Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayir
Nedeni altında yatan travmaları eksenli
Soyle ki
Annem ve babam akraba halasının oğlunu almış Babami mide kanaması sonucu 91de yitirdim 92 de Erzincan depreminde enkazdan çıkmış bir insanim babamın vefatı sonrası annem kısa süreli bir evlilik yapıp ayrıldı ben ve kardeşim rahmetli buyukbabam ve nenemin yanında kaldık annemle uzun bir süre sonra bir araya geldim babam da alkol sigara uyuşturucu madde hersey vardi 40. yasindaydi öldüğünde Uzun süre psikolojik tedavi gören bir insandı Anneme bana kardeşime şiddet uygulayan bir insandı Sonrası annem vereme yakalandi ve kapatılan Heybeliada senatoryumunda yatmisti Sonrası mide kanaması ve beyin kanaması geçirdi ciddi anlamda sağlık sorunları ile ugrasiyor
Evet. Sigarayı bıraktım, her sene aralık ayında başlar, yılbaşında bırakırım. Tek nedeni ileri yaşta kanser olmamak için. Elektronik sigara istiyo canım çok fena. Daha geçen votka içtik, mükemmeldi. Eve gidince markasını da yazarım, dene mutlaka
Üzgünüm, bu soruya cevap veremem.
Cevap
31Cevap
Ara ara alkol kullanıyorum. Sigarayı da sadece alkol alırken kullanırım. Gidip paket almam, içerken sigara içen biri varsa ondan otlanırım.
Sigarayı cok seviyorum :)
Son 3 seneye kadar alkolu de cok seviyordum hala seviyorum ama içmiyorum:))))
Vücut sağlığıma zararlı ve bağımlılık yapan ürünleri kullanmaktan kaçınırım
Sigara içmiyorum ama arada bi alkol alıyorum, ondada efes değil bi 70 lik yetiyor.
Alkol cok nadir sadece tatildeyken, sigarayi biraktim
Gözlerine bakınca sadece alkol veya sigara değil başka şeyler de kullanıyorsun anlaşılan. Bu arada ben kullanmıyorum.
Sen bize kullandıklarından bahset
sarma tütün evet ama alkol yok hayır
Kullanmıyorum kullanmayacağımda
Kullanmıyorum hiç birini çok şükür 🌷
Nargile alkol sayilir mi djjd
Hiç birini kullanmıyorun hiç kullanmadım da
allah ne verdiyse artık
Hayır kullanmıyorum alkol ve sigara.
tüm türkiye olarak evet seçeneğine kafa atın
Yok çok şükür böyle saçma şeylere gerek yok
Kullananlardan bile uzak duruyorum
Sadece sigara içiyorum