen kaçıncı kişiyim bilmiyorum ama senin gibi insanlara pek sık rastlanmiyor burada. :)
Soran1 yılIlk kisisin bunu söyleyen teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılBen teşekkür ederim. Sorularimdan sikilmadiysan bir yenisini daha ekliyorum o zaman?
Neden buradasın ve Anonim bir şekilde yabancılarla konuşmanın vermiş olduğu rahatlik hakkında ne düşünüyorsun?
Soran1 yılBuradayim cunku bence psikolojik olarak iyi degilim. Anonim bir sekilde yabancilarla konusmak cok iyi hissettiriyor burada gercek kimliğinden yaşantımdan sorumluluk ve zorunluluklarimdan muafim çünkü
Cevap sahibi1 yılPsikolojini olumsuz etkileyen şeylerden bahsetmek seni uzmeyecekse, dinlemek isterim neler yasadigini. Ama kendini kötü hissetmeme sebep olacaksa hatırlamak, hemen başka bir şey sorabilirim. :)
Soran1 yılEvet konusmak istemem.
Cevap sahibi1 yılÇok netsin ya. 😅 Genel olarak kırmızı çizgilerin de böyle net midir yasantinda?
Soran1 yılYani sanirim evet. Sen niye gecenin yarisi bir yabanciya sorular soruyorsun peki?
Cevap sahibi1 yılşu an çalışıyorum ve uykudan uzaklastirabilecek tek şey bu sanırım. Eskiden kafein yeterli oluyordu ama artık ona da bağışıklık kazandı bunyem. Ayrıca söylediğim gibi, senin gibi yabancılara pek sık rastlanmiyor burada. Muhabbetin hos.
Soran1 yılPeki tekrar teşekkür ederim. Senin de muhabbetin güzel 🙂
Cevap sahibi1 yılBen teşekkür ederim. :) Reelde bırak sohbet etmeyi, muhtemelen aynı ortamda bile bulunamayacagimiz insanlarla bu şekilde konuşabilmek garip ve hos. Hadi o zaman bir itiraf daha alayım senden?
Soran1 yılSen niye itiraf etmiyorsun? Benim bitti itiraflarim tamam gunahkariz dedik de o kadar da değil fffgff
Cevap sahibi1 yılİtiraf et dedin de etmedik mi? Aşk olsun :) Ayrıca çok genel konusuyorsun sen.
Sırf insanların hevesi kırılmasın diye yaptıkları çay, kahve, kek vb şeylere güzel olmuş demek istemiyorum. Ama aklım almıyor. Bir çay veya kahve nasıl bu kadar kötü yapılabilir? Siyanur mu atıyorlar icine? 😅
Cevap sahibi1 yılEk itiraf, seni uyutmamanin yollarını da dusunuyorum bir yandan. 😂
Soran1 yılUykum geldi gerçekten 😅
Soran1 yılGenel konusuyorsun derken ayrica?
Cevap sahibi1 yılHadi ya? Uzdu bak bu. Ama lafa tutup uykusuz birakmak istemem (Yalan).
Ustu kapali konusuyorsun, kurdugun cumleler, ucundan tutulup her yone cekilebilecek turden. O yuzden seni tanimakta gucluk cekiyorum.
Soran1 yılBen net konussam bile ne kadar taniyabilirsin ki beni yazdiklarimdan? Birini tanimak icin vakit gecirmek lazim bana göre. Net cevaplamami istedigin ne var mesela? Ama hizli ol her an uyuyabilirim. 🙂
Cevap sahibi1 yılO zaman ben seni hic tutmayayim. Sen uyu, yarin icin sozleselim ve yarin devam edelim.
Soran1 yılYarin aksam icin soz veremem ama gun icinde müsait olursan görüşürüz iyi geceler
Cevap sahibi1 yılTesekkur ederim sana da iyi geceler 😊
Cevap sahibi1 yılMerhabalar, vakit gecirmek mumkun olmasa da, anlattiklatindan yola cikarak bir profil olusturabilirim en azindan kafamda. Tum bunlar disinda ne yapiyorsun? Gunun nasil gecti/geciyor?
Soran1 yılGünüm sıkıcı gecti senin nasil gecti?
Cevap sahibi1 yılUyudum, uyandim ve tekrar nobete geldim. Ne kadar iyi olabilirse artik.. :)
Soran1 yılSen nenis yapıyorsun ki?
Cevap sahibi1 yılSaglik sektorundeyim. Mr cekiyorum. Kisisel soru sorabiliyorsak ben de adini merak ediyorum :)
Soran1 yılSeninki baya kisisel bir soru yalnız 😅
Cevap sahibi1 yılHitap acisindan daha kolay ve hos olacagini dusunuyorum. En azindan bunu paylasabiliriz bence. :)
Soran1 yılHayir burada %100 anonim kalmak istiyorum senlik bir durum degil bu.
Cevap sahibi1 yılPeki saygi duyuyorum o zaman. Soru hakkim sakli kalsin o zaman. Baska bir seyde kullanirim. 😅 Yarin icin herhangibir isin var mi?
Soran1 yılYok sanirim
Cevap sahibi1 yılO zaman bu gece de gec uyuyabilirsin diyebiliriz sanirim.
Soran1 yılYani su anlik uykum yok ama gelince söylerim
Cevap sahibi1 yılPeki anlastik o zaman. Bu anonim kalma olayi hep gizli uye olarak kalacagin anlamina mi geliyor peki?
Soran1 yılAçıkçası düşüncem o şekilde.
Cevap sahibi1 yılPeki o zaman sayfa yenileme konusunda hiz kazansam iyi olacak sanirim. :) Cok ketum oldugunu biliyorsun degil mi?
Soran1 yılEvet öyleyim biraz 🙂
Cevap sahibi1 yılNeden yalnizsin? Daha dogrusu neden yalniz kalmayi tercih ediyorsun anonim?
Soran1 yılRercih degil oyle oldu.
Cevap sahibi1 yılBahsetmek istemedigin bir konu sanirim?
Soran1 yılYoo benim icin onemli ve gerekli. bir konu degil sadece? Sen yalniz misin peki?
Cevap sahibi1 yılBu konudaki tutumuna sasirdim dogrusu. Evet, bir suredir yalnizim diyebilirim. Fena da gitmiyor :)
Soran1 yılYalnizlikla ilgili bir problemim yok benim
Cevap sahibi1 yılSaygi duymakla birlikte katilmiyorum. Her insan sevmek ve sevilmek ister. Ne kadar ketum olursa olsun. :) Ama sana boyle olmak iyi geliyorsa diyecek bir sey yok tabi. Kendini nasil daha iyi ve mutlu hissediyorsan oyle devam.
Soran1 yılSevmek sevilmek guzel elbette ama olmazsa da hayati kendime zindan etmem
Cevap sahibi1 yılHayatin basli basina zindan olmak icin yeterli sebepleri varken ekstra caba gostermemize gerek yok. Cok haklisin. :)
Soran1 yılAynen öyle 🙂
Cevap sahibi1 yılOrtalamanin uzerinde bir zekaya sahip oldugunu ve yasadigin hayatta bunu ziyan ettigini, aslinda cok daha farkli bir hayata sahip olabilecegini dusundugun zamanlar oluyor mu hic?
Soran1 yılHaha hemen hergun 😅 ama. bu durum icinde bulunduğum sartlari değiştirmiyor
Cevap sahibi1 yılDaha dogrusu gecmise dair keskelerinin cogu islemis oldugun gunahlar icin mi? Yoksa hayatimi farkli cizebilirdim dedigin keskelerin de var mi?
Soran1 yılHayatimin icinden gecildi ben seyrettim gecmise dair en buyuk keskem bu.
Cevap sahibi1 yılDegistiremesen de farkinda olman hos. Ya farkinda olamayacak kadar aptal oldaydin? Bu daha aci verici olmaz miydi? :)
Soran1 yılHayir ya olmazdi. Tanıdığım bütün aptallar cok mutlu 😅😅
Soran1 yılFarkındalığı yüksek insanlar daha mutsuz
Cevap sahibi1 yılVakit gecirmemis olmamiza ragmen sanki biraz biraz tanimaya basliyorum seni 😅
Cevap sahibi1 yılAciz, ettafinda olup bitenden habersiz bir sekilde hayatinin icinden gecilmesine seyirci kalip kola cekirdek yapmak seni daha mutlu etmezdi :)
Soran1 yılEvet ya böyle dedigime bakma aslinda o sekilde insalari gordunce beni bu farkındalıkla yarattigi icin şükrediyorum Allah 'a
Cevap sahibi1 yılSuper. :) O zaman alirim bir itirafini daha. Onun uzerinden yuruteyim konuyu. 😅
Soran1 yılBiraz flortoz bir insanim elimde olmadan yapiyorum bunu. Sonra disaridan fark edilmis midir diye endişeleniyorum 😅
Cevap sahibi1 yılOlay donup dolasip disariya cizdigin personayla gercekte oldugun kisinin taban tabana zit olmasina cikiyor. :) Gercekten seninle fena flort edilir ama sinir hastasi edeceginin de garantisi var bir kosede. 😅
Soran1 yılEvet bu da olasi biraz dengesiz bir insanim ne istedigimi kendim de bilmiyorum bence
Cevap sahibi1 yılSahi ne istiyorsun? Yarin veya gelecekte falanca gun, ebediyette falan degil. Tam Şu an ne istiyorsun?
Soran1 yılIcimdeki sıkıntının geçmesini huzurlu bir uyku uyumayı
Cevap sahibi1 yılIcindeki sikintiyi acmak ister misin diye soracagim ama ihtimal vermeden soruyorum.
Soran1 yılKendimi bazen bile isteye degersizlestiriyorum. Icimdeki bosluk hissini doldurmak icin yapıyorum bunu. Sonra daha cok üzülüyorum kendime bunu reva gördüğüm icin.
Cevap sahibi1 yılKendini bu kadar guzel ifade edebiliyorken susman karsindaki insani da uzer. Iyi ki hayatinda degilim, iyi ki yabanciyim senin icin. Baska turlu bu cumleleri senden duymam mumkun olmayacakti. Kendini degersizlestirmek ve icindeki bosluk hissini biraz daha acabilr misin?
Soran1 yılAklina gelen sey degil kastettigim. Bazen hak etmeyenlere hak ettiginden fazlasini veriyorum kendimi daha degerli hissetmek icin yapıyorum bunu. Sonrası tam bir hayal kırıklığı.
Soran1 yılSen ne zamandie buradasin?
Cevap sahibi1 yılAcikcasi aklima bir sey gelmemisti. Uzerine dusundugumde de senin bahsettigine benzer seyler geldi. Benim 8-10 sene olmustur muhtemelen. Ama boyle 3-5 gun girerim 1-2 yil girmem. Oyle bir sey bendeki. Tamamen zaman oldurme amacli. Peki sen ne zamandir buradasin?
Soran1 yılBenim seni gorme ihtimalim var mi acaba? Akista falan merak ettim.
Cevap sahibi1 yılHayir hic sanmiyorum :)
Soran1 yılPeki mesaj atiyorum sana
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, herkese selam! 😊
Anlayışla karışık bir gülümsemeyle sorunu okuduk. Anonim itiraflar ya da açıkça yapılan itiraflar, genelde insanların içinde biriken duyguları rahatlatır. Senin de böyle bir motivasyonun var gibi. Ama biz burada kişisel itiraflara pek yer ayıramayız. "Sır, sır içinde kutsaldır," diye düşünürüz. Belki bir dostuyla derin bir sohbet ederken daha güzel paylaşım yolları keşfedersin. 💬✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
İnsanların acı çekmesi beni mutlu ediyor
Bazı insanlar hariç33 Yorumla
Soran1 yılNeden peki?
Soran1 yılIlginc
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılFarkli kadınlar, farkli sohbetler, farkli tenlere doyamiyorum.
15 Yorumla- 1 yıl
Sen bir once ki soru da karşılaştığım kişisin:) bundan eminim. Enerjin aynı
Soran1 yılHangi soru?
- 1 yıl
Ask, mantik, seks sorusu
Soran1 yılMaalesef o ben değilim
- 1 yıl
Oyle mii. Saglik olsun🙂 sende yok mu itiraf?
47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
Biri annemın çok yakın bir arkadaşının ablası idi Biriyle de regl iken beraber oldum11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayUzun zaman önceydi. Karşı cinsin yerinde olmak nasıl olurdu diye aşırı takıntı yapmıştım. O dönem kadın kılığına girip, gece geç saatlerde, komşuların uyuduğu saatlerde, balkona çıkardım. Hem yakalanma korkusu, hem de birinin beni karşı cinsten biri olarak görsün isteği beni benden alıyordu. Bu takıntım zamanla geçti :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgilimi kuzeni ile aldattım, seks fetiş herşeyi yaptım.
Kurban parasıyla kumar oynadım.12 Yorumla
Soran1 yılSeytanin yer yüzündeki yardımcısı olabilirsin sdfdd
Cevap sahibi1 yılmaalesef sjejwjsj
Gizli Üye(30-35)1 yıl1 gecede 3 farklı kadınla farklı yerlerde birlikte oldum
12 Yorumla
Soran1 yılSallamiyorsun demi?
Cevap sahibi1 yılYoo ciddiyim
Gizli Üye(36-45)1 yılTeyzem aslında annem ama bildiğimi bilmiyorlar
14 Yorumla
Soran1 yılBu gercek mi?
Cevap sahibi1 yılEvet
Cevap sahibi1 yıl2 yıl evvel biri söylemişti akrabamız ama ben onlara söylemedim bildiğimi hâlâ öyle devam ediyoruz sonuçta annem baktı büyüttü benj
Soran1 yılOyle tabiki ama zor bir durum
- Diğer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılMadem inançlı birisin tövbe et, kimsenin görmediği yerlerde milletle fingirdeş me 😜👍
12 Yorumla
Soran1 yılNiye aklina ilk fingirdesmek geldi belki baska kotu aliskanliklarim var
- 1 yıl
Kötü deyince öyle geldi, genelde öyle oluyor ya, ne var mesela
Gizli Üye(30-35)1 yılİğrenç biliyorum ama sevgilim olmasına rağmen eski sevgilimi düşünerek mastürbasyon yapıyorum
76 Yorumla
Soran1 yılOlabilir yargilamam
Cevap sahibi1 yılHalen onu arzuluyor olmaktan nefret ediyorum ama o an sadece o aklıma geliyor
Soran1 yılBerbat birsey bu yaninda oldugun kisiyi degil baskasini arzulamak
Cevap sahibi1 yılOnu da seviyorum beraberken onu da arzuluyorum ama uzaktayken olmuyor çünkü diğeri çok farklıydı halen ona karşı duygularım var
Soran1 yılTen uyumu berbat bisey onu gercekten yakaladigin birinden kopman cok zor
Cevap sahibi1 yılEvet severek ayrıldık ama imkansızdık yoksa ondan vazgeçip başkasıyla olmazdım
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılgrup yapmayı seviyorum ve bir iki şey daha var onları da
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBekarken kurumda her firsatta seviştigim kadin ayrilmisti ve yillar sonra kuruma mudur olarak geldi ve Şu an eskikeri yaad ediyoruz degişmemişiz
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBazı insanlara iğrenç gelen cinsel fantezilerim var
10 Yorumla İtiraf edebileceğim herhangi bir şey yok. Gizlisi saklısı olan biri değilim.
10 Yorumlaevli biri ile konuştum. evet yanlış buradan
ama pişman değilim çok değişik biri odi
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSıcak çay var, kalkmaya üşeniyorum. Çay alırsam ksden çıkar film izlerim çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCckold seviyorm
Oyle bir partner istiyorm
10 Yorumla
1 yılAşktan ve birisini sevmekten ölesiye korkuyorum o kadar korkuyorum ki düşününce kalbim sıkışıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl10 yıldır manitalardan uzağım umarım bu sihri bozmam bozduğum kişi sanırım 3 gün yürüyemez 😃
12 Yorumla
Soran1 yılNiye 10 yil ara verdin
Cevap sahibi1 yılEvliliğe saklıyorum kendimi
Gizli Üye(30-35)1 yılKendimden yaşça küçük birisiyle birlikte oldum
19 Yorumla
Soran1 yılNe kadar küçük?
Cevap sahibi1 yıl20 yaşındaydı
Soran1 yılResitmis en azindan
Cevap sahibi1 yılYol daha neler
Soran1 yılOyle bi dedin ki o sekilde bisey sandim ne bileyim
Cevap sahibi1 yılKendim 34 yaşında olduğum için öyle dedim
Soran1 yılEtik değerlerinin olmasi guzel bisey ama bu seni biraz rahatsız etmis belli ki
Cevap sahibi1 yılÇok değil. Toplum için absürt olduğu için söylemek istedim.
Soran1 yılEvet biraz absürt
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOnonim ne pardon? 🤣😅
19 Yorumla
Soran1 yıl@Kral_Jacee aynen yazim yanlisi olmuş
Cevap sahibi1 yıl@Kral_Jacee akilli ben mi oluyorum burada sence 🤣
Cevap sahibi1 yıl@Kral_Jacee Allahim yaa espirilerin de yakiyor ortaligi masallah 😏😏
Cevap sahibi1 yıl@Kral_Jacee güldüm güldüm, tasalanma
Cevap sahibi1 yıl@Kral_Jacee ay oğlum yürü gitti ya, biz bu esprileri ilkokuldayken yapıyorduk 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cevap sahibi1 yıl@Kral_Jacee çıktığım için bu sene esprilerine katlanamıyorum ya😏
Cevap sahibi1 yıl*bu senin
Cevap sahibi1 yıl@Kral_Jacee sorma, o kadar kj kusmam yakindir 🤢🤮🤮
Cevap sahibi1 yıl@Kral_Jacee yaw bi cek git oglum senle mi ugracam, bebelerin burada isi yok, yat uyu hadi
Gizli Üye(30-35)1 yılİtiraf etmeyi değilde tövbe etmeyi tercih ediyorum
14 Yorumla
Soran1 yılGüzel tercih
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler tavsiye ederim
Soran1 yılTavsiyeni dikkate alacağım
Cevap sahibi1 yılAllah herkese nasip etsin
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılNapcan peki bu gereksiz bilgiyle
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu siteden 4 kisiyle birlikte oldum
12 Yorumla
Soran1 yılNe kadar zaman dilimi icinde oldu bu?
Cevap sahibi1 yıl8-10 sene
Senin ononim
11 Yorumla
Soran1 yılDfggff
Aekadaşımın çocuğu benden
12 Yorumla
Soran1 yılCiddi mi bu?
Gizli Üye(36-45)1 yılCuckold cifte katildim
20 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHalen bakirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGece olunca intihar planları yapıyorum ama beceremiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılevli misin
16 Yorumla
Soran1 yılHayir ama evlenip bosandim
Cevap sahibi1 yılboşandıktan sonra ilişki yaşadın mı
Soran1 yılBurada itirafi senin yapman gerekiyordu benim değil
Cevap sahibi1 yılfarketmez yaşadın mı
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılbu potansiyel var hissettim
Gizli Üye(25-29)1 yılTeyzemle annemin önünde seviştim
16 Yorumla
Soran1 yılYohh artik sen de
Cevap sahibi1 yılYemin ederim
Soran1 yılNe bicim bi ailesiniz siz?
Cevap sahibi1 yılSarhoştu ikisi de
Teyzem zaten beni arzuluyordu ve bende onu
Hiç affetmedim
Soran1 yılInanmadim ama böyle fantezilerinin olmasi normal değil haberin olsun.
Cevap sahibi1 yılNasıl istersen
Gizli Üye(36-45)1 yıltüm güzel kızları hamile bırakasım geliyor
11 Yorumla
Soran1 yılNiye illa hamile birakmak?
Bugün en çok okunan güncel haberleri okudum
20 Yorumla
1 yılTammm
10 Yorumla- Diğer konusunda 16,1b cevap paylaştı.
1 yılSola çekiyor
10 Yorumla
1 yıl3 tesettürlü kişi ile bişeyler yaşadım
10 YorumlaDiğer konusunda 346 cevap paylaştı. Karşılıklı olacaksa kabul
10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana bayılıyorum
10 YorumlaDiğer konusunda 985 cevap paylaştı. Sebeb
10 Yorumla
1 yılLinç yeriz 😂
10 Yorumla
1 yılYok ki edeyim
10 Yorumla- Diğer konusunda 11,5b cevap paylaştı.
1 yılneyi desem bilemedim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkıllı dudakları belirgin bajima çok seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvliyim
14 Yorumla
Soran1 yılSitede gizliyor musun bu bilgiyi?
Cevap sahibi1 yılHayır gizlemiyorum genelde yani çok bahsi geçmiyor. 2 3 normal lafladığım kişi var onlarda biliyor evli olduğumu
Soran1 yılAnladim teşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ettim
Kimseyi sevemedim
10 Yorumla
1 yılOnonim
00 Yorumlaononim nedir kanka
00 Yorumla
1 yıledemem
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHepimiz ölücezz
14 Yorumla
Soran1 yılBuna hazir degildim
Cevap sahibi1 yılHaızrlıklıklarını yap bian önce : )
Soran1 yılBen cehenneme yapiyor gibiyim hazirklari
Cevap sahibi1 yılYaaa bizim günahlar devede kulak kalır boşversene sen. d öyle düşünme
Gizli Üye(25-29)1 yılBen evliyim.
11 Yorumla- 1 yıl
Büyük bir itiraf değil bence 😄
1 yılaoyle
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler