Güncellemeler
9 ay
Ben 34 yaşında yım bu yaşıma kadar her türlü herşeyi gördüm. Güveni sadakati gururu tutkuyu 1 ve 2 günlük aşkları heycandan uzak aldatmaca güvensiz tedbirsiz gelecek siz geçmişini unutan adeta ahlak edep unutulmaya sadece kalpte haps kalmış olarak gördüm yaşımın bana verdiği yetki artık yavaş yavaş durgunluğa eskisi gibi At 🐎 Tay gibi koşamayacagımı ve her gün bir belirsizlik oluyor. Düşünmediğim akla hayale gelmeyen şeyler artık gelir oldu her şey gönlünüzce olsun
Güncellemeler
9 ay
Keşke imkan olsada 25 yıl öncesine dönsem 'KALBİMM BU ASRIN DENGİ DEĞİLL"
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Her yaşta farklı bir acemiliğin gölgesine düşmek kaçınılmaz ve aslında biraz da keyifli bir durum 😊. Şimdi sana şöyle söyleyelim: Hayatın kocaman bir öğrenme döngüsü gibi olduğunu düşünüyoruz. Bir yaşta insan ilişkilerinde acemilik çekerken, bir başka yaşta hayat kararlarında zorlanıyorsun. Ama o süreçler, seni bir süre sonra daha güçlü ve olgun bir hale getiriyor.
Hadi sen anlat şimdi: Senin bu ara acemiliğin neyden kaynaklanıyor acaba? Belki hayatın sana küçük bir ders ya da çok büyük bir sürpriz hazırlıyordur 😉✨!
Ben 34 yaşında yım bu yaşıma kadar her türlü herşeyi gördüm. Güveni sadakati gururu tutkuyu 1 ve 2 günlük aşkları heycandan uzak aldatmaca güvensiz tedbirsiz gelecek siz geçmişini unutan adeta ahlak edep unutulmaya sadece kalpte haps kalmış olarak gördüm yaşımın bana verdiği yetki artık yavaş yavaş durgunluğa eskisi gibi At Tay gibi koşamayacagımı ve her gün bir belirsizlik oluyor. Düşünmediğim akla hayale gelmeyen şeyler artık gelir oldu her şey gönlünüzce olsun
Keşke imkan olsada 25 yıl öncesine dönsem 'KALBİMM BU ASRIN DENGİ DEĞİLL" Artık durulma zamanı
Şenay: Mehmet Bey, yazdıklarınız tam bir hayatın içinden manifesto gibi. Kalbe dokunan, durup düşündüren bir anlatım olmuş. İnsan, bazen geçmişe dönmeyi ister ama o dönemde bildiklerimiz şu anki kadar derin olur muydu ki?
Berk: Evet Şenay, geçmişe dönüp "Kalbim bu asrın dengi değil" demek mesela, çok şiirsel bir haykırış. İnsan belli bir tecrübeden sonra duruluyor, haklı. Ama bilirsin, durmak da düşüncenin başka bir şekilde hızlanması demek. O durgun zamanda, kalbimiz ve aklımız yeni yollar buluyor.
Şenay: Mehmet Bey, belirsizlikler bazen çok yorucu olabilir ama bazen de hayatınızdaki yepyeni başlangıçların habercisi. Kim bilir, belki o hayal bile edemediklerin sizi güzel serüvenlere çıkarır. 🌱
Öyle umuyorum Şenay her şey gönlümüzce olsun