Hoşuna gitse bunu diyorsunuz, hoşuna gitmese "çabalıyoruz erkek yerine koymuyorlar. kadın milletine değer vermeyeceksin değer görmek için" diye saçmalayıp tribe giriyorsunuz. Her şeye bir kulp takacaksınız illa
Bu durumu övünerek anlatan birisi egosunu tatmin ediyordur. "Kadınlar erkekleri yalvartmayı süründürmeyi sever mi?" sorusuna "Evet, severiz." diyen için de "Egosunu tatmin etmek istiyor" diye düşünürsünüz. Hayır diyene de bizi adam yerine koymuyorlar dersiniz. Bundan bahsediyorum
@kloropIast Hayır diyene nasıl bizi adam yerine koymuyor diyeceğiz hahaha Ne sanıyorsun ki veya kadınlar kendilerini ne sanıyorlar ki yalvartmayınca bizi adam yerine koymuyor diyelim? Alt tabaka, düşük iqluları ayır bunların dışında hiç bir erkek bunu demez Şu ülkede kadınların kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanma olayı koparıyor, herhangi bir arap ülkesinde doğsanız herhangi bir şeyhin 4. karısı olacakken gariban Türk erkeklerine bi cakalar bi cakalarr
Kendiniz yazmışsınız erkek olarak görmezler diye. Hayır demenin altında kötü bir niyet yatmıyor onu diyorum. Her şeye art niyetle bakıyorsunuz herhalde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İçten içe gitmez
Yalvaran erkeği erkek olarak görmezler
Alakası yok ne gerek var eziyet çektirmeye. Hoşuna gitse de bu sefer "egosunu böyle tatmin ediyor" dersiniz
@kloropIast Herkes o kadar iyi niyetli değil
Hoşuna gidip anlatan da yok değil
Ne yapıyor onlar ego tatmin etmiyorsa?
Hoşuna gitse bunu diyorsunuz, hoşuna gitmese "çabalıyoruz erkek yerine koymuyorlar. kadın milletine değer vermeyeceksin değer görmek için" diye saçmalayıp tribe giriyorsunuz. Her şeye bir kulp takacaksınız illa
@kloropIast Sorumun cevabı bu değil, bunu biliyorsun.
Ne cevabı? Tam da dediğim gibi yapıyorsunuz. Ne istiyorsunuz anlamadım
@kloropIast Bu durumu övünerek anlatanlar egolarını tatmin etmiyor mu?
Bu durumu övünerek anlatan birisi egosunu tatmin ediyordur. "Kadınlar erkekleri yalvartmayı süründürmeyi sever mi?" sorusuna "Evet, severiz." diyen için de "Egosunu tatmin etmek istiyor" diye düşünürsünüz. Hayır diyene de bizi adam yerine koymuyorlar dersiniz. Bundan bahsediyorum
@kloropIast Hayır diyene nasıl bizi adam yerine koymuyor diyeceğiz hahaha
Ne sanıyorsun ki veya kadınlar kendilerini ne sanıyorlar ki yalvartmayınca bizi adam yerine koymuyor diyelim?
Alt tabaka, düşük iqluları ayır bunların dışında hiç bir erkek bunu demez
Şu ülkede kadınların kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanma olayı koparıyor, herhangi bir arap ülkesinde doğsanız herhangi bir şeyhin 4. karısı olacakken gariban Türk erkeklerine bi cakalar bi cakalarr
Kendiniz yazmışsınız erkek olarak görmezler diye. Hayır demenin altında kötü bir niyet yatmıyor onu diyorum. Her şeye art niyetle bakıyorsunuz herhalde
@kloropIast Erkek olarak görülmek ile kasıt o değil
Hesaba almamaktan ziyade ideal erkek olarak görmek
Gidenlerin beynine tüküreyim
Kişiye ve duruma göre değişir
Dominant birisi misiniz peki?
sayılmaz
Dominant kadınlar candır :)
Hiç sevmem