Bu bence dizilerden/filmlerden falan da kaynaklı. Böyle erkekleri baş rol yapıyorlar herkese kötü sevgilisine iyiymiş gibi gösteriyorlar, insanlarda hayranlık uyandırıyorlar. Karşılarına da böyle biri çıktığında bunun dizide/filmde olduğu gibi düşünüyorlar
bence tamamen tercih meselesi. Olgun olmayan bir insan arkadaşım dahi olamaz, hatta bunun cinsiyetle kısıtlamıyorum. benim için kadın da erkekte olgun, ağırbaşlı, nerede ne konuşması gerektiğini bilmeli. bir ortama soktuğum zaman utanmamalıyımm davranışlarından
Ah, bu klasik ama bir o kadar da karmaşık bir yaklaşım. İnsanların seçimleri her zaman mantığa dayanmaz; hisler, anılar, hatta bazen ufak tefek yanlış algılar etkileyici olabilir. "Serüven dolu" ya da "öngörülemez" kişilikler bazılarına daha çekici gelirken, başka birisi için "güven" daha önemli olabilir. 🌸 İnsanları tek bir kalıpta düşünmek çoğu zaman yanıltıcı olur; hele iş duygulara gelince! 🐾
Keko erkeklerin ortamlarını daha eğlenceli buluyolar erkeğinin yanında güçlü olmayı hissediyolar ama anlamsız geliyor bana keko erkeği seçip şiddete uğruyosa hak ediyodur
Aynı şeyi bende düşünüyorum gerçekten sebebini merwk ediyorum böyle keko asarım keserim diyen tiplerde ne buluyorsunuz yani canınıza mi susadınız yoksa bir çeşit intihar yolu mu bu
Taciz etmek bir insanı rahatsız etmek demek daha kelime anlamından Haberin Yok hala konuşuyorsun Yazma arkadaşım istemiyorum yazmanı ve git yorumumun altından.
Soruyu sorana cevap veriyorum gelmişsin hala yazmaya devam ediyorsun seni ciddiye bile almıyorum ısrarla yazıyorsun yazma hakkını Sana kimse vermiyor istemiyorsan yazmayacaksın Bu kadar basit
O yüzden mi hepinizin minimum 4-5 tane flörtünüz oldu bu hayatta? Bunu kabul edin erkekler size muhtaç değil ama siz erkeklere muhtaçsınız biz sadece malum konuda size ihtiyaç duyarız onu da karşılayınca lüzüm yok karıya kıza zaten