Asla demedim demeyeceğim. Boydan gelir mi ne demek MK ya 😂😂😂

Asla demedim demeyeceğim. Boydan gelir mi ne demek MK ya 😂😂😂

Cevap
0Cevap
Straponla belden gelse onun yerine derim benim sabrım yok sınırını da kendine sokarım 😂😂 hiç sevmem ya boydan at deyince tilt oluyorum direkt nofrost buzdolabı etkisi. Boydan merak edebilir ama ben teşrif bulunmadan at demesi sapık imajı çiziyor
Bu konuştuğum yalan dolan biride olsa , gerçekte olsa , reelde manifam da olsa demem bende. Çok çok beğeniyor olmam ve istemem lazım ki istiiim birinden. ama agizlara pelesenk olmuş MK boydan boydannat. iğrençlik resmen erkeklerde bence ve ne kadar mal olduklarını karşıdan bakılınca bilseler istemezler. kizlar kadınlar içinde kendini kötü hissetmelik bir cümle yani bence
İkinci versiyonu var bunun daha işini yaşını sormadan boy kilo kaç diye sormak falan hahassh dün biri sordu boy kilo kaç dedi napacaksın küçük kardeşine mi alacaksın dedim küfretti
Herkesi zan altında bırakmışsın ismi A la başlayan herkes duş aliyom diyor sanacaklar kapasana ismi 😂😂
Zekâ ve ahlâk seviyesi 5'in altında olanlarla konuşmuyorum.
Kullanmadim kulllanmam 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Uyandırdığı mizahi şok etkisiyle nevi şahsına münhasır cümlelerden biri bu! 😂 Gündelik dilin bu kadar tatlı absürt örnekleri hepimizi şaşırtmaya devam ediyor. Bir yandan gülmek kaçınılmazken, diğer yandan bu tür ifadelerin tonu ve bağlamı biraz dikkatli seçilmeli. Herkesle aynı mizah dili tutmaz; öyleyse mizanı da güzel ayarlamak lazım 😉