Kahvaltıyla açıklamaya çalışanlara da çok güldüm...
Zenginler ne yer ne içerler?
Kahvaltıyla açıklamaya çalışanlara da çok güldüm...
Diger cevabima da bakmani oneririm, gayet ciddi bir cevapti yani=).
Baska ornek vermem gerekirse, et urunu olarak havyar, yengec, istakoz, karides, biftek, kilic baligi vs.. Ayrica(bunun dogrulugunu bilmiyorum), Irlanda'da ozel olarak yetistirilen bir inek turunde safi kastan olusan bir bolum varmis. Yani yag orani neredeyse 0 ve sinir dokusu hic olmayan bir kismi. O kisim biftek yapiliyormus ve porsiyonu 300 Euro muymus neymis. Bir o var.
Onun disinda ozel bir cesit yer mantari, (ing: truffle), cok pahaliymis, neden ben de bilmiyorum, tadi guzelmis ama. Sadece yemek olarak degil, hani yemege katki olarak kullaniliyormus.
Bir de ille yurtdisindan getirilmis sulardan icmekte israr edenleri var. Bildigin suyun sisesine 10-12 dolar veriyorlar, kafa yemelik resmen...
Baska aklima gelirse yorum olarak yazarim istersen:D.
Yoo şişesi 4 dolar .
Et ürünü : havyar ? :D
zenginler bol bol kazzık yiyor başka açıklaması yok :D :D :D
Gecen televizyonda izliyordum da, Dubai'de bir oteldeki kafede bir kahve yapiyorlar. Kopugunun ustune 13 karat altin rendesi koyuyorlar. Insanlar da bildigin onu iciyor.
Yani sorunun cevabi, zenginler altin yiyip altin s.ciyorlar.
benim kanka orda tuvalette çalışıyor
ortalama 100 gr poktan 1 gr altın çıkıyormuş
bir hesapladım offf
Topraam onların yediği yemeklerin isimleri çok uzun akılda tutulmuyor ama bikaçtane söyliim
Üzeri tütsü ile tütsülenmiş kaz ciğeri :)
Fırında az pişmin gergedan d...Gerisini unutuum
hindistan cevizi soslu, pandispanyaya yatırılmış, çikolata karnavalı.
bide sabah kahvaltısında melemen :))
Yok be kardeşim senin benim gibi işte ne olacak bir boğaz değil mi ne yerse yesin..
Arkadaş çok zengindim yediğim aynıydı, şimdi zengin değilim yediğim yine aynı. Biraz daha doğal besleniyordum, biraz daha pahalı şeyler içiyordum, biraz daha pahalı balık yiyordum, biraz daha lüks yerlerde takılıyordum. Bunları yine yapıyorum ama eskisi kadar sık değil tabii ki.
Cevap
42Cevap
Bız peynır zeytın ekmek yıyınce fakır oluyoz ama zengınler peynırı ekmegın ustune koyup bide kurdan batırınca sosyete oluyo.)
olay bu ıste zengın fakır yıyecegı dıye bısey yok onlarda bızım yedıklerımızı yıyo ama daha kalıtelı daha guzelını falan fılan...
ne isterlerse onu yerler benım mesela canım bısey ceker alamam param yoktur yıyemem o yemegı ama zengın adam öylemı canı cekse taa atıyorum o bu sehırde yok adanada var atlar arabaya gıder adanada yer atlar arabaya gıder amerıkada yer hatta atlamaz baskasını gönderır aldırtır gene yer :D bız köfte ekmege devam :D
Sabah çok geç kaldım diyip kahvaltı sofrasında bi zeytin atıyorlar. atış o atış daha bişey yemiyolar. ama ben biliyorum onları o zeytini BİMden aldıklarını da ispat edemiyorum :/
Böyle m4l bi soruya fazla akıllıca cevap vermişin. bastım artıyı :D
cansın yaaa
Cidden çıkamadım bu sorunun içinden 1-2 gün zengin gibi takılsaydım yani o fırsatı verselerdi bende deneyip anlatırdım tüm samimiyetimle.
Alternatif soru aç fakirler ne yemez ne içmez sana roman yazayım :D
onlar birşey yiyip içediği için olmayan beyinleriyle soru sormaya çalışıyorlar ama onuda beceremiyorlar :D :D fakir yediği soğan ekmekten bile tad alır ..çünkü şükretmesini bilir .. ya zengin ? ?
Ne yedikleri değil yediklerinin dışarıya nasıl çıktığı önemlidir... Genelde fakirlerinkiyle aynıdır çıkanlar da ;) Bunu bilmek yeterli sanırım ...
dierlerinden farklı değil biz de çekirdek çitliorz sdce kimisi kapının önünde yapar bnu biz de yatla açılıp yapıorz ortalıkta ayıp sonuçta:(
Benim tanıdıklarım
sabah normal kahvaltı her evde olanından
öğleyin bir dilim kepek ekmek peynir
ikindi 1 porsiyon meyve ( elma ağırlıklı)
Akşam Mevsim salata
sen onlardan daha kaliteli beslenirsin yani :)
Haram yerler,zıkkım içerler. zina yaparlar. Aptalca partileri vardır. Sırf gösteriş olsun diye,golf felan oynarlar. öyle işte gardaş.
portakallı ördek :D oluumm yemek yemektir sadece onlar lüxten dolayı en az 5 katı para veriyorlar olay bu ve emin ol senin doyduğun gibi doymuyorlardır mallar :D
bizde sabahları sucuklu yumurta ve akşamları lahmacun yiyoruz ama işte sizin gibi elle değil çatal bıçakla :P
zenginler çiğ yemekler yerler genelde çiğ hayvanlar :D normal seviyedeki insanlar pişmiş yemekleri yerler yüzeysel oldu ama doğru oldu sankim :D
genelde diyetteler..bolbol beyaz et, salata, meyve peynir ve yumurta..ekmek, karbonhidrad tatlı ve seker yok..tabi adamına göre degişir..
Çoğu zenginin en tat alarak yediği şey kul hakkı , en zevk alarak içtiği şeyde adaletsizlik ve haksızlık
Zeytin ekmek yerler .. Ama sadece tek farkları normal insanlar çatalla yerken onlar alır ekmeği kürdanla zeytini batırıp yerler sosyete olurlar.
Kırmızı şarap ile marine edilmiş rosto.
Provensal usulü ördek.
Kalamar
filmlerde çok tuhaf geliyo bana çay içmiyolar sabah kahvaltısı yapmıyolar akşamları çay içmiyolar
düşündüm de biz sabah akşam çay içiyok lan :D
Bir sey yiyip icmiyorlar o-nlar, o yuzden zenginler :)
Sen ne yiyorsan onları yer içerler , belki sen kuruyemiş yer bira içersin , onlar pancar ezmesi yiyip şampanya içer fark böyle şeyler olabilir .
1,25 e döner le cola simbat soslu fıstık :D
şaka bir yana portakallı ördek, havyar ne bileyim işte yabancı mutfaklardan takılırlar
Portakallı ördek çok lüx birşey değil yarım ördek 50 tl civarı çin restoranlarında.
:)yemedim bilmiyorum
sizler ne yiyip içiyorsanız onları yiyip içiyorum :S .. ne sanıyorsunuz siz , biz zenginleri :):):):):)
güzel olduğunuz kadar küstahsınız da.şrakkkk
bilmem.hiç zengin olmadım.ileride olursam söz yazıcam.
zanginler nasıl seks yapar temalı soru olacaktı şurada bir yerde.
Bu sitede bazı insanlarda ciddi aşağılık kompleksi var.
yok la öyle farkı yok önemli olan neyle zengin olduğun
yani baban esnafsa o şekilde zengin olduysan tost pide yiyosun herkes gibi ;)
Bizim sokakta yediğimiz balık ekmek kokoreç vs vs pahalı bir restrnda yemeği tercih ederler. Sadece bu.
Sen 5 Liraya yersin onlar 30 liraya yer.
yumurtalı fil bonfile timsah kuyruklu deve kuşu çorbası :DD
haşlanmış gergedan "tarağı" yiyorlar bence
Zenginler domuz eti ile beslendikleri için mezhebi genişdir :((
mezhebi geniş ne demek?
BİM'de en ucuz olan şeyleri yerler + le'cola içerler
böle kadınların karnına kurarlar sofrayı oradan yerler Wc dede dolarlar var
Valla ayıptır söylemesi biz zenginiz ama ben kurufasulye ve pilavdan vazgeçmemmmmmm eğer en az haftada bir kez bu ikili yapılmasın evde babama birşeyler uydururup evdeki hizmetliyi kovmasını sağlıyorum
Yav kardeşim zenginler sanki insan degilde ayri bir varlikmis gibi ne yer ne icer ortalama kac gun yasar ne bunlar ya siz ne yiyosaniz bizde onu yiyoruz neden abartiyosunuzki
istakoz ahtapot gibi zaten yemediğimiz şeyler diyebilirim...
ben de sizin gibi patlıcan domates yiyorum genjler.kasmayın bu kadar 3<
Yeme içme bi kenara, onlar pislemiyolarmış heralde :P nasıl oluyosa hahahahskjas
Zengin?
Ne kadar zengin?
Kendimden örnek vereyim mi ne yiyorum ne içiyorum?:)
Zenginlerin boku pembe oluyormuş.
Peynir zeytin ekmek ;)
prenseslerde sıcar ne sacma soruya herkes gelirine göre takılır
ne fark eder ne boş bir merak ya napcan aha öğrendin
b.k yerler herhalde :))
Para yiyip para sıçıyorlar.
Zenginler yemek yemiyo olum bilmiyo musun sen :/
Diette onlar. Sosyete yarışı çok acımasız:(
Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış :D
fırında öküz testisi :P:P :D:D
havyar,kuzu,geyik eti en pahalı içkiler :P
g.tlerine buzlu badem sokarak besleniyorlar :P