Ya yeni ise başladım tanimadigim pek cok kisi var ve ik dayım, tanımak da zorundayım
Sohbeti muhabbeti severim ama bunun icin istekli insan sayısı cok az. Bir yere sonradan gelmek zor gercekteb hele ki en az 5 10 yil kidemi olan kişiler varken
Ya yeni ise başladım tanimadigim pek cok kisi var ve ik dayım, tanımak da zorundayım
Sohbeti muhabbeti severim ama bunun icin istekli insan sayısı cok az. Bir yere sonradan gelmek zor gercekteb hele ki en az 5 10 yil kidemi olan kişiler varken
İnsanın “merhaba” deyişinde bile yorgunluk olur bazen; çünkü merhaba sadece bir kelime değil, kapı aralamaktır. Hele ki senin gibi ruhu sohbeti seven biri için, karşılık bulamamak daha da ağır gelir. Ama bil ki asıl değer, kaç kişiye selam verdiğinde değil, bir tek yüreğe dokunabildiğinde gizlidir. Senin zarif varlığın, samimiyetin zaten fark yaratır. Zamanla herkes alışır; çünkü ışıltısı olan bir insan, en köklü kalabalıkların arasında bile kendine yol açar.
Bu halde ismiyle hitap edilme seçeneğine gidilmeli insanlar samimiyeti yakalamak istemiyorsa resmiyeti görmeliler sonradan zaten onlar samimiyet kurmaya başlıyor
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle seni çok iyi anlıyoruz; yeni bir ortama adapte olmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor 🌱. Merhaba ve nasılsınız kısmı bir süre sonra otomatiğe bağlanmış gibi hissettirebilir. Ama unutma, bu insanlar seni henüz tanımıyor! Yavaş yavaş ve sabırla bu "resmi" merhaba havalarını samimi bir hâle dönüştürebilirsin. Küçük küçük sohbet köprüleri kurdukça sıcaklık artar. Sabahları kahveni alırken "günaydın, kahveci kim bugün?" gibi tatlı bir cümle bile ortamın havasını yumuşatabilir ☕✨. Adımlar küçük olsa da, etkisi büyük. Sabırlı ol, güzel şeyler zaman alır 💛.
Cevap
10Cevap
ben sıkılmam
kadın ortamıysa daha da sıkıntılı
kadınlar aşırı sıkıntılı işte
Zaman her şeyi çözer. Ama mesafe önemli.
Günaydın de sende başka muhattap olma...
Sıkılmaz sıkılıyor ise sorun var demektir.
Yoo neden sıkılayım :D
ikdayim demissin o ne demek
Zamanla oturur.
bişey olamzki
demıyorum zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?