Neden sonucu böyle oluyor bu sohbetlerin?

Kiminle konuşsam sonuç kavga tartışma ile bitiyor enerji emiyormuşum sorunluymuşum uğraşılacak insan değilmişim falan bir kaç kişi yardım edeceğim diyerek ısrarla iyi niyetle yaklaşarak sohbet etmek istedi bende konuştum ve sonuç hepsi ile kavga tartışma oluştu ve beni suçlama hali kimisi engelledi falan bende böyleyim benim yaşadığîm hayatı yaşasalardı onlar nasıl olurdu acaba kendileri bana göre gayet iyi şartlarda yaşıyorlar yargılamak kolau benim gibi baskı ve kaygılı halleri yok benim hayatımda iyi bir şey yokken kimseyede iyi bir şey katamam zaten ve ters birazda kaba konuşuyorum deprasif soğuk sıkıcı agrasif olumsuz dobra falanım ama netim niyetimde sorun yok kimseyede şu saatten sonra taviz verip kullandırtmam kendimi yeterince travmalarım var benim kendimi korumam gerekiyor zaten devamlı sohbet aramıyorum birisinin sürekli mesaj atması konuşmak istemesi falan beni geriyor zaten öyle rahat bir ortamımda yok ruh halimde iyi değil kimseye zaman ayıramam bunu söyledim diye negatif sorunlu ilan ediliyorum benim şartlarıma dayanıpta konuşun ben yine iyiyim benim yerimde başka birisi olsa kendini kaybederdi sizce bende mi sorun

Güncellemeler
9 ay
Bu arada baştan samimi sohbet tavsiyeler iltifatlar ilgi falan yardım edeceğim demeler böyle sonra ben net birazda kaba konuşunca sonuç böyle
Güncellemeler
9 ay
Erkekler istediklerine ulaşamayınca saldırganlaşıyorlar suçlama yapıyorlar onu fark ettim beni saldırganlıkla suçlayanlar olmuş daha önce birisi bana yazmıştı tekrar uzun uzun beni suçlayan yazı yazmış iki satır dışında okuma gereği duymadım beni tanımayan insanların yargıları umurumda değil ben saldırgan bir insan değilim kimseyede durduk yerde tepki vermem bazen psikolojim bozuk olduğu için tepkilerim aşırıya kaçsa bile durduk yerde kimseye sataşmam haddini aşan olursa saldırma moduna girerim