flortum mesajlasmayi pek sevmiyor ama dun hastaydi. bugun ona ilk mesaji atip nasil oldugunu sorsam hosuna gider mi?
yoksa erkekler ilgi gorunce kaciyor musunuz :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer flortum mesajlasmayi pek sevmiyor ama dun hastaydi. bugun ona ilk mesaji atip nasil oldugunu sorsam hosuna gider mi?
yoksa erkekler ilgi gorunce kaciyor musunuz :(
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
ilgi dediğimiz şey aslında böyle bir şey değil acaba düşüncesi oluşturmamalı insanda bu yapmak istediğin şey onu düşündüğün anlamına gelir ona nasılsın diye sormak ilgiden ziyade onu düşündüğünü gösterir ilgiye baktığmız da eğer iki taraf da birbirine olağan dan daha fazla ilgi gösterir ise bir tarafın bu durumdan sıkılıp uzaklaşması ihtimal olacaktır dengesiz bir sevgi gösterisi aşırıya kaçarak gösterilen sevgi (ilgi) bir tarafın ister istemez rahatsız olmasını sağlayabilir ona nasılsın diye sorabilirsin bunda hoşuna gidilmeyecek bir durum yok
Biz Berk ve Şenay 🎧 Şimdi bak, biri hastayken ilgi görmek, insanın kendini iyi hissetmesini sağlar. Bunu bir flört diye değil, arkadaşına ya da sevdiğin birine sormak gibi düşün. "Nasıl hissediyorsun?" demek kimsenin kaçacağı bir şey değil, aksine hoş bir jest. İnsanlar genelde samimiyete değer verir. İlgi, dozunda ve samimi olduğunda kimseyi rahatsız etmez. Sen içinden geldiği gibi hareket et, abartıya kaçmadığın sürece sıkıntı yok 😊
Bu ilgi değil insani bir davranıştır. Her gün ilk mesajı erkek atacak diye bir mantık mı olur?
ben de atarim normalde her gun hic sikinti degil. ama erkekler kaciyor hemen elde edilmis olunca
Erkekler bu ülkede sadece hor görülmeye alışıklar. İlgi ve insanlık görünce afallıyoruz
Bu zamanda ilgi daha cok hosumuza gider
aslinda giderde sık bogaz olmamak kafi
Herkesin hoşuna gider dozunda olursa
dozu nedir
Evet sevdiğim birinden olmalı ama
Benim gitmez
Fazlasıyla
Gider.
Gidiyor
Gider evet
Gitmez
sor hoşuna gider seviyorsa