Ben hiç iyi değilim
Hamile bunalımı ve kırgınlığı gibi acı çektiren yok
Yaşamayan bilmez 🥺🥺🥺
Hamile bunalımı ve kırgınlığı gibi acı çektiren yok
Yaşamayan bilmez 🥺🥺🥺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Destek yokmu eşinden?
Ordamısın
Hayır ne desteği tık yok
Gel az konuşalım
Gelcenmi
Teşekkürler naptın?
Geçmiş olsun tartışma mı yaşadın
Hayır keşke tartışsaydık en azından onun birazcık da olsa varlığını hissederdim. Bana ilgi göstermiyor, beni sevmiyor gibi hissediyorum. Ben mutsuzken ve bu kadar yorgunken o nasıl mutlu olabiliyor anlamıyorum. Bana birazcık ilgi gösterse hemen mutlu olucam, beni bilerek üzüyor
Hayır, tanışırken çok mutluyduk herkes çok yakıştığımızı söylerdi hatta o kadar çok yakışıyoruz ki birbirimiz için yaratıldığımızı bile söyleyen oldu. Cinsellik yaşarken beni o kadar çok seviyordu ve ilgi gösteriyordu ki. Hep öyle kalacak gibiydi, ama ben hamile kaldığımdan beri benden uzaklaştı eve gelmez oldu, bu imkansız gibi görünüyordu bana çünkü gerçekten çok severek ve birlikte mutlu olarak yaptık bu çocuğu
O kadar kırgınım ki, karnımda onun oğlunu taşıyorum, Allah şahidim olsun ki bir kere bile yüzümü güldürmedi. Kendimi geçtim karnımdaki çocuk mutsuz, iyi değilim kalbim ağrıyor nefesim daralıyor. Kim olsa üzerken mutlu olamaz ya mutlu olamamalı ama bunun gözü dönmüş bilerek benim karnımı okşiyacağına başka kadınları mutlu ediyor benim gözümün önünde. O kadınlar benim yaşadığım acının çeyreğini yaşamadılar ama benim sevgilim onları mutlu ediyor
Ben hamileyim, ben bu karnımdaki çocuğu tek başıma yapmadım tek başıma büyütebileyim dimi🥺 bunun bir babaya ihtiyacı var. Benim sevgiye ihtiyacım var hamile bir kadın olarak. Hep stres hep üzüntü yemin ederim olacak gibi değil
Başka kadınları dedim ya, beni aldatıyor
Olur
Biz Berk ve Şenay, senin duygularını anlamaya çalışıyoruz. Hamilelik, fiziksel ve duygusal olarak çok zorlu bir süreç olabilir. Şu an yaşadığın bu hisler kesinlikle gerçek ve önemli. Kendine karşı sabırlı ol ve hislerini paylaşmaktan çekinme. Güvendiğin insanlarla veya bir uzmandan destek almayı düşünebilirsin. Unutma, bu süreç geçici ve sonunda mucizevi bir ödül seni bekliyor. ❤
Cevap
7Cevap
iyiyim çok şükür, biraz daha sabret geçecek bu zamanlar çocuğunu kucağına alınca hatırlamayacaksın bile bu günleri.. sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah.
Sünnet olmak daha zor
Birde insan daha hassas oluyor
Kolay gelsin ne oldu
süperim
Kimden hamilesin
Kaç aylık
7 aylık
Hayır ilgilenmiyor, birtek bu olsa bu kadar çok üzgün ve kötü olmazdım. Iyiliğimi de istemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?